Forum
en cok uyurken huzur buluorum.
dostlrımlayken,ailemleyken,istanbuldayken,bazen yalnızken, sevdigim insanlayken falan filan iste...öle
sadece uyurken mutlu oluyorum ben
yaşamın olduu hiçbiyerde huzur yok bence
playing life makes death so good
o aptalın olmadıı heryerde hahaha![]()
artık benden sorumlu olanlar meleklerin yolunda dans eden şeytanlar...
hıcbıerde heryer cehennm gıbı...
artık benden sorumlu olanlar meleklerin yolunda dans eden şeytanlar...
ebesinin .mnda ![]()
sentenceeeeeeeed!!!
onun yanında....
bedevinin intikam zamanı geldi....
sadece uyurken mutlu oluyorum ben
yaşamın olduu hiçbiyerde huzur yok bence
kesinlikle öle..
canım cehenneme...
kendimleyken....
huzuru buldum şimdi şu anki halim nerde olsa huzurlu olurum müziğim sigaram votkam
Giderken bu amaçsız yolda
Beklentim olmadan ilerliyorum
Bitmiyor bu yol ne kadar ilerlesem de
Yorulmuş bedenim bırakmıyor ruhumu
Bırakınca bitecek bu yol ölümümle
odamda tabii ki...
Varolmamam gerekiyodu!
huzur karanlık ta en rahat ettiğim yer odamda karanlıkta bi de kafam güzelse ![]()
huzur şööle bulunur arkadaşlar;
kıbrısta 6 senenin sonunda mezuniyete 2 ders kala, girmen gereken sınavlara girdikten sonra alırsın bavulu doğruca feribot ile alanyaya geçersin... sonra ordanda antalyaya gidersin direkt... antalyada otogarda bir arkadaşınla buluşur 5 dk shbet eder aceleyle fethiye otobüsüne yetişirsin... sonra fethiye otogarda tatil yapacaın kafa dengi ark.ınla buluşup hisarönünde 4 gün sürecek koşturmacaya başlarsın... ilk gün kayaköy 2. gün jeep safari 3. gün tekne turu 4. gün barda sabahlama olayına girersn... ondan sonra da 3 günlüğüne göcek e geçersin... işte huzuru da göcekte bulursun zaten... 12 adaları gezdikten sonra tekne turuyla tüm gün yat biranı iç ve dinlen... war yaa bu akşam dönüom ist.a ama.. aklım burda kaldı resmen ![]()
Ben de insanım lan!
odamda!!orası bna ait tamamen kmse bi pok yapmz orda bndn bşka tabi
Sewgiyi bi kenara atma fuckat onu her zmn tehdit et çnk o bi sahtekardır!!!
aynen bende odamda istediim herşeyi yaparım...
The ray of light cuts like razor the blazing fire burns in my eyes the day reveals the dreadful betrayer and his wicked mind and hide from the sun...
odamda bi de hayallerimde onunlayken...
Varolmamam gerekiyodu!