Forum
bizim kaı acılır acılmaz karsı komusunun da kapısı acılıo.. kadın 24 saat pusu da galiba... hadi kapı kaapnınca ses olur da acar desek ben kapaıyı acıyorum daha ayakkabılarımı baglarken kapı acılıo yaw... olmas böle bişi....bir de bu watandas biz eve ne yaptırırısak ne alırsak aynısı yapıo
katil diilim merak etmeyin...ama olmayı da düşünmüo diilim.
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
haftasonu 11 de b.k varmış gibi sokakdan annelerine bağıran veletlerin kafasını patlatmak istiyorum öncelikle.. sonra 50 kere bağıran çocuklarını duymayan annelere de kıl oluyorum.. bilerek bakmıyo bazıları k.çlarını kaldırmaya üşeniyolar tabi.. sonra yine sabahın köründe televizyonun sesini açan yandaki komşuya ayrıca evdeki velet kuzenime uyuz oluyorum.. sanki sağırlar daha bu yaşta.. zaten paso yaşlılar falan var genelde veletlere uyuz oluyorum diğerleriyle bi sorunum yok zaten doğduğumdan beri tanıyo hepsi beni ![]()
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
yahu nasıl bi kişiliktir ki bu adam -üst komşumuz- sabahın 05:00 de kalk sanki çok önemliymiş gibi bir şeyleri çakmaya başla tak tak tak tak tak
ben senintaaaaaanua qoyum
insanın yeter diye bağırası geliyo valla
değişmeyen tek şey ne ki?
komusumun köpeginin durmadan havlaması.birgün gizlice öldürmeyi düşünüyorum ama adım sataniste cıkacak diye korkuyorum ![]()
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
hayvan gibi kapı kapatıyolar ne kapıymıs hala sağlam yavas kapatsana apartman sallanıyo a.q...
ben ölürsem akşamüstü ölürüm...
Aşşağı komşunun kes sesini diye bağırıp altdan kalirifer borularına vurması.
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
içime bakıyo bişi giymişmiyim diye..çüş artık ![]()
..havuzdan dönerken oldu .. manyak karı ya napıon lan dedim bakıyo pispis. . te allahım ya ![]()
ayy bizim karşı komşumuzda ne zaman ewe gelsem kapıyı anahtarla açcam sanki ona geliomuşum gibi kapıyı açıp bakıyo sinir oluyom walla
metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır. bırak sni yönlendirsin.
ahaa kapıyı dikizliyo ha
.. bizimki müziğime şikayet etmedi allahtan bebeleri var bitane .. öbürüyse sapık..camı kontrol ediyom odamdan çıkmadan önce felen bişi yapıyomu diye
..bi bgün kamera koycak camımın kenarına kesin .. yandaki komşu dedikoducunun önde gideni, annemle onu tanıştırmıyorum diye allah bilir hakkımda neler demiştir
tanıştırmiyacam lan sizi!!
eheuheuhe walla işin zor bide bizim komşu yaşlı anahtar sesini duyunca oturduğu yerden kalkıp kapıyı açmaya nasıl üşenmiyo annamıyom
bide bn yüksek sesle müzik dinlemeyi acayip çok sewerim hatta dinlerken binanın sallandını hissediyom
komşlardan bitanesi gelio sesi kız diolar tmm diom gidince gene açıyom ![]()
ama bn manisada okuyom ist e gidince bnim geldim belli oluyo zaten acaba içinden ne diolardır. kesin gene geldi bu hayvan diolardır ![]()
![]()
metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır. bırak sni yönlendirsin.
meraklı komşular tabe ev ne zaman biri gelse kapıya çöp bırakma yada saçma türlü bahanelerle kim geldi nasıl bi tip diye bakınırlar ıyk.
In The Woods...
yolun ortasında "kızııımmm sınıfta mı kaldın üzülme ben meb e dawa açcam ew kızı olmcan" die bağırmasına uyuz oluyorm a.q bide gelip sarılıo şapşup!!!..
boş boş konuşmaları kendileri önemli gibi yapmaları aslında hiç bi bok olmaları beni uyuz ediyo
metalicadead
LAN DÜK AKŞAM HALAY ÇEKİYODU KARŞI DAİREDERKİ HATUNLAR
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
kendileri gürültü yaptıkları halde müziğin sesinden şikayet etmelerine gıcık oluyorum
ziggurat&demogorgan keyboard
www.myspace.com/zigguratband
www.myspace.com/paradoxlifes
www.myspace.com/paradoxxlifes
the fire of demogorgan...