İçeriğe geç

Forum

metal müzik zengin ...

Bildirimler
Tümünü temizle

metal müzik zengin müziği mi oldu sizce?

281 Gönderiler
182 Üyeler
0 Reactions
31.1 K Görüntüleme
aargh
(@aargh)
Gönderiler: 1661
Noble Member

Olay ülkenin ekonomik durumu ile alakalı. Bir de materyal ve etkinlik konusunda insanın ne kadar kastığı da önemli. Binaenaleyh zengin müziği olduğu geyiği asılsız. İnsanlar işi etiketçiliğe vurursa değil zengin müziği, saray müziği bile olur. Öyle komik eğilimler gösterecek hali de yok sanırım kimsenin.

Scream dinmez flag of hate inmez! :D
Haadi hayırlı thrashler!

Gönderildi : 26/11/2005 7:48 pm
(@onurcuk)
Gönderiler: 87
Trusted Member

bi konser 25 milyon olsun biletler 1 ay onceden satılmaya başlıyor yani 1 aydada mı eline 20 miliyon gecmiyecek...bizde laf var icraat yok istedikten sonra bilet 100 milyon olsun gene gidersin ..misal ben rockn coke daha konyadan gidecektim paramı biriktirdim ama arkadas bulamayınca gitmedim... parasızlık pulsuzluk hepsi bahane...

my dream. .

Gönderildi : 26/11/2005 9:54 pm
(@oleaut32)
Gönderiler: 436
Reputable Member

metal müziği sınırlandırmamak gerekir. Kimin ruhuna hitap ediyorsa dinler, olay budur

Gönderildi : 27/11/2005 10:51 am
Mertallica
(@mertallica)
Gönderiler: 209
Estimable Member

Yapmak isteyen yapar elbette ama..memleketimizde nedense kolejli veletler çok ilgilenmeye başladı metal müzikle ki zaten ülkemizde metal dinleyen kişlerin ekonomik durumunun çok ta kötü olduğunu sanmıyorum
heleki bi enstruman çalmak istiyosanız eyvah eyvah gitar,amfi,efect stüdyo ... bide ilgimizi çeken t-shirtler aksesuarlar heryerde bulunmuyo ve bu yüzden pahalı,farklı olmanın getirdiği zorluklar diyorum ben buna.

Gönderildi : 25/06/2006 5:54 pm
terliksi-havyar
(@terliksi-havyar)
Gönderiler: 356
Reputable Member

zengin fakir farketmez orta direkte olabilir.iyi şeyler dinlesinler işte ne güzel.

pariah ...

DADAöldüYAŞASINdada !!!

boşlukta çiçek yetiştirenlerin varisi ...

Gönderildi : 25/06/2006 10:51 pm
forever_black
(@forever-black)
Gönderiler: 155
Estimable Member

bence çok saçma zewk meselesi yani ...

seni kandırmak isterken kendi yalanımda kayboldum

Gönderildi : 26/06/2006 12:48 pm
firson_slipknot
(@firson-slipknot)
Gönderiler: 19
Active Member

bu müziği herkes dinleyeblr ve dinlemelide zaten bunn için bi fakir zangin ayrımı yapılmz

Gönderildi : 26/06/2006 1:21 pm
hardyheavy_mine
(@hardyheavy-mine)
Gönderiler: 47
Trusted Member

ya arkadaslr bu zevk meselesı yane illa da zengin yada fakır ayrımı olmaz metal müzik için.dimi ama :twisted:

metalden sonrası yalan:))

Gönderildi : 26/06/2006 3:19 pm
Supreme_Vempire
(@supreme-vempire)
Gönderiler: 998
Noble Member

küçük emrah bile dinleyebilir böööööööööö

Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.

Gönderildi : 26/06/2006 4:20 pm
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Alla alla herşeyimiz bitti şimdide zengin mi farik muziğimi onu tartışıyoruz benm gayet maddi durumum yerinde...Çatır çatır da dinliyorum hatta burada ahkam kesen birçok adamadan çok şey dinlyiorumdur eminim...Zengin yada mnaddi durumu iyi insan diince neden akla bornz tenli abidik gubidik kıyafetli garip konuşmalı insanlar akla geliyor onu anlamadım...Siz Maddi durumu iyi insanları sonradan gormelerle karıştırıyorsunuz...

Ayrıca album alı dinlemenin parayla çokta bir alaksı yok bu bir hobidir.Admın kanında vaarsa herşeyi araştırıp bulur beenirse dinler..Adam zengindir ama metal muzik dinliyorusr açar araştıurır ya neler olmuş die gider alır...

Aşalım bole şeyleri...Kuzeyde o ozendiğiniz metalcilerin hepsinin de mddi durumu gayet iyi ve gayette rahat yaşıyorlar ama club a gitmyorlar zevk renk olayı...Bizim insanımız ozellkle metal dinjleyeni ukala,kibirli olduğu ve guya "farklı(!)" olduğu için herşeye tek bir açıdan bakıyor...

Metal Muzik dediğinz olay bir muzik değil bir hayat tarzıdır ve herkesi de kabul eder...Ancak ironik olarak bizim ulkemizde bunu tam tersi geçerli...

Gönderildi : 27/06/2006 4:42 am
(@umalos-22069)
Gönderiler: 2847
Famed Member

çok gzl açıklamışsın.

Gönderildi : 27/06/2006 11:14 am
(@kaanca34-26295)
Gönderiler: 32
Eminent Member

Gönderen: @uranos
Alla alla herşeyimiz bitti şimdide zengin mi farik muziğimi onu tartışıyoruz benm gayet maddi durumum yerinde...Çatır çatır da dinliyorum hatta burada ahkam kesen birçok adamadan çok şey dinlyiorumdur eminim...Zengin yada mnaddi durumu iyi insan diince neden akla bornz tenli abidik gubidik kıyafetli garip konuşmalı insanlar akla geliyor onu anlamadım...Siz Maddi durumu iyi insanları sonradan gormelerle karıştırıyorsunuz...

Ayrıca album alı dinlemenin parayla çokta bir alaksı yok bu bir hobidir.Admın kanında vaarsa herşeyi araştırıp bulur beenirse dinler..Adam zengindir ama metal muzik dinliyorusr açar araştıurır ya neler olmuş die gider alır...

Aşalım bole şeyleri...Kuzeyde o ozendiğiniz metalcilerin hepsinin de mddi durumu gayet iyi ve gayette rahat yaşıyorlar ama club a gitmyorlar zevk renk olayı...Bizim insanımız ozellkle metal dinjleyeni ukala,kibirli olduğu ve guya "farklı(!)" olduğu için herşeye tek bir açıdan bakıyor...

Metal Muzik dediğinz olay bir muzik değil bir hayat tarzıdır ve herkesi de kabul eder...Ancak ironik olarak bizim ulkemizde bunu tam tersi geçerli...

Dediklerine belli açılardan katılmamak elde değil. Albüm olayına gelirsek ne yazık ki araştırıp bulmam gerekiyor. Maddi durumum pek iyi değil, her zaman gidip albüme verecek param yok. O vereceğim parayla kaç gün idare edebilirim, bir ben biliyorum. Ancak genede elimden geldiği kadar, Slayer'ı çok sevdiğimden onun birkaç albümünü alabildim. Ancak elimden bu kadarı geldi. Onun dışında sevdiğim farklı başka gruplar da var. Aslında onların albümlerini de almak isterim, ama nafile.

Ne yazık ki ülkemizdeki bazı durumlar nedeniyle, bir şeyler yapmak isteyen insanlar da yok oluyor. Stüdyo parası, kayıt parası, şu parası derken ellerindekileri veriyorlar ve karşılığında birşey almıyorlar. Ancak birkaç zengin tiki insanı çıkıp ki, özellikle kolej öğrencileri bunu yapıyor. İki solo, riff ve biraz melodi ile istediklerini yapıyorlar. Onlar zevkine veya hadi gel öylesine yapalım mantığında çalışırken ve ortaya çıkarlarken, gerçekten müzik yapmak isteyenlerse öylece kalıyorlar. Kendini bilen maddi durumu iyi insanlar vardır. Ancak onlar kadar veya belkide daha fazla maddi durumu iyi olup da, çevresine hava atan insanlarda vardır. Metal müzik gerçi bu hava atmak isteyenlerin çoğunun hevesi olur. Ancak bir dönem içlerine öylesine bir girip çıkarlar.

Özendiğimiz Kuzeyli insanların acaba hangisi sıkıntıda? Bizim ülkemizdeki gibi onların da ülkelerinde ekonomik bir sıkıntı var mıdır? O yüzden bu kadar rahatlar. Onların normal düzeyde bir insanı bile, bizim orta direkten kat kat daha iyi durumdadır. Bizim insanımızın, ukala ve kibirli olduğunu pek sanmıyorum. Alçak gönüllü birçok kişiyi bilirim. Ülkemizde bu hayat tarzını katladen özentiler hariç, gerçek anlamda bu hayat tarzını benimseyen insanlar da var. Ama sen onları silip atmışsın.

Gönderildi : 27/06/2006 11:24 am
Vacancy
(@vacancy)
Gönderiler: 146
Estimable Member

kusura bakmayın ama bence açıcak daha mantıklı ve daha yararlı konular olmalı...

The Guitars Of My Soul Is Crying Out In My Head

Gönderildi : 27/06/2006 11:28 am
causa-sui
(@causa-sui)
Gönderiler: 519
Honorable Member

Gönderen: @hedon1985
metal müzik fakirinde zengininde hep yanında olur
ehehehe olur olur :D

İnsan ilişkilerini egoizm yönetiyor.

Gönderildi : 28/06/2006 9:57 pm
WastingMyHate