Forum
net alemine girdim gireli ![]()
tekrarölüm demek hemde 333. kez ![]()
deathrash müzik türüğ..
Old Skool kullanıorm bazen de..güzel bi nik
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
yaklaşık beş seneden beri arkadaşlarım takmıştı lakap olarka bi dahada kaldı her yerde kullanıom ama birşey var anlamını tam olarak bi çözsem iyi olucak ama napalım
yaşam yoktur deri giysilerimiz dışında bir kaç kıçı tekmeleyeceğiz bu gece çünkü metal çılgınlığı var içimizde
5 yıl olmustur sanırım
TiCkLE = gıdıklamak anlamındadır bende insanlarla ugrasmayı cok severimmm
birdee JaCkAL var ![]()
FuCk ThE rEsT
We ArE ThE BeSt
www.reforumist.com
4 5 sendir kullanıyorum arkadaşım bi yerinden çıkardı o sesi hala çözülmedi nerden çıkardıgı öle seslendi ondan beri uckp
neden hep ben yaaa.......
eski yunancada doğruluk/hakikat,gerçek anlamına geliyor lethe nin unutuş anlamına karşıt olarak..
yeni kullanmaya başladım,1 aydır falan..
Ben nickimi uzun zamandır kullanıyorum Lilitih yüxexes dergisinde bir bölümde okumuştum vampir kadın veya dişi şeytan gibi bişi olması lazımdı seviyorum ben nickimi yaa ![]()
Gençlik 'DENİZ' olmak istiyor!
Ben nickimi uzun zamandır kullanıyorum Lilitih yüxexes dergisinde bir bölümde okumuştum vampir kadın veya dişi şeytan gibi bişi olması lazımdı seviyorum ben nickimi yaa
lilith: mitolojide ilk feminist!! cennetten atılmamış,kendisi çıkıp gitmiştir.. dişi şeytan anlamına gelmesi o yüzdendir,ama sonunda x yok onun
leaving vitality
so serene breeds my darkness...
ÖZGÜRLÜĞÜN GELDİĞİ GÜN O GÜN ÖLMEK YASAK
Ben nickimi uzun zamandır kullanıyorum Lilitih yüxexes dergisinde bir bölümde okumuştum vampir kadın veya dişi şeytan gibi bişi olması lazımdı seviyorum ben nickimi yaa
lilith: mitolojide ilk feminist!! cennetten atılmamış,kendisi çıkıp gitmiştir.. dişi şeytan anlamına gelmesi o yüzdendir,ama sonunda x yok onun
Saol aydınlatıp bilgilendirdiğin için
Gençlik 'DENİZ' olmak istiyor!
ben kendimi bildim bileli 'Aaa bu japonlara benziyo..'cümlesini duydum sonu da yok gibi...çok uzun zamandr japon o yüzden...
Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...
Bunu yeni kuLLanmaya başLadım.Şeeeyy anLamı yok
içinde O'nun adı var ![]()
Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?
bayagıdır kolanıyorum ![]()
sıteyede baktım super ya ![]()
hep senden ileride olan birileri vardir!
orta dünyadan bi yarı tanrıdır melkor...daha sonradan ismi morgorth olmuştur..hatta morgoth isimde de bir metal grubu wardır....morgoth yüzüklerin efendisinde geçer...mordor diyarının efendisidir..hatta norwegian black metali yapan gorgoroth adlı metal grubu ismini mordordaki bi bölgeden almıştır....
Yani ne kadar manyak bi nickim warmış beaaa ![]()
![]()
![]()
comfortinbrutality ıste ![]()
dm.wasp.gen.tr
Caine'i uyandırarak vampirlerin annesi olmuş,lise 2 deyken sanırım onla ilgili bi şiir okumuştum dinletimizde...
Ben daha çok Anarch nikini kullanıyorum..O da anarşist vampir klanı...Ha bir de Alman bir punk grubu var : ))
Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain