Forum
2001 Yılında ''Taake'' ile tanışmamdan sonra bu nicki kullanmaya başladım.
Senin çıplak cesetin
Güneşin batışı kadar güzel, güneşin ilk ışıklarıyla
Fakat senin soyulmuş, ağarmış kemiklerindi
Benim gerçekten nefesimi kesen
ironman i internet hayatına girdigim zamandan beri yani kısacası çocuklugumdan beri kullanıorum ANLAMI= demir adam demek genelde triatletler kullanır bende avrupada derece yapmıs oldugum için kullanıorum.
angelofdeath i de geçen sene yazmıştım öle canım istedi yazmak ölüm meleği
angel of death
insanlığa karşı duyulan nefret ve güvensizlik anlmı var.bu nicki gerçek anlamda insanları tanımaya başladıımdan beri kullanıorum.bu arada orjinali mizantropik
Bu nicki bi dergide okumustum tarih kitabıydı ne anlama geldiğini bilmiyorum hoslastım caldm ![]()
gameoverşu gaydırıguppak internet alemine düştüm düşeli nickim hep aynıdır.illa ki gameover.manası aslında herkesçe malum olan bu nickin bana ifade ettiği mana ise artık sahtekarca oynanan oyunların bitmesi gerektiği,artık oyunun bitip gerçeğin başlaması gerektiği,uykudan uyanmanın vaktinin geldiği vs. ayrıca insanların birbirlerine karşı dürüst olmaları gerektiğinide hatırlatıyor bana.bunun için tercihim bu.
benimki ise icarus gurubumuzun şu anki adı herkülde fln geçer balmumundan kanatları olan gözü fldır fldr dönen şey arc ise
zeka ile mantık arasındaki fark mı?
zekanızda olan şeyleri mantığınız onaylar ama
mantığınızda olmayan şey zaten zekanızda da yokturrrrrr
charon nun şarkısı nickim dinlediğim ilk anda acayip etkilenmiştim sora msn adresim yaptım sora nickim oldu manası hüzün ,acı,şarkısı demek
buraya üye olduğumdan beri kullanıyorum manası teslim olmaktır
love fool person in doom tricks
Kurduğum grubu temsilen aldım bu nicki... Mânası da "Karanlık"tır...
RaHsZaGaL bulmustu lisede nickimi. Öyle espirisine bişidi. o gün bugündür kullanıyorum
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Damninka...
Enki'nin eşi ve Marduk'un annesidir...
...DarkscreaM...
aslında killerchronicles koyacaktımda aklıma gelmedi
msn imde fln ep onu kullanırım ama o anda aklıma gelmedi
buda fena diil ![]()
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
son 1 aydrr kullanıomm cunkuu bıktıımm wallaaaa....
orta ikiden beri falan kullanıorum ogün bugün değişmedi yaklaşık 7 yıldır Mystical_gizemci
I gave you my soul, you left me dying (freezing in the cold wind that screams through the silence, in the barren wastes of my heart) Within the walls of my mind... alone The winter serenade fell silent to me
sindarin dilinde "kırmızı gözyaşı"