Forum
sürekli ilahi çalıyolar...dinledikçe dinden imandan çıkıyosun...zikrediyolar sürekli....yawf allahım ya bu kadarıda fazla diilmi???
TANRIM EGER TANRI WARSA RUHUMU KURTAR EGER RUHUM WARSA!!!???
Sabahın köründe bağıra bağıra muhabbet ediyolar bahçeden bahçeye... De aklını ...minin karıları bari yakından konuşun demi ama?!
Bide karşı komşumun yaz aylarında, evinin bahçesinde darbuka çalıp, o iğrenç sesiyle şarkı söylemesine ve üstüne üstlük kızını köçek misali oynaymasına uyuz oluyorum...
Kurtulucam burdan, elbet bir gün...
c.tesi pazar sabahları saat 10 da yalın şarkısıyla uyanmak
snracıma çocularının apartmanı kirletmesi
snracıma evin içide ip atlaması (nese ki bıraktılar)
snracım yaptıkları yemeklerin pis kokusu
........
........
bide komşulara gelenler bizim zile basıolar otomotaiği açmak için deli oluom snr özür bile dilemiolar **toşlar bak yine sinirlendimm
.................
Komusların acaip acaip yemek kokular,yan taraftakı cocuga karate yapar gıbı bagırmaları,Sabahın Korunde Matkap Sesi,Gecenın Korunde apartmandan kosarak ınen ayılar,gecenın korunde sokakta bagıran krolar,en ust kattakı cocugun muslum gurses gulluyu son ses acması kusmam gelıyor onları duyunca,muzıgın sesını acınca mılletın bana mal mal bakması,tıpık tıpık ınsanlar var ya bu dunyada nerden dustuk buralara bee ![]()
...
konuşmayı hala öğrenememiş çocuklar we odadan mutfağa annesine bağırması'anneeee abim oyuncağımı wermiooo' 'olum wersene şu oyuncağı' yaw uyuz karı mutfaktan ne bağrıon git yanına yaa bu hep böledir nie alçak sesle konuşmayı öğrenemezler uyuz ya...
The ray of light cuts like razor the blazing fire burns in my eyes the day reveals the dreadful betrayer and his wicked mind and hide from the sun...
ya yan taraftaki komşular manyak sesle konuşuolardı yazın bahççeye çıkıp...bi de sabahın köründe başlıolardı üstelilk..uykum pç oluyodu..
Varolmamam gerekiyodu!
bizim YOSMA diye bi komsu var torunana her saat seeeeebaaaaahhaaaaatiiiiüiüiüin diye bagirması cileden cıkarıyor beni
wala bizim altın altında bi deli kadın var bide kocası
hep kapımıza geliolardı terlik sesi gelio die
adam bigün yine geldi annem kızdı adama gelme benmim kapıma dedi
adamda sizi savcılığa verecem dedi terlik sesi geliomuşta ![]()
annemde ver dedi asıl ben seni varcem habire kapıma gel,on dedi adam ne savcılığa verdi
nede kapıya geldi ondan sonra MANYAK Bİ apartmanda yaşıoz valla
kapatalım bu bahsi... oturun birer kadeh tükürük ikram edeyim size,
( içinede sövdüm ) iyi gider geceye. yıldızlar küfürlerimizdi unuttuk (saçma)
ulan bizim alt komşu bzm bilgisayar bölüm hocası derslerimize giriyo abi var mı bööle bi şans hiç ses yapamıyoz!!!!!! ![]()
Tek bilinen ve en sonu bilinmeyeN
Yine o komplonun içindE
Sembollerle ifade edilene doğrU
Olduğunla beraber yada onsuz olmaklA
O komplonun içindE
Nasıl bir karmaşa ve sonsuz bütünümlE
!!!!!!!!ÇIKIŞ YOK!!!!!!!!!!!!!!!!
en ufak müzik sesine gelirlerdi 2 sene önce ama şimdiii bizim moruqlarda metalci oldu ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
apartmanın dibindeki taksicilerin 24 saat aralıksız konuşabilme üstelik de bunu yüksek sesle yapabilme özellikleri beni çıldırtıyo..benim odam durağa bakıyor...çift kat pimapen yaptırdım kurtulamadım ...
LeavE My SouL aLoNe!
Mutfak balkonunda yemek yerken alt çapraz komşumun karısının yemeklerini begenmeyip camdan asaı her aksam yuvarlaması bahçede oluşan pislik ve eger yemek sulu deilse onun altındaki kadının onu toplayıp kedilere vermesi akşam akşam gel pisipisi senfonisi dinlemem uyuz edio beni
anneme de bazı komşullar senin bu oğlan kedi kesenlerden olmuş dikkat et demişler bunada cinsim
not:apatmanın 80'den sonra dogan tek elemanıyım ve 16 dairede kocalarını boşamış öldürmüş kaybtmiş vb sebeplerle kocası olmayan tam 17 dul kadın var bu da beni uyuz edio erkek yok bea apartmanda olanlarıda salla
kapıyı calıp annen evdemi die sorup cvbı bile almadan iceri damlamalarına uyuz oluyorm aq
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
walla bizim apartmanda hiç sorun olmuyo müziği açmışsın arkadaşını getirmişsin bağara bağara gülmüşsün
zaten apartmanda birsürü genç var 14 yıldır burda yaşadığım için burdaki insanlarla birlikte büyüdüm gibi bişey oldu. bazen müziğin sesini ben çok açarım bazen de diğerleri ama hiç şikayet etme gibi bişe olmuyo.bi sorun olursa da direk benimle konuşurlar ailemle değil... ohoo galiba fazla samimi olmuşuz, aynı neşeli günler ![]()
ex lanetli_peri
kimse birbirini takmaz bzm apartmanda aslnda ama bn alt kattaki hatuna sinir oluorm kendini mezzo fln sanıo sabah sabah bi bağrıo neye uuradığımı şaşırıorm bide küçük çocukları var velet bişileri kırıp döküo kadın buna bağrıo btn gn böle geçio he bide hiç susmayan bi köpekleri var btn siteye yetick kdr gürültüye sahip bi aile....
..Orangeblossom Knotwise of Michel Delving..