Forum
ya metal ne die zengin müziği olsun şimdi ya, paran yoksa orjinalini alma sen de, çok ucuza getirebilir herkes albümleri, haa festival olayı başka , cidden herkes gidemez, dinlediği grubu canlı görmek her bünyenin hakkı tabi, uçuruolar bilet fiyatlarını, burda da gelen grupların istediği astronomik ücretleri bi düşünmek lazım, metal zengin müziği mi derken bu grupların zenginliğinden bahsediliosa adamlar servet yaptı cidden
ölüm beni istemiyor...
ne alakası var be zengin mü<ziği diosan söliim CAZ dır oke caz müzik
bence deil zengin müziği dediin tiki mekanlarda çalan dale severlerin müziğidir....
__dEatH666_iN_FiRE___
metal müzikleri dinlemek için bilgisayar fln şart heryerde bulunmuyo cd ler uydu fln lazım bilgi sahipi olmak için ne kdr inanmak istemesekte orta halden biraz daha ii olmak gerekiyo maliyeti karşılamak için
siz metal müziğin sonunu söylüyorsunuz..! metal müzik işçilerin(fakir kesimin) barlarda çaldığı inlediği bir müzik türü olarak çıktı ve zengin müziği olana kadarda dewam edecektir....! eğer zengin müziği olursa orda biter..!!!!!
dooru sölüosn walla.
metal dinlediini zanneden tikilerle doldu zaten ortalık dlircem...katil olcm sonunda.
cok alakasız bi konu acılmıs,tebrik ediorum bu konuyu acıp da tartısma ortamı yarattıın icin. harbiden cok anlamsız,zenginlik we metal müzik ...!
umursanmaması gereken bi mesele bence. ki böyle bi sınıflandırma da yalnış. zenginlerin dinlediklerini biz dinlememeli miyiz ya da fakirler güzel zenginler çirkin müzik mi dinler? varsın zengin müziği olsun.
yok başka bir cehennem yaşıyorsunuz işte..
+1 ve ayrıca zengin müziği oldu da bizim niye haberimiz yokbence deil zengin müziği dediin tiki mekanlarda çalan dale severlerin müziğidir....
Four hundred thousand years ago
They came from outer space
And gave us life here
and we are just taking everything for granted
I don't think we should do this now...
zengın kesım dotune soksun ,
onlar ortam hatun yapayım derken gıder discoya mıscoya anlamaz bu ruhtan
][a]v[aR]-[a]{
Amduscias
Ne alaka olsa noolur ki?Ayrıca neye gore zengin herkesn zengin tanımı farklıdır fakirler dinleyecek metali die bir kaide mi var kim çıkarıyor bole gerizekalı şeyleri ya?Benm maddi durumum ii ben dinleyemez mym?Ole bir dinlerm ki var ya sen bile inanamassın ?bu nedr ya iice boku çıktı metal lafı geçen herşeyi somurmeyin a.k Bizm ilkerin yeidtepede sınavına giren hoca koskoca herf amerikalı death çi herf ayaanda postallarla derse grmiş bak yani neymiş ?herkes dinleyebilir metal bir yaşam tarzıdır a.k sen bole dedğin için metali küçümsemiş olursun biz kismeyi ayırt etmeyiz sen zengnsn fakirsin die bnm suadiyede çatır çatır death dinleyen arkım da var,gaziosmanpaşada heavy dinelyen arkım da var ayrımcılık ayıptır...Lafını bilde topic aç ilk defa sinirlendm a.k va ya..
muzik teknolojidir bence biraz sosyal faaliyet ister her seyden once müzik ilgi ister duyarlılık ister ...yani parası olan admın sosyal faalıyetide olur dınler arastırır merak eder ama geçim sıkıntısı ceken birisi oturup muzik mi dınler ....
my dream. .
alakası yok
kaset cd fln pahalı olabilir ama dinlemek isteyen adam netten download edebilir
zengin müzii fln dien ark lar dinlememek için bahane arıodur bence
isteyen her şekilde dinler...
i will hope..my soul will fly..and i will live foreber
Kesinlikle zengin müzigi olmaya başladı.....
konserler olsun albumler olsun durumu ii olmayan için baya zor
paran varsa her turlu aktivitede varsın 1 dunya boş adam tanıyorum gelıpte ben therion a gittim abi diyip sonra eve gidip soad dinliyen...
bizde burda curuouz acıkcası
tamam net, download ama bazen bunlar yetmıor bıseyler yasamak ıstıosun ama bunun ıcın durumun gercekten olmaya bilio....
bu durumu yasayan gariban metalcilerden biride benim bilirim evde yanlız headbang yetmez bazende ![]()
Kronik..
sonucta bu konuda genelanlatılmak istenen zengın kısının materyaller ve aktıvıtelere dıgerlerınden daha rahat ve zahmetsız ulasması ki buda tum sorunun cevabı..
Kronik..