Forum
evin balkonu ve ogrenci evinin terası havada serin olup guzel bir ruzgar olacak cokta huzurlu oluyorum ozaman işte birde muzik olursa cok guzel olur ; ) ... sokakta kalabalık bir yerde bir kenarda oturp insanları seyretmek : ) keyifli bir sey ozellikle balkondan seyretmek : ) ....
Şehr-i Harabe
sadece odamda..
....generation of abortion....
sevgülümün yanında
gazoz kapağı diyor ki;asvaltın üzerinde tekmeleyip durduğun tek bir gerçek kaldı,tek gerçek!!...
tek başıma
güzel slow bir müzik kafam iyi ve yalnızlığımı yaşarken uzandığımda gözlerimi kapattığım düşüncelere daldığım o an huzur bulurum
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
lanetimin yanında huzur buluyorum artık ![]()
Müzik dinlerken ve yalnız deniz kenarında oturduğumda gözlerimi kapattığımda.....Kalabalık içinde yanlız gezinirken( tabi müzik olacak) ![]()
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR
ebesinin nikahında
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
evde yalnızken,ya da hiç kimseyi tanımadığım bir ortamda....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
huzur yalnızlıkta
LEPROSY Metalcore/Death Metal
www.myspace.com/leprosytr[b]
malesef hiçbir yerde
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
Huzur bulduğum bi yer var ki sormayın gitsin..
O'nun kollarında,Onun yanında,Onun sesinde,Onun nefesinde,Onunla uyuyp,nefes aldıgım,gözlerimi kapatıp rahatça yanında Onu izleyebildiğim her yerde...
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
yalnız basıma iken...
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
bana huzur muzur yok,ben olduktan sonra..