Forum
Gereksiz,konuyla alakasız,konuya yorumunuzu katmayan,karşılıklı diyalog,küfür vs içerikli mesajlar silinmiştir...

www.myspace.com/thetrustedband
Nickimi 6 senedir kullanıyorum manasını soylemem. artı bende sonra kullananlarda cıktı onları şiddetle kınıyorum
Angel dizisi vardı Cnbc-e de bilenler bilir....Birde onun ruhunu geri almadan önceki hali Angelus....O kadar kötü bir adam oluyordu ki o kadar eğlenceli olur.Neyse Ulan nereye girsem nick kullanılıyor..Özellikle yabancı sitelerde....Koydum araya 'O' harfini heryerde bu nickle devam.....
All the bands play M A N O W A R kill !
ilk üyelikte öylesine yazmıstım değistirmiyim kalsın bosver
7 yıl
is life over? this life's over! or has it only just begun?
baya oLdu rusça biLenLer anLar zaten..
SOGUKtan anlamamiz gereken ne
False sense of pride, satisfies
Theres no reason for suicide
Use your mind, and hope to find
Find the meaning of existence...
siteye bugun uye oldum bu nicki de ilk kez kullanıyorum ve gitarımı seviyorum yaşasın cort her zaman her yerde cort
to be yourself is all that you can do
sizcee...........
Tiphareth - (1 sene) Kült frp sisteminde Archonlardan(saf güçten oluşan) Tanrının hizmetkarları bir tanesi. Ağdaki Örümcek diye adlandirilir- iletisimden sorumludur..
SpLack(5 sene) - Kör fare Demek olduğunu sölemislerdi bana ama ben Splash ve Pack'in birlesiminden olusturmustum..
Lacrimal(3 ay falan oldu ölesine kullanıyorum) - Göz Yaşı hakkında demek.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
rower-kürekçi demek.
msn.deki nik- bgm begüm demek direk. daha yeni değişti ama ondan önce de uzun süreli phobia kullanmıştım.
ilk nickim lombre de ZORRO ydu kantır nicki hehe sonra deiştirdim Smack yaptım 5 küsür senedir bunu kullanıyorum anlamı tokatlamak prodigy grubunun sağlam şarkısının içinde geçiodu tam benlik dedim yaf SMACK MY BİTCH UP ![]()
[Smack] Felsefe hayatta yol almamız için gereken fenerdir..
Felsefe pisikolojinin sırtını dayadığı duvardır...
(benim görüşüm)...
Asil Nickim MUSTAfaINE
karanlık müzik anlamına gelio.. mousa müziin ilk adıydı..
m.ö çok tanrılı dinler zamanında zeusun dokuz tane birbrnden güzel kızı olduuna inanılırdı.we inanışa göre bu kızların 9ununda ismi mousaydı..mousalar için her sene şenlikler düzenlenir,,o şenliklerin en başından sonuna kdr belli başlı ezgiler we danslar yer alırdı..daha sonra halk yarattıkları bu ezgilere mousa demeye başladı..sonra zamanla mus,yani müz,,daha sonrada bugünki hali olan music,,bizm dilimizlede müzik adını aldı..
karanlık,,sessizlik we soğuk..gölgeler we hiçliğin kokusu..
hiçbişey yapmayan hiçkimse yok o yüzden hiçbişey deişmedi...
saint-- aziz demek
hıristiyanlıkta aziz olabilmek için 3 doa üstü olay gerçekleştirmek gerekio
bnde MM dinlediim için saint parçasından etkilenerek 2 yıldr bunu kullanıorm daa öncesinde catastrophe kullanıodm felaket demek
geldim geleli drive'ım drive ölecem
anlamı arabaya servis demek ama neden kullandığımı ben de bilmiorum...