Forum
3-4 yıldır kullanıom kan kalkanı diom ama asıl anlamı ses titremesı
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Banlanan 5 üyelikten beri(sitenin ilk zamanları) bunu nicki kullanıyorum ahhaha
Benim kendi yazdığım hikayenin kahramanı aren ama arwen'e olan isim benzerliğinden çıkartmıştım hikayeden
üye olurken aklıma gelmiş yazmışım..Tamamen sıkmaca bir isim yani bir anlamı yok![]()
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
Öylesine üye oldum ama nerden bileyim sürekli takılacağımı.. MetaL kelimesinin içine ( çok büyük bi esprisi varmış gibi) ''h'' harfinide yerleştirdim.. Türkçeyi düzgün kullanmayanlara kızarken bende böyle küçük bi hata yapmış oldum.. Ama siteye sürekli takılacagımı bilseydim düzgün bi nick bulurdum... Olan oldu artık.. Beni böyle idare edin ![]()
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
''HyperboreaN'' 2001 den beri kullanıyorum ilk ba$larda oyunlarda kullandım nick imi sonradan 2002 msn e geçince ve halkaya son olarak gerçek kimliğimi tanıtmama olayı nick imi neden kullandğımı açıklıyor...
Hype olarak ele alırsak sözlük anlamı:uyu$turucu müptelası,deriye yapılan $ırıngalama anlamında
Hyper:hiper,a$ırı,yüksek
HyperboreaN ise mitolijik kuzey dağlarında bolluk içinde ya$ayan güçlü ve zengin 1 kavimin ferdi...
üçünüde kullanırım ilk ikisini kısaltma olarak kullanırım daha çok......
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
Jon Schaffer işte iced earth'ün hayvan ritm gitaristi.
Mysteria
2001 den bu yana kullanıyorum
şeytanın yolu demek
gurur duyuyorummmmmmmmm
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
3 yıl falan oldu, bir zamanlar yaratmış olduğum bir frp dünyasında nötr tanrının adıydı, çok sevmiştim elamanı
"aydınlık neden karanlık?
"http://spaces.msn.com/members/GaldorUngart
doğdumdan beri üstüme yapışmış bişey. hayvanlara yem olarak verilen bi bitki. gayet gereksiz, nerden çıktıysa artık.
4 yıl oldu galiba anlamı kafatasıkıran demek yine aynı süredir vulgar_skull ıda kullanıom kısaca skull olayına bi takmıslıım var
ama official nickim cony(enseye tokat göte parmak olduklarım ve kanbağım olanlar bana böle seslenio)
PANTERA hit me with CROWBAR,now EYEHATEGOD
valla ne zamandan beri kullandığımı bende bilmiyorum. zaten manasını herkes biliyor ![]()
...:::***DeViL***:::...
yaklaşık 5 yıldan beri kullanıyorum.anlamı Tolkien sözlükçesinden yani elfçede ulu beyaz zirve:pelori dağlarının en yükseği, Arda'nın en yüksek dağı;Aman'ın doğusunda Deniz'in sınırına yakındır zirvesinde ilmarin vardır.elerrinada denir.giderken sağda dönerken solda
bi çok klişi zamnından beri travesti ismi gibi desede beni tanıyan vede bu ismin anlamını bilen insanlar gerek fiziki gerekte kişilik olarak yakıştırırlar ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
isveçli bi grubun şarkısı...çok oluo kullanalı
nickimin bir anlamı yok ismimin biraz değiştirilmiş hali gKxeal
net kullandığımdan beri bi çok nick kullandım ama şimdi bayadır bunu kullanıyorum bence gayet güzel
merve ismi klasik olduğundan belki vardır diye bende mewre yazıyorum ![]()
Bakire bedende fahişe düşünceler...