Forum
şu aralar nicktende belli kurbaga diolar prozac dediler bi süre bisüre mezarlık bi süre ayaklı ceset bi sürede buldog dediler
bir ara ezik bir ara sürüngen bir ara iç çamaşırı bir ara maraba vb ........
Under the arc of the weather stain boards ancient goblins and warlords come out of the ground, not making a sound the smell of death is all around and the nights come and the cold wind blows no one cares and nobody knows
Arkadaşlar genelde Pisişik yada Karadul derler
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
bı ara avril dıolardıı , biarada amy lee demeye basladılar nedenını anlamıs deılım, sora purity wardıı sora bi ara alkolik dmeye basladılar bıde pisicik wardıı ![]()
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
Kıvırcık diolar ni e bilmiom ((((:
Hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi akarken popcorn yemek istiyorum..
meLLek
ne emanetmi ahaha çok ii ya
evet emanet, kilo ayni kalarak deliler gibi uzamistim bir ara. yani soyle aciklayayim, kilo 55, boy 1.85 olmustu bir aralar. e tabi vucud dengesini bulana kadar tasa takilip dusuyodum, insanlar dokunuyodu yuvarlaniyodum. bir de basket oynuyodum, asil eglence orada cikiyodu zaten
1sene sonra da dengemi sagladim kedi dediler. ironiler insani ben
bana Tamer Oyguç derler
deniz anası felam diyolar bi de abartıp deniz in anasının taklidini yapıyolar (bu yüsden nefret ettim bu isimden)..
pis ayyaş!
Kronik..
okuldakiler sato dersanedekiler sayko derdi
ne zaman içime biraz fazla baksam yükseklik korkum depreşir...
tenik serviste çalıştığım için tekno diyolar bazende kamuflaj giydiğim için kamu diyorlar ![]()
deniz anası olayını bende yaşadım. evet güzel bir deneyim değil katılıyorum..
Belki anlamazsınız ama server daki arkdaşlar Şahin_K bunu ençok erkeler bilir herhalde muahuahuah anlamını bilen bana bir uğrasın
Under the arc of the weather stain boards ancient goblins and warlords come out of the ground, not making a sound the smell of death is all around and the nights come and the cold wind blows no one cares and nobody knows
bana demiyolar cunku hic kimseyle konusmuyorum onlar lakaptaktiysa da bilmiyorum ama bi ara anarsist diyolardi da hic biri bi b.ktan anlamiyo keske olabilsem anarsist ![]()
??NedeN??
??Neden??