Forum
Aslinda normal bi ps2 oyunu (yeni ciktiini varsayarksak) 35-40 .. hatta fifa gibileri ise 50 .. Dolar degil EURO`ya satiliyor.. Euro`nun 2 milyon olduunu dusunursen cok da fazla degil..Bİr ps2 oyunu Avrupa'da 25-30 $ satılırken, ülkemizde en berbat oyun bile 100 milyona satılıyorusa ...
Tabi ben de memnun degilim bu durumdan ama korsan forever..
Sadece bir kac grupta asla korsan almam.. Blind guardian.. gibi.. ![]()
korsana surukleyen nedenler ortadan kalkmalı otv kdv gumruk vergısı vs.kım ıster sevdıgı bıseyı korsan almak?
varmıdır lan acep ısteyen
?
walla bende bi tane ix pi cdsi var bütün zeytinburnundaki bilgisayarlarda kullanılıyor. arkadaş istiyo kopyayı vermedende olmuyo ![]()
(bende arkadaştan çalmı$tım çaktırmayın)
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
ewet..mesela ben hep korsan alırım..parayı sokaktamı buluoruz kardişiiim bi orjinal cd yerine 10 tane arşiw alıorum nabber ![]()
![]()
![]()
![]()
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
yakında korsan agac ortaya cıkaacak
Şehr-i Harabe
fiyatları düşürsünler o zaman
yaşasın korsancılık !!!
Give Me a Reason To Live one more DaY
Korsana Evet!!
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
ben şimdi müşteriye 100 ytl lisans parası sittim sene verdiremem o yüzden korsan kuruyom vatandaşa gireceğine bill gatese girsin adamda bok kadar para var zaten anti virüs falanda crackli kullanırım muhakkak neden çünkü zaten onların firmaları yazdırıyor genelde virüsleri sonrada ilacını yapıp satıyor oyuna gelince kimse dünya para vermez oyuna bende vermem onuda gider korsan alırım yerli grupların albümlerinden başka orjinal albümüm yok diğer hepsi korsan korsana daima destek
Giderken bu amaçsız yolda
Beklentim olmadan ilerliyorum
Bitmiyor bu yol ne kadar ilerlesem de
Yorulmuş bedenim bırakmıyor ruhumu
Bırakınca bitecek bu yol ölümümle
bende korsan alıyom mecburum bir metallica albümü 40 ytl napalm ayrıca orjinal aldığımızda verdiğimiz paranın yerine ulaştığını düşünmüyorum
I, wanna rock and roll all nite, and party every day
türkiye de kim ne kadar kazanıyor ki bir film cd sine 20 ile 40 ytl arası bi fiyat versin.. o paraya kaç tane film alırım korsandan.. tabi orjinal almak isterim bende ama o kadar parayı vereceğime korsan daha mantıklı geliyo... ayrıca bi cd nin maliyeti ne kadar ki zaten..
Fatal Mind - Guitar
http://www.myspace.com/mysteriatr
alım gucune cakıyım !! bakın yerli gurupların albumlerini kopyalamayın
kopyalayanıda esefle kınayın ,dışlayın, insandan saymayın
yerli gurupların albumunu gidip bi zahmet 10ytl karsılığında satın alın cok bi mebla değil sadece 10 ytl
10yaaa 10 bukadar ufaltmayın kendinizi adamların ter akıyo o albumu cıkarmak için bizim paskalya yumurtalarıda kopyalayıp dağıtıyolarlar eşe dosta
eee nolcak ozaman
zaten konsere gelmez adam album almaz dergi almaz
ama sorca oo olm ben cok sağlam metalcıyım der
ayıptır ayıpp beee
dogru diyorsun tam yabancı gruplara istediginizi yapin ama Türk gruplarının albumlerini bir zahmet orjinal alin Türk gruplarının korsan cdlerini alan yuzunden kac grup dagildi kac grup su anda maddi sıkıntı icerisinde say say bitmez
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
Korsan ürünleri yapılan firmalar kan emici zihniyetlerinden kurtulmadığı müddetçe, bu illegal iş engellenemez.
NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...
olmazmıyız anasını satiyim be .. orijinal sandığımız cd ler bile kornsan çıkar .. korsan alan tipler de bi ayrı.. sanatçılar album çıkarmıyo lan!! şu müziysenler analarının karnından parayla doğmuyo heralde
korsana karşıyım abi yaşasın DC++ ![]()
false love turn to pure hate..
Acaba ne zaman olumlu işlerle 1 numara olucaz.. Biz görür müyüz o günleri acaba_?
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!