Forum
seytanin kilisesi demek hala acik ve bazi ulkelerde yasal ilk satanist kilisesi ama heryerde farkli nickim var
??NedeN??
??Neden??
ben valla ultimada kullanmaya başladım sonrada nickm halini aldı bu nick hiç bir manasıda yok ![]()
bu nick daha yeni anlamı yoq ben ona ölüm tanırısı diyorum anlamını ben koydum ra mısırdan ro yü ölüm diye nitelendirdim hoşuma gitti ![]()
Under the arc of the weather stain boards ancient goblins and warlords come out of the ground, not making a sound the smell of death is all around and the nights come and the cold wind blows no one cares and nobody knows
uzun zamandır kullanıyorum, manasına gelince ister ismime bir harf ekledi sayın ister eski bir dostun adını taşıdım ![]()
defolu guzel gunler
baya oLdu rusça biLenLer anLar zaten..![]()
It's what I do...
It's who I am...
It's why I'm here...
It's driving the music...
It's playing until I sweat...
It's Packing my gear at 2 a.m. and feeling the night's still young...
IT'S MUCH MORE THAN DRUMMING...
IT'S MY LIFE!!!
yaklasık 3 yıldır kullanıyorum ama daha cok nick olarak degil 2. bi isim olarak...
iblisin en guclu,buyuk 3 cocugundan biridir...kühayl,mütekazi ve ateme ...
| ®©™ [ DeriN Sessizlik Seansları...] |
interneti kullanmaya başladığımdan beri bi ara medusayı kullanıyodum sonre bütün kızlar özenip onu kullanmaya başladı karadula kesin dönüş yaptım anlamını söylememe gerek yok herhalde herkes biliyodur
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
çok aptal bir nick ve hiçbir anlamı yok. Aslında hep Wrath nickini kullanmak istemişimdir ama hep bu nickimi kullandım neden bilmiyorum denyo muyum ben???
ya benımkı cok sacma zaten dowloand yapmak için uyelık isteniodu bizm ark bunu yazmıs salak ya harbiden admınden rica etsem benım nici kaldırsalar ?
evil will always triumph over good, because good is dumb.
dünya kadar nickim var
venom du ilk
sonra ch@tlak
sonra Hasta
sonra mücahit®
sonra iNdRa(hala nette tanınırım) eski 1 hindu tanrısıdır yıldırım tanrısıdır.!
amelekabul
şimdide high
Kronik..
normalde pixies kullanıyorum 5 senedır ama burda mumkun olmadı bende greenday kullanıyorum. mecburıyetten
bluetooth lu telefon aldığımdan beri kullanıyom demirkanat demek götümden uydurdum

Almandin resimde göründüğü üzre siyah değerli bir mineral. Ve iki harf değişimi ile Almondit, yani kurgusu bana ait olan bir fantastik denemenin death knight kişiliği.
imzaya Resim Eklemek yasaktır../KopuK
beni herkes.. marduğun vokalisti sanar ama yanılıolar!
ben nickimi graveworm un " legions unleashed" şarkıından almışdım ahh ahh ne günlerdi dur bi açıp dinliim hatta ![]()
nickimin hiçbi anlamı yok![]()
still so dark..