Forum
tuvalette huzur buluyom ben .. ohh miss.. ((((::
msconfig
![]()
.................
yatakta uyuyamayarak ve uyanamayak,dolayisila i$e ge kalarak huzur bulanzi. pazarlari deh$ey guzel paso yatak.
Balık neyin aldım huzur bulayım diye olmadı,Huzur İslamdadır diyolardı orayada gittim;olmadı.Metalle tanıştım ilk gençliğimde huzuru buldum.Ama bir mekan diyemem huzur bulduğum yer için...
sonbaharda tek başıma hafif dalgalı denize karşı otururup düşüncelere dalmışken çok huzurlu oluyorum...
en huzurlu he hıms
ben hiç bi yerde huzuru bulammıyorum
ama düşünsenize bi uzun bnir yol kurumuş ağaçların senin için hazırladığı bir yol bu tüm koyu renklerin hakim olduğu bir yol kırmızı sarı ve gri yapraklarını halı gibi yere serilmiş ağaçların önündeki sis yerini bir an bile beraklığa vermiyor
görkemli ayın ışığıyla aydınlanıyor yolun kimse yok yanlızsın ( işte benim gerçek ve mutlak huzura sahip olacağım mekan yolum ölene değin bitmeyecek))
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
huzurlu olduğum bi yer warmıı walla öle biyer bılmıorumm daha hıç bulunmadım öle bı yer varsaa söleseneızee
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
tuvaleeet..
msconfig
kopeklerimle beraber oldugum surece her yer
yeah evet köpekleri bende severim..
msconfig
üni.ye girene kadar hiç bi yerde huzur bulamıcam galiba offf
ne zaman içime biraz fazla baksam yükseklik korkum depreşir...
1- taxim
2-arabada...özellikle kullanıyorsam ve bi yandan da anathema - pressure dinliyorsam tamam koparım zaten
Obituary - Azagthoth
www.azagthoth.org
tek bir yer orasıda evim.
Kankamla geyik yaparken huzur buluyorum
кคђгєtรเภ
odamda yanlız başıma oturup müzik dinlerken
gÜneŞ IşığI KoyU bu YüzDEn DaimA kÖrÜM..