Forum
ben onceden cok sınır olurdum muzık sesı duyardı karı cıkardı cama balkona vır cır varvardarrrvedattttttt dıye bagırırdı neymıs rahatsız olurmus neymıs oglan uyurmus neymıs cok sesmıs odamdakı muzık setini baska odaya alınca baska bır sorun kalmadı sımdı gayet memnunum komsularımdan sagolsunlar eve yıyecek meyve flanda getırıyorlar allah razı olsun bole komsularımızda var ..
yok
Kız arkadaslarım eve geldiginde, '' Serkan eve kız attı'' Diye bütün mahalleyi ayaga kaldırmaları hatta bizimkilerin bile kulagına gelişi..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
üstteki yeni taşınan salakların her dakka çay bardanız vaaarmmıııııı 1 tabak vereebilirmisssiiiinizz annem eşyaları çıkarmamışta vb bohtan sebeplerden zili çalmaları....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
komşularımı tanımam bile
sadece küçükken top oynamama kızan bi teyze wardı
o da öldü heralde ![]()
myspace.com/turkmetalbands
1. kattaki necip fazıl kısaküreğin oğlu ve 2. kttaki büyük birlik partisinin başkanı ülkücü varlıklar(2. kattaki berbattır kapıcıyı dövdürdü göt ya...Akın Birdal suikastındanda yatmış herif..) dışında diğerleri iyidir 4. kattaki tip çok iyi izmirli..eskiden de necipin oğlunun yerinde bu bülent candaş(salak bi kendini rocker sana herif varya varmıki die şarkısı vardı) oturuodu biarada benim bi ark. oturdu nerde o günler şimdi faşolara kaldı amk.
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
eve alkollü gelince ne o içdin mi veya nerden geliyorsun bu saatte diye soran salak komşularımdan nefret ediyorum 20 senedir ayni yerde oturursan böyle içli dışlı salak durumlar oluyor işde..
false love turn to pure hate..
eve ne zaman bi bayan gelse bu kesin konuşuluyor...akrabam anasını satim bilip bilmeden hemen dedikodular başlar...uyuzum buna
..Notalarına yaklaş aşkın !
dedikodumu yapmaları
uyuz uyuz bakışları
müziğime karışmaları![]()
birde walideye ispitlemeleri
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
Ölüm ve terör hakimdir yeryüzüne
Bizler büyülendik, şeytan tarafından
Gizli mezarlara geri döndün
Sadece seni
walla komsularımı tanımıorum ama tanımayı cok isterdim...
tasindigim 3. cü günü apartmanin önünde duran arabamin rüzgarligini sökmüslerdi, ertesi aksam arabamin belirli bölgelerinde cizikler olustu...en sonunda da nerde oturdugmu ögrenip assadan zile basip hoperlöre bu araba burda durursa lastikleri patlatiriz diye tehdit eden komsularim...ah onlari tanimayi ne cok isterim bi bilseniz...
![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaktır.
oturma odasında sevişmelerinden bıktım aq,kocaman yatak varken,fantaziye bak ,tv nin karsısında ohh mis gbi altta gürlltüyü ceken benim aq
Benim mi tanrıya inanmamın gerektiğini,yoksa tanrının mı bana inanması gerektiğini bilmiyorum..
yukardaki bebenn kazık kadr olmasına ramen paso ağlaması karşıdaki bebelern kardeşlern vs vs sokaka hayvani şeklde baırıp zıplamaları :@
bizim alt kattaki,koşu bandı aldı.gecenin bi yarısı işten geliyo,evi hipodroma çeviriyo.at gibi koşuyo evin içinde.deli ediyo bizi ![]()
üstümde t shört olmayınca kar$ıda 2 tane karı var 1'i dul 2 si birden bizim eve bakar cinlerim tepeme cıkar
özellikle annemler olmadıgında arkadaşlarım bizde kalıyorsa birden melek kesılıp ikidebir kapıyı çalıp yemek börek çörek getirmesi..kimse beni yemesin ..yemezler!
www.dansetbenimle.com
http://ysseulb.deviantart.com/
bizim aşağıdaki gerizekalı komuşalr gecenin bi saatinde kavga etmeler, kapı çarpmalar, hepsi miydi neydi o salak grubun adı onun şarkıları bangır bangır açmalar falan bi de kazık kadar bebe ağlayıp duruyo sinirlerim tepeme çıkıyo sora üstteki gerizekalılardan biri ara sıra darbuka çalmaya çalışıo, bi bebe koşturup duruyo fln ben kafayı yiorum anlıycanız zaten geçen aşağıdaki kadınla annem kavga etti eee ben de annemi yalnız bırakırmıyım kadını mors ettim çok pis bozuldu ve yüzümdeki ifade ''işte zafer!''den başka bişe deildi o an![]()
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yasayacaksin.
Hem her an avuçlarindan kayip gidecekmis gibi,
Hem de hep senin kalacakmis gibi hayat,
İlişik yasayacaksin.
Ucundan tutarak...
Can YÜCEL