İçeriğe geç

Forum

Komşularınızın Uyuz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Komşularınızın Uyuz Eden Hareketleri

365 Gönderiler
254 Üyeler
0 Reactions
64.1 K Görüntüleme
devilin
(@devilin)
Gönderiler: 584
Honorable Member

aq.. halı çırpıoz.. içerde müzik açık.. bişe duyamıom ama.. bi parazit war.. " viviviviviivivii ciciciicicicii" tarzında.. noluo aq derken gözüm alt kata takıldı.. karının teki fırlamış canhıraş çığlıklar atıo.. la dedim "noluo" neymiş efenim.. "balkonda kuşum warda kuşuma toz toprak gidio"... "e içeri sok kuşunu aq"dedim karı mal.. "çırpma halıyı" dio.. "kaç" dedim "kaç toz gelicek sana".. "kocama söylecem" dedi ben iptal oldum :mrgreen: "ailecek beklioz" dedim tabe.. uyuz karı mk..

İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır

Gönderildi : 17/12/2005 10:10 pm
ShaitaniC
(@shaitanic)
Gönderiler: 200
Estimable Member

eski oturdugmuz ewde yasli teyze wardi alt katta.müzik acinca süpürge sapiyla tawana wuruodu hep. sonrada yukari cikip zili hecanlihecanli calip öterdi 10 saat. ama kurtuldu benden artik bende ondan :)

No trade with death
No trade with arms
Dispense the war
Learn from the past
AUSGEBOMBT !!

Gönderildi : 17/12/2005 10:42 pm
FadeAway
(@fadeaway)
Gönderiler: 616
Honorable Member

abi burdaki herkes gibi müzik açmama dır dır etmeleri, ama işin farklılığı biz gürültü yapınca laf ederler ama kendileri bizden çok yapar :D he bide gaza gelince amfinin sesini sonuna kadar açıp gitar çalmam, onu yapamazlar işte :D

i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...

Gönderildi : 19/12/2005 8:08 pm
kingOFhell
(@kingofhell)
Gönderiler: 29
Eminent Member

müziğin sesi,şarkının sözü... tamam bazen müstakil olmayan bi ev için fazlagürültülü oluyorum bazen ama duvara vurarak uyarı gönderenler var ya!!! tam deli oluyorum.. gel kapıyı tıklat,ricanı et miktir git.. ne duvara vuruyon.. bi kere inat ettim o vuruyo ben vuruyom o vuruyo ben vuruyom.. pes ettirene kadar devam ettim.. olan duvara oldu.. çok sert yumruk atarım da :)

uyarı: imzaya büyük resim koymak yasaktır.

Gönderildi : 19/12/2005 9:21 pm
RaHsZaGaL
(@rahszagal)
Gönderiler: 3582
Famed Member
Konu başlatıcı

mors alfabesiyle küfür ediodur herif benim öle dürtükleyen komsum yok olsa o sopayı şeederim... herife..direk kapıya geliolar.. bende güselce gönceriom zke zke
. :D:D:D

..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King

Gönderildi : 20/12/2005 12:38 am
quicksand
(@quicksand)
Gönderiler: 364
Reputable Member

Memleketteki komşumuzun,benim ne kadar ses yaparsam yapayım aileme şikayet etmemesi komşumun uyuz eden hareketidir...

Gönderildi : 20/12/2005 3:07 am
(@head-ds-b)
Gönderiler: 798
Prominent Member

dedikodu yapıp duruolar yaa

herseye uyarı aq

Gönderildi : 20/12/2005 4:52 pm
gothc
(@gothc)
Gönderiler: 218
Estimable Member

müziin sesinden dolayı üst komsu cinnet geçirio heralde menapoz teyze yaa..sandalyeyle vuruo zemine..bide telefonla çok bağırarak konusuo..beni görüncede seytan carpmısa dönüo cins ya

Gönderildi : 23/12/2005 5:47 pm
(@oleaut32)
Gönderiler: 436
Reputable Member

4 + 1 'in alttaki ZIRTO'dan dolayı tadına varamamış olmama yanarım . Adam yanlızlıktan kudurdu Birazcık müzik açsam kalorifere vuruyor sesi kıs mahiyetinde

Gönderildi : 23/12/2005 11:30 pm
YYOOKK
(@yyookk)
Gönderiler: 629
Honorable Member

bizim apartmanda bi kadın war acayip tırsıyorum ondan beni görünce direkmen sarılıyorum :) alın bu kadını başımdan

ayrıca üsttekilerden şikayet gelmiş müzik sesi geliyo herzamn die
bende rahatlarına baqsınlar dedim...

AğLA gÖz YAşI dÖk Bu zAMnLR İçİn gÖzYAşLRI İçiNdE ÖL Sana kALAn eN bÜYk muTLUluk İştE bUDuR...

http://s2.bitefight.net/c.php?uid=99574

Gönderildi : 23/12/2005 11:44 pm
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

giydiklerimi,dinlediğim müziği,yaşayış tarzımı,hayat felsefemi,davranışlarımı vede en önemlisi beni eleştirmelerine uyuz oluyorum...da takmıyorum

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 25/12/2005 10:50 pm
damper
(@damper)
Gönderiler: 95
Estimable Member

elazığda öğrenci evindeyken komşulardan şikayet gelmiş ''eve kız getiriyo '' die ev sahibine
ev sahibi geldi bigün dedi eve kız getiriyomuşsun diince bana şartaller attı tabi bende.
dedimki: ulan timsah mı getiriyim dedim sonra.
ondan sonrada attıydı beni evden...

vodka...
conection people

Gönderildi : 27/12/2005 9:07 pm
AngelsLament
(@angelslament)
Gönderiler: 206
Estimable Member

walla bütün komşular bana gıcık oluooo bende onlara oluoruum zatenn geliolar evde sigara içiolarr soraa giyimmime yorum yaparlar yok makyajıma yok küpelerime... üff çok umrumda onnarın düşündüklerii.. uyuz oluoom ama sesimi çıkarmıoruum...

Death come near me...

Gönderildi : 30/12/2005 12:09 am
(@fear-mortal)
Gönderiler: 24
Eminent Member

müziğime ve tarzıma karışmaları

Gönderildi : 30/12/2005 5:06 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

müzik dinnerken kalorifere vurmaları(gerçi sesi daha çok açıyorum)

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 30/12/2005 5:08 pm
Sayfa 4 / 25
Paylaş: