Forum
my home
ilkim, sonum, canım sevgilim Serhat'ın yanında..
And I cannot ignore
Smiling at the memories
When I slaughtered the whore!
![]()
okulda.
kesinlikle.... özellikle de 2yıldır daha mutlu olduğum biryer hatırlamıyorum...
Good friendly violent fun in store for all..
Hammer of Justice Crushes You,Overpower
I Cant Believe The Things You Say
I Cant Believe
I Cant Believe The Price You Pay
Nothing Can Save You
Justice Is Lost
Justice Is Rape
Justice IS Gone..
benim de 2 yıldır huzur bulduğum tek yer okul. biraz garip karşılıyorlar ama daha rahat ettiğim bir yer yok. herhalde okulumu bölümümü sevdiğim için...
http://iurk.org/
şöle deniz kenarı bira falan oldumu benen huzurlusu olmaz ![]()
BU FORUMDA DA FAZLASIYLA BULUNAN EVANESCENCE DİNLEYİP METALCİ GEÇİNEN,MÜZİĞİ KILIK KIYAFET,HAL TAVIR, AYYAŞLIK GİBİ ŞEYLERE İNDİRGEYEN,YOZLAŞMAMIŞ,SIĞ,SUSKUN İNSANLALRIN OLMADIĞI YERLERDE..HA Bİ DE EN İYİ İÇKİ NEDİR,YAŞIN BAŞIN KAÇTIR DİYE ANTİN KUNTİN BAŞLIKLARIN AÇILMADIĞI FORUMLARDA.
ya sen ii misin olum tamam sağlam metalcisin kabul ettik seni dava fazla kendini ıspatlamaya uğraşma sakin ol tamam mı en büyük sensin oldumu. alalal yaaa iş az önce bahsettiğin nu metal dinleyen insanlara bok atıyon ya şu benim gözü
mde onlardan daha aşağısın
yaw bu aralar okul çok canımı sıkıyo.. mat dan kaldım ve hoca salağın teki.. yani geçenler de bi b*k bilmio.. yapacak bişe yok bu da sinirimi acaip bozuyo
Cybergrind ist Krieg!!!!!
Resim atölyesinde;heryer boya neyin kokuyorda.Orada resim yapmak büyük zevk.
yeri ve zamanına göre deişio...!
It's what I do...
It's who I am...
It's why I'm here...
It's driving the music...
It's playing until I sweat...
It's Packing my gear at 2 a.m. and feeling the night's still young...
IT'S MUCH MORE THAN DRUMMING...
IT'S MY LIFE!!!
sadece odamda bilg in önünde huzur buluodum.. şimdi sadece yeni arkadaşlarımın yanında huzur buluorum.. :p
-anneeeeee bn aseksüel oldum...
-peki ..
bırak da millet kendi zevkleeri konusnda kendisi karar versin demi ama ...!!!!!BU FORUMDA DA FAZLASIYLA BULUNAN EVANESCENCE DİNLEYİP METALCİ GEÇİNEN,MÜZİĞİ KILIK KIYAFET,HAL TAVIR, AYYAŞLIK GİBİ ŞEYLERE İNDİRGEYEN,YOZLAŞMAMIŞ,SIĞ,SUSKUN İNSANLALRIN OLMADIĞI YERLERDE..HA Bİ DE EN İYİ İÇKİ NEDİR,YAŞIN BAŞIN KAÇTIR DİYE ANTİN KUNTİN BAŞLIKLARIN AÇILMADIĞI FORUMLARDA.
It's what I do...
It's who I am...
It's why I'm here...
It's driving the music...
It's playing until I sweat...
It's Packing my gear at 2 a.m. and feeling the night's still young...
IT'S MUCH MORE THAN DRUMMING...
IT'S MY LIFE!!!
walla benim tek huzurlu olduğum pazar sabahları yaptığım keyif kahvaltısı deneyin bence güzel oluyor.. ama kahvaltıda sıcak simit ve peynir olması şarttır...duyrulur..![]()
Pazar günleri evde geçirdiğim saatler güzel bir kahvaltı ve arkasından gelen uzun bir yatma süreci....
Karanlık Gecede Cehennem Çığlıkları
Göğsümde Şeytan'ın Kızıl Hançeri
Ben Ise Korkusuzca Şeytan'a Yürüyorum!