Forum
Aaron Mydyingbride vokali ilk geldimden beri kullanıom memnunuz oto sanayide bakım yaptırıom öle takılıo işte
Dyster,nicki uzun zamandır kullandığım nick kullanımda olduğu için yarattım
Norveççe'de karanlık manasına geliyor.
Og om du nøn gang lukter kristenmanns blod, oppi fjellet. Ja, hent øksa og kutt dem ned!..
fahreindes nıckını bayadır kullanıorum sanırım 5 sene falan oldu anlamı yok sarhosken yazmısım ole dosya ısmı olarak sonrada ole kaldı ıste
karanlıgın ortasından dogacak gunes
fahreindes nıckını bayadır kullanıorum sanırım 5 sene falan oldu anlamı yok sarhosken yazmısım ole dosya ısmı olarak sonrada ole kaldı ıste
güzel bir dogaçlama
Daha Yeni Aldım Ama Nezamandır Kullanıodum ![]()
Lanetlenmiş çucuk demek ![]()
Çok FarkLı İmzaLarLa GeLicem BekLeyin...
vala nickimi bi aydan beri kullanıorum ama aslında bu değildi ketum du ketumu uzun süredir kullanıodum ama sitede ketum varmış ne yazıkki![]()
eksik anlamını bilmeyen yoqtur sanırım![]()
yeni kullanmaya başladım pamukkalenin traverteni işte![]()
morticia; 4 senedir kullanıyorum, hiç değiştirmedim nick'imi. eğer herhangi bi sitede benim nick'imle başka bi üye olduğu zaman üye bile olmadım
çok sadık kaldım. Adams Family'deki bayan karakterin adı..
Diego
Gothic diye bir oyun var bilir misiniz
ordaki bi karakter işte taa yıllar önce edindiim bi nick... 
kendi buluşum anlamsal olarak kafadan rahatsız weya metal hastası olarak iki şekilde kullanımı wardır çok pratiktir ![]()
![]()
bi kac aydir kullaniyorum.
ashrai su perisi demek.
yıllardır o beni kullanıyo.
wala asıl nickim CLiFF-BuRtoN benim ve yaklaşık bi 6-7 snedir kullanıyorum.. burayda üye olurken onu yazmıştım ilk başta fakat biri benden önce davranıp nickimi çalmışşş
anlamıysa Metallica dinleyenler zaten biliodur ama ben genede söliyim grubun otobüs kazasında ölen efsanevi kızıl saçlı basçısı... Buraya yazdığım nickiyse üye olurken uydurdum.. içimden onu yazmak geldi... anlamı karanlık bekliyor...
While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for
bu nicki okulda taktılar o gunden beri gidiyo böyle...
hikayesi basit
mehmetşeref>müşerref>müşü>*müşükopat*
The Specific
Ben doğdum ve neden kirlendi dünyam?? ya ölümüm , umudun ışığını yok etti yada ölüm , gerçeği hak etti. Çünkü beyaz gülün gölgesi bile karaymış maskeler yetmedi masumiyetimi örtmeye...
UZUn zamandırr kullanıyorum. su chucky filmlerini bilirsiniz. hastayIm adamın R-u-h-u-n-a.. en son chucky's bride filminde partnerinin ismi tiffany idi.. ordan CIKtI.
Es gibt kein richtiges leben in falschen...