Forum
odamda kesinlikle... müzik+çizim(tribal)+tabiki şarap ve sigara aha bunlar oldumu beni birakın 2-3 gün kalırım ve sıkılmam....
odamda genellikle çünkü bana karışmadıkları tek yer orası
[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]
heralde mezarimda
banyoda
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
Dağda. Tütünüm, şarabım ve tüfeğimle.
imzaya Resim Eklemek yasaktır../KopuK
tufekle ne yapiyon abi zavalli kuslari vurmuyondur umarimDağda. Tütünüm, şarabım ve tüfeğimle.
Tabiki vuruyorum. Sonra onu gece güzel bir ateş yakıp pişiriyorum, şarabımıda yudumluyorum. O esen rüzgarı ensemde hissetmek ve sadece doğanın sesiyle başbaşa kalmak oldukça huzur verir bana.
o zaman yakinda dogada ses falan kalmaz bu gidisle pardon tufek sesiyle sarap icmek istersen baska tabi
Bunu hergün yapmıyorum tabiki. Sadece, kendimi şehir yaşamından kurtarmak için sıkıntılı dönemlerimde. Ve bir insanın aç kalmaması için vurduğu kuş sayısıyla dünyadaki kuşlar tükenmez merak etme. Emin olki dünyada hergün ölen insan sayısı ölen kuş sayısından fazladır. Pek fazla önemsemeyin yani
Bi oturuşta 10 bıldırcından fazla yemem merak etmeyin.
beni seven ve benim sevdiğim herhanqi birinin yanında iken..
Her ne Olcaı Varsa O Olsun ...!
Yalnızca Ölüm sen qülümseyerek qel !
odam da
kimi zaman kavgada, arbedede, kargasada, kimi zaman birilerinden kacarken (eylemdeyken polisten filan), kimi zaman odamda muzik dinleyip bir yandan mali gotururken (isteyen istedigi gibi anlasin), bazen uyurken bazen gecelerken yada sabahlarken...bazen siir yazarken bazen gitarimin tellerine kaygisizca vururken...daha sayayim mi?
Always use a cheap gun to kill a dead man !
aslında hiçbi yerde bulamıom ama kötünün iisi olarak banyoda ve tuvalette diyebilirim![]()
Genellikle evde gitarımı çalarken ve müzik dinlerken caravanda bukurdum ama şimdi sadece evde huzur buluyorum
Hi brothers of metal
internette ve denizde........bırde namaz kılarken....
Sonumu bekliyorum sanki , ölesiye can çekismek .
Seninle veya benimle bir alakası yok , hayatla cebellesmek .
Korkusuzca dirilmek , yeniden ölmek !