Forum
walla shaq diyolar ama oyunumuz hiç benzemezki...
zakarum diolar kısaca zaka
diablo bilenler bilir
John diolar...ismimden doolağyı olabilr ![]()
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
ecettin diolar anasini satim zamaninda herkesin isminin sonuna -ttin ekini getirdim olan bana da oldu puhaha
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
bi gece okuduğum şehirde şerhoşun biri yanımıza ilişip ki kısa boylu cılız herifin biriydi daha doğrusu 16 yaşlarında bi veletmiş sonradan öğrendik '' bana ZENCİ derler ama gördüğünüz gibi gayet beyazım'' diyip yanımızdaki hatunlara sarkası olmuştu
tabi 15 dakka sonra hemşirelerle ve doktorlarla yaptı ortamını arrtık hemşirelere sarkmıştır k. veleti
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
balıktı
düdük makarnası
Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz
EX derler nedendir bilmem EXPLORER gitar hastasi olmamin we odamdaki explorer gitar resimlerinin konuyla bi alakasi olabilir
MARTENSMITH guitar&vocals
Demomuz Trident of Life ı bu adresten download edebilirsiniz.
www.myspace.com/martensmith
saçlarımın çok uzun oluşundan dolayı rapunzel,adımın melike oluşundan dolayı bazende kısaca mel,meli gibi..
love like blood
ego
alpust
atilla
puşt ![]()
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
puşt mualpustatilla
puşt
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
eet puşt
begenemedin mi euheuehuehe
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
yok puşt cum nüe beenmiim ![]()
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
olm aslında puşt diildi arklar puşt anladı puşt kaldı a.k
daha dogrusu alpuş-alpuşt diim ben saana ![]()