Forum
uzayda a.q. bu kadar bezdirdiler beni
www.shitdeath.anatolianrock.com
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34035224
yalnız olduğum heryerde.
konserlerde..
walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhh
doğru söylüyosun, erken walla da hazır dışarı çıkmışken alayım dedim biraları, evde dolap da yok, ısınmadan içiyorum işte.........walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhh
en iyisini yapıyosun da içmek için erken deilmi
walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhhdoğru söylüyosun, erken walla da hazır dışarı çıkmışken alayım dedim biraları, evde dolap da yok, ısınmadan içiyorum işte.........walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhh
bizim yerimizede iç bare işyerinde olmuyo.
ulan keşke ben de çalışıyo olsam bea... neyse içerim sizin yerinize de, kuşkunuz olmasınwalla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhhdoğru söylüyosun, erken walla da hazır dışarı çıkmışken alayım dedim biraları, evde dolap da yok, ısınmadan içiyorum işte.........walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhh
en iyisini yapıyosun da içmek için erken deilmibizim yerimizede iç bare işyerinde olmuyo.
exsaddam demiş ki:
muhyi demiş ki:
exsaddam demiş ki:
muhyi demiş ki:
walla şu an gayet huzurluyum... evimdeyim, karşımda monütör, elimde biram ,sigaram, cipsim... daha ne isterim anasını satim... ohhhhhhhh
doğru söylüyosun, erken walla da hazır dışarı çıkmışken alayım dedim biraları, evde dolap da yok, ısınmadan içiyorum işte.........
bizim yerimizede iç bare işyerinde olmuyo.
ulan keşke ben de çalışıyo olsam bea... neyse içerim sizin yerinize de, kuşkunuz olmasın
bende tatil yapabilmek için neler vermezdim. bu günlerin kıymetini bil
olur abi bileyim kıymetini..
ben uçtum artık hobaaaaaaaaa harbi sarhş oldum ohhhhhhhhh glüyom mal gibi kendi kendime sıkıldım ama olsun hayatımın aq.
öyle bi yer yok
insanligin kaderi surekli mucadele icinde olmaktir.Bunun tersi olan "baris" Onun mezari olacaktir.
kenefde ve yatak odasında
sevgilim dargınmıyız yoksa gidiyormusun
demek terket diyorsun
o yoldan geçiyorsun o yol bayır aşağı
girsin göt.ne dinazor daş..ğı
evde kımse yokken muzık dınLeyınce...

odamda mum ve tütsü yakıp büyü yaparak
i will hope..my soul will fly..and i will live foreber
stüdyoda
heavy ve thrash in olduğunu her yerde. bu yer ev de olabiliyo, bar da kimi zaman sokak bile olabilir benim için.
Thrash Till Death!!!