İçeriğe geç

Forum

Komşularınızın Uyuz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Komşularınızın Uyuz Eden Hareketleri

365 Gönderiler
254 Üyeler
0 Reactions
64.1 K Görüntüleme
(@head-ds-b)
Gönderiler: 798
Prominent Member

şu hacılara hele daha çok uyus oluorm

herseye uyarı aq

Gönderildi : 31/12/2005 12:35 am
 CasT
(@cast)
Gönderiler: 21
Eminent Member

bizim komsu eskiden müziin sesi (ona göre) acık olunca metal biseyle kalorifere vuruyodu ona cok uzuy oluyodum nese onu aştık.
şimdi insan bayramda seyranda baklava börek getirir dimi ( benim annem kendi civarında otran öörencilere) veriyo bu i.neler hep kendilerine müslüman hiç bisey getirmiyolar ona cok uyuz oluyorum. (bide apartmanda sürekli bi börek kokusu var)

All rivers run towards the sea but the sea is never full.

Gönderildi : 31/12/2005 2:07 pm
tarhantas
(@tarhantas)
Gönderiler: 883
Prominent Member

en irenç olan şey komşunun küçük bebeleri olması 0-7 yaş arası çocuklardan nefret ediyorum yaa ağlayan zırlayan ses yapan çocugu parçalayasım geliyo a.k. bi de komşuda da 3 tane var , bizden sonraki kiracılar için herifin çkünü koparıp gelecege yatırım yapmagh lazım :roll:

sentenceeeeeeeed!!!

Gönderildi : 01/01/2006 5:53 pm
DaRK_aNGeL_
(@dark-angel-2)
Gönderiler: 181
Estimable Member

karı koca 23 6 çocukLuLar ust kattakiLer we her qece qıcır qıcır sesLer qeLio 6 tane yetmemiş heraLde ki her qece her qece kafamı ...... saoLsunLar haa bi de muzik oLayına qıcık oLurLar qerizekaLı bi aiLe işte öLduresim qeLio....

öLüm beni çaqırıyor zaman qittikce kısaLıyor we ben qun qectikce öLuyorum...

Gönderildi : 01/01/2006 7:14 pm
pUMp
 pUMp
(@pump)
Gönderiler: 2277
Noble Member

alt katta bi teyze var manyaq yemekler yapıyo kokusundan durulmuyoo yaaaa....

Gönderildi : 01/01/2006 7:20 pm
deck-
(@deck-2)
Gönderiler: 51
Trusted Member

Suratıma garip bi ifadeyle bakıp sanki benden slm ya da iyi aksam istemeleri

Gönderildi : 02/01/2006 8:08 pm
LANETLY
(@lanetly)
Gönderiler: 1325
Noble Member

bana tip tip bakmaLarı sonra araLarında bişeler konuşmaları
Bİgün hepsine nevar Lan??a.q çocukları diecem :lol: :lol:

Gönderildi : 03/01/2006 10:53 am
pLAYhard
(@playhard)
Gönderiler: 151
Estimable Member

Müzik dinleken yukardan aşağı bam bam vurmasıı beni delioı edio gidip kafasını koparasım gelio yaa diğer komşularım harika gençç adam diolar bnm içn :) istedii kadar muziiğin sesini açsın diolar onları çok sewiorum yaa :)

bu karanligin icine düsmeyi ben istememistim.. ama ne yapabilirim ki.. karsi koyamadim.. karanlik yaklastikca i$ik kayboldu..

Gönderildi : 05/01/2006 11:26 pm
shatraug
(@shatraug)
Gönderiler: 884
Prominent Member

ben ritm attıkça üstten duvara vuruyolar metronom misali. bende ona göre çalıyorum ehehe

bknz ( fak yu)

Gönderildi : 07/01/2006 11:56 pm
BitliBezelye
(@bitlibezelye)
Gönderiler: 697
Honorable Member

üstümüzde iki ünili kızcağız var ikide bi kahfe içelim istersen bizde diye geliyolar okadar güzeller ki kahfe diil cnm kahve o diyemiyorum :) ne zaman onlardan cıkıyo olsam karşı komsuları kıl kıl bakıyo kapıyı acıp ayakkabıları düzeltiyorum bahanesiyle ve ben gittikten sonra kızların evine yarıştırıyo mandanın tuza yarıştığı gibi en sinir olduğumda bu

Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /

Gönderildi : 09/01/2006 3:41 am
mentol
(@mentol)
Gönderiler: 41
Eminent Member

bizim yan taraftakiler paso kavga ediyo bende dinliyip gülüyorum kadın hep adamı ewden kovuyo

çok kommik ya

Gönderildi : 11/01/2006 8:46 pm
eddies_daughter
(@eddies-daughter)
Gönderiler: 179
Estimable Member

bi teyze vardı altta günde en az 10 kez bize gelirdi..hiç abartmıyorum 10 kez.artık gına gelmişti bana.anneme es çıkarmaması ve kapıyı açmaması için yalvarırdım:D neyse ki şimdi adanaya gitti,döncek mi acep :roll:
bideevde son ses müzik açık hep bazen de tepiniyorum ama komşular ses çıkaramaz ne olcağını biliyorlar gelirlerse kapıma :twisted:

SeLLing Peace With Guns...

Gönderildi : 02/09/2006 12:17 am
memories_wt
(@memories-wt)
Gönderiler: 274
Reputable Member

mahalledeki yaşlı teyzeler gençliğimi yedi bitirdi.mümkün olsa hepsinden kurtulurdum ve genç nüfusu daha yüksek bi ülkeye giderdim

düşlerim gerçek, gerçeklerim yalan.....!

Gönderildi : 02/09/2006 2:54 am
kill_the_king
(@kill-the-king)
Gönderiler: 824
Prominent Member

1-ben müzik açtıım zaman hemen kapıya gelirler ama kendileri evlerinde oyun havası dinleyip göbek atarlar.
2-clubber komşu çocukları devamlı techno müzik açarlar son sesle...
3-bir tek yan komşumuzu severim beni hep apt yönetimine karşı savunur(ii adamdır yaa:D)
4-adamın biri(bizim apt çevresinde) geceleri cüneyt arkın filmi izliyo gidip dövecem artık yaa...
5-komşu çocukları devamlı gürültülü oyunlar oynuyor:...

daha bu liste uzar

Acayip boktan işler.

Gönderildi : 05/09/2006 1:40 pm
NeFtiS
(@neftis)
Gönderiler: 2160
Noble Member

alt katımız boş bayadır üst katımızdaki kadın ruh hastası arada bi cam çerceve indiriyo ben gidiyorum yeter aq diye...diğer komşularda bişeye karışmıyo..pek rahatım :wink:

Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.

Gönderildi : 05/09/2006 2:26 pm
Sayfa 5 / 25
Paylaş: