Forum
3 sene önce miydi iki sene öncemiydi ne arıza bir sevgilim vardı tuttururdu garnitür yapalım bezelye alalım o bezelyelerle ömrümü çürüttü, garnitüre konserve bezelye almaktan param kalmazdı artık camel alamazdım samsun 216 alırdım o derece gerci sonra camel'a hiç dönemedimya işte o arıza sevgilim bana bitli bezelyem derdi ölede kaldı gerci başka kimse de bitli bezelye demez bitli fln der bitli bezelye işte etli fasulye gibi bişey nebilim
sanırım rahatsız bir kişiliğim var ![]()
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
afatsum mustafanın teris bunu herkez anladı herhlde
ama 100 neden derseniz ben msn adresi alırken afatsum olmayacıgana gore besiktasında 100. yılıydı bende 100 ekledim heryerde ole kaldı işte budur.
yok bişiy !!
wlla bende bi tşrtte görmüştm!ön tarafında "ich bin schizophren" arkasındada "ich auch" yazıodu=) bide almnca okuo olmann werdiği gazla uzn zamndan beri kullnıorum işte 1yıldn fzla olmuştr!
e anlaşıldığı gbi şizofren demk
dengesz bi insn olduğum içn nickmle bya bütnleştim glba...=)
'99 dan beri belirli yerlerde kullanırım...
Senin İçin Ölürüm !
yaa bu nick yeni anlamı tecavuz etmek gibi bisi... kendi nickimi kullanamıorm cunku ole bi kullanıcı varmıss
sora kendi nickim tigris of death(6yıldan beri).. bu aslnda olumun kaplanı demek, nerden geldi diecek olusanzz valla icimden geldi
...
Şehr-i Harabe
Nymphetamine cof parçasının adı e ismimin baş harfi.. Genelde son albüm çıktığından bu yana msnde dahil adım Nymphetamine..
asıl nickim lethe: mitolojide ölüler diyarına giderken üzerinden geçilmesi gereken nehrin adı. ayrıca nehrin suyundan içmek unutkanlık yapıyor. yaklaşık olarak çok yıldır kullanıyorum.![]()
"Mahremiyetin gittimi elden,sende gitmelisin tez elden"
benimkisi bir yarı tanrınınoğlu olan marsyas apollonla müzik yarışına girişiyor ve yenildiği için diri diri derisi yüzülüyor ve sanat perilerinin gözlerinden akan yaşlar bu günkü adıyla çine çayı eski adıyla (marsyas) çayını meydana getiriryor bu gün bile derlerki derisinin aslı olduğu mağaran bir kaval sesi duysun derisisin ses çıkardığını söylerler ordan gelmekte
hayatımız bi kez daha aptalların ellerinde bombalar patlayabilir yada hiç patlamayabilir
Oldugumu , oldugum gibi kabul buldugumdan bu yana..)
Megadeth'in en sevdiim parçası Hayvani solo atıo burda j.d.g .solo krizim geliyo bunu dinletikten sonra...ve parçanın sözleri çok anlamlı !!
2 yıldır kullanırım...
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
Bir dll dosyası
Oleaut32.dll
1.5 yıldır falan kullanmaktayım
elfçe adım ve soyadım 1 yıldr fln kullanıorm sanırsam...
..Orangeblossom Knotwise of Michel Delving..
Eski çağlarda düşmanların moralini azaltmak için kurukafa atarlarmış mancınıkla.. Tarihi bi mancınık ismi ![]()
bu nickin acılımı cok uzn .. normalde asıl nickim deildir zatn .. vidar ı acıklayayım sadce kuzey mitolojisinde sessiz ,yalnız ama olabildne guçlu bi tanrınn adı. acılı bi tanrı anlycanz ... ormanı war orda yasıo bende hep o ormanda hayal ederm kendmi cok bunaldıımda... normalde immortal damnation nickim onu da bi 2/3 senedr kullanıtorum..ölümsz/sonsz laneth demk.. biranda gelmşti ole aklıma gercek adımdan cok daa bagdasıorum en azından i.d ile.. bu uzn nick deki i ve d burdan gelio ....
!!!Keep the Metal faith alive!!!