İçeriğe geç

Forum

Komşularınızın Uyuz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Komşularınızın Uyuz Eden Hareketleri

365 Gönderiler
254 Üyeler
0 Reactions
64.1 K Görüntüleme
NeFtiS
(@neftis)
Gönderiler: 2160
Noble Member

komşular değilde karşı apartmanın altında bı emlakçı var..aq ne zaman dışarı çıksam adam hayvan hayvan bakıyo...bigün bi kaza çıkcak ama..

Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.

Gönderildi : 13/09/2006 10:31 pm
razonan
(@razonan)
Gönderiler: 406
Reputable Member

alttaki gözlüklü piç şikayete geliyo paso.geçen gün kedi ses yapıyo diye gelmiş."ulan küçücük hayvan evde sığır mı besliyoruz" demedim tabi adama.karşısına leopar desenli boxerla çıkınca bişey söylemeye gerek kalmıyomuş

you know i'm born to lose, and gambling's for fools,
but that's the way i like it baby,
i don't wanna live for ever,
and don't forget the joker!

Gönderildi : 14/09/2006 1:24 pm
bloodybaby
(@bloodybaby)
Gönderiler: 522
Honorable Member

üst komşumuzun oğlunu gerizekalı yerine koyup 'BUĞRAAA BUĞRAAA BUĞRA oğluuuuum 'diye bağırması...

Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz

NEYZEN TEVFİK

Gönderildi : 17/09/2006 2:36 pm
MethaL
(@methal)
Gönderiler: 5081
Illustrious Member

Herhangi bi hareket yapmalarına gerek yok, çoguna sinir oluyorum

Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!

Gönderildi : 17/09/2006 3:41 pm
TaphLeGis
(@taphlegis)
Gönderiler: 1457
Noble Member

Bir tanesinin işimize karışmasına sinir oLuyorum :x Yaşamımızı muhabbet mevzusu yapmaLarını da sevmiyorum :x Kim kimi seviyomuş vs..

Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?

Gönderildi : 17/09/2006 4:19 pm
TortuleSoulAsylum
(@tortulesoulasylum)
Gönderiler: 157
Estimable Member

yandaki insaattaki amelenin bagıra çagıra türkü söylemesi bombalıcam sonunda yaw binayı toptan zz

Gönderildi : 20/09/2006 10:25 am
silent_massacre
(@silent-massacre)
Gönderiler: 1812
Noble Member

yüxexesde müzik dınlediimde alt kattaki komşumn sopa vb. şeylerle alttan tavana vurmasına uys oluom...çıkp insani bi şekilde sölese olmuo sanki..gerçi söylese de bişey deişmiicek ama.. :D

Arnold Civardagezer

Gönderildi : 20/09/2006 11:59 am
civciv
(@civciv)
Gönderiler: 767
Prominent Member

şu sesli sesli aşağı inmeleri, bina içinde veletlerini bağırtmaları, dedikodu yapmaları ya herşeyleri uyuz yaa...

Ve ant olsun ki hiçbir kurşun, hiçbir çelik, hiçbir toprak ve hiçbir vatan daha kutsal değildir insandan...

Gönderildi : 22/09/2006 9:27 pm
(@invasion)
Gönderiler: 407
Reputable Member

sabah 5te mermer kırıyo ibneler çıkıp dövecem az kaldı.yönetici nerde ulaaa ??

Gönderildi : 23/09/2006 12:13 am
chatlak_rocker
(@chatlak-rocker)
Gönderiler: 9
Active Member

üst katın zili yerine bizim zile basmıyolar mı işte o zaman çıldırıyorum

:D

Gönderildi : 24/09/2006 10:25 pm
Roswell47
(@roswell47)
Gönderiler: 352
Reputable Member

valla yan apartmanın bizim daire hizasındaki daireye gelenler oluyor, evdekiler metalci filan geçiniyor elemanlar gitarla geliyor bir de bi gürültü. derken Cannibal Corpse veya Vader'dan birini yüksek sesle açıyorum ardından ses kesiliyor hatta bizim apartman bile susuyor bi ara:) seviyorum komşularımı çünkü bana katlanıyorlar. hehehe

Four hundred thousand years ago
They came from outer space
And gave us life here
and we are just taking everything for granted
I don't think we should do this now...

Gönderildi : 27/09/2006 1:11 am
nothing
(@nothing)
Gönderiler: 283
Reputable Member

asansörü otuz saat bekletmeleri..

still so dark..

Gönderildi : 27/09/2006 1:12 am
Tortorterok
(@tortorterok)
Gönderiler: 367
Reputable Member

...

...

Gönderildi : 27/09/2006 2:18 am
Tiphareth
(@tiphareth-2)
Gönderiler: 540
Honorable Member

Tuvaletten çıkmıyorlar. Birde gece telefonla konusurken tak tuk tık diye aşağıya vuruyor.. Sesim gidiyormus.

what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.

Gönderildi : 27/09/2006 2:33 pm
Rojannah
(@rojannah)
Gönderiler: 67
Trusted Member

Siz onu bunu birakinda 19 mayis gunu hic unutmuyorum sabah saatin 6sinda cubbeli sakalli komsumuz "tekbiiirr, tekbiirr" diye bagiriyordu.bende cami acip agzima ne geliorsa soyledim.bu birinci olaydi.
2.olay da ; ertesi gunu ise gidecegim sabah erken uyaniyorum.odamin penceresinin baktigi bahcede yasayan kurdolar kurtce sarki soyleyip gobek atiyorlar,ardindan britney spearsin ophs i didnt again adli sarkisini muzik setine takip sesinide tum istanbul duyacak sekilde aciyorlar bu arada ssat olmus gecenin 2si.annem cami acip birton laf siraliyor buda yetmiyor yumurta firlatiyor ama orali degiller.ben polis cagirmistim sonunda , bir ekip otosu geldi dagilin dagilin diye seslenmekle yetindi.
3.olay ise; evde bass etudu yapiyorum gunduz.bass amfide bagli ama sesi cok fazla acik degildi neyse asagi kattaki komsu geldi rahatsiz oldum dedi bende amfiden cektim bassi.neyse o gunun gece yarisi da bunlar matkapla tavani deldiler bu sefer sira bendeydi indim asagiya sabah gelip bana rahatsiz oldugunuzu soylediniz bende size saygili davranip amfiyi kapattim dedim. herifin dedigi cevap ise; "le get lan isimiz gucumuz var burda aksam aksam senle mi ugrascam,satanist genclik"ve kapiyi suratima kapatti bende kufrede kufrede eve ciktim.
suana kadar 3 olay yasadim ve gelin gorun nasil bir memlekette yasadigimizi..

"HERKES ANLAYABİLDİĞİ KADAR YAŞAR,
VE ANLAYAMADIĞI ŞEYLERİ UMURSAMADAN ÖLÜP GİDER..."

Gönderildi : 27/09/2006 4:34 pm
Sayfa 7 / 25
Paylaş: