İçeriğe geç

Forum

Komşularınızın Uyuz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Komşularınızın Uyuz Eden Hareketleri

365 Gönderiler
254 Üyeler
0 Reactions
63.9 K Görüntüleme
violate
(@violate)
Gönderiler: 2424
Noble Member

vay anasini :D marlboro man celil ;p

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 01/05/2009 6:06 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

Gönderen: @violate

Oooo görmen lazım tipi biraz da pezevenklere benziyor , sivilde de İsmail Yekan gibi giyiniyor böylee görmen lazım Violate

it can't rain all the time

Gönderildi : 01/05/2009 6:11 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Noble Member

Gönderen: @amarths
bizim mahallede alız adında asırlık bi teyze var.mahalleye yurtdışından akrabalar falan gelince direkt damlayıp para ister.bi ara istanbldn kuznlerm gelmişti onlardan bile istemişti ,enteresan bi kişilik :D :D

o sizin oradan da çıkmıyordu :)

Sizin çökelek vişne Reçelini az yufka ekmeğin arasına koyup takma dişleri diş etlerini delene kadar zevkle yemekten mahrum bırakmıyordu hani :)

Gönderildi : 01/05/2009 6:14 pm
violate
(@violate)
Noble Member

Gönderen: @freddy-myers

Oooo görmen lazım tipi biraz da pezevenklere benziyor , sivilde de İsmail Yekan gibi giyiniyor böylee görmen lazım Violate

tahmin edebiliyorum , her lisede oldugu gibi bizim lisedede var boyle aynisi :) hazirlikta da kalmisti :-D ne kadar pis birsey ararsan ona gidersin :twisted: ayrica eski evimize de yakin oturuyorlardi komsu sayiliriz iki sokak arkamizda :D

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 01/05/2009 6:19 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Noble Member

yalnız bir eksik var kendisi Malburo değil ; Winston kullanıyor.

Hemide kapaklı!

Gönderildi : 01/05/2009 6:24 pm
AmarTHs
(@amarths)
Gönderiler: 548
Honorable Member

bizim mahallede alız adında asırlık bi teyze var.mahalleye yurtdışından akrabalar falan gelince direkt damlayıp para ister.bi ara istanbldn kuznlerm gelmişti onlardan bile istemişti ,enteresan bi kişilik :D :D

Sizin çökelek vişne Reçelini az yufka ekmeğin arasına koyup takma dişleri diş etlerini delene kadar zevkle yemekten mahrum bırakmıyordu hani :)

:):) doğru tabi.bedava die boktn bişe dağıtsalr o yaşlı haliyle havada götürr , kadınn öyle böyle deil acayip bi iştahı var :D

Başkalarını affet, ama kendini asla.

Gönderildi : 01/05/2009 6:24 pm
violate
(@violate)
Noble Member

o kadin takma dislerini bile bedavaya almistir , sizin misafirlerinkini sokmustur yerinden...

yazik winston artik eski winston degil ki yahu. tipki camel'in eskisi gibi olmadigi gibi . neyse ben sigarayi biraktim :-D ki eskiden marlboro + captan black ile gezerdim :D

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 01/05/2009 6:29 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Noble Member

:):) doğru tabi.bedava die boktn bişe dağıtsalr o yaşlı haliyle havada götürr , kadınn öyle böyle deil acayip bi iştahı var :D

ya altına giydiği onlarca pijama ? :) Hemide o sıcakta :)

Ne zaman ölecek alız acaba ? Helvasını zevkle yiyeceğim.Tabi Cemo nun annesi pişirirse :)

Gönderildi : 01/05/2009 6:30 pm
violate
(@violate)
Noble Member

ne zaman olecek demeyin yahu. ilk sene ev arkadasimla birseyin farkina vardik,burada niye sela okunmuyor :D ilginc dedik 2 gun sonra olumler basladi :-D rahat 20 tane cenaze kalkti 10 gun icinde.

Şehr-i Harabe

Gönderildi : 01/05/2009 6:53 pm
AmarTHs
(@amarths)
Honorable Member

Ne zaman ölecek alız acaba ? Helvasını zevkle yiyeceğim.Tabi Cemo nun annesi pişirirse :)

olm kadın elf lerin soyundan geliyor , ölmez bu kadın :) biz onun helvasını yiyeceğimize o bizmkini yiyecek :D

Gönderildi : 01/05/2009 6:57 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Noble Member

ne zaman olecek demeyin yahu. ilk sene ev arkadasimla birseyin farkina vardik,burada niye sela okunmuyor :D ilginc dedik 2 gun sonra olumler basladi :-D rahat 20 tane cenaze kalkti 10 gun icinde.

siz de acaip uğurluymuşsunuz.Tabutçu gelip elinizi öpsün , cami hocası da sopayla sizi kovalasın bence.

Gönderildi : 01/05/2009 6:58 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Noble Member

olm kadın elf lerin soyundan geliyor , ölmez bu kadın :) biz onun helvasını yiyeceğimize o bizmkini yiyecek :D

olum içimden bir his diyor ki
4 yıl sonra alız diker nalları!

Helvasını yiyecem şimdi , Kazım bey şekeri kendi bakkalından getirecek diye çimdik hesabıyla atar ,nenemin yaptığı kek kadar tatlı olur anca

Gönderildi : 01/05/2009 7:00 pm
zirtapoz
(@zirtapoz)
Gönderiler: 327
Reputable Member

ilginçtir ben helva sevdiğim halde biri ölünce yapılan helvayı yiyemiyorum okadar komşumuz öldü eve helva yolladılar eve geliyorum ooo.. helva diyorum tam yicem bi kağıt oluyor içinde"ruhuna fatiha" yazan, bütün iştahım kaçıyo yiyemiyorum.

Gönderildi : 01/05/2009 7:09 pm
AmarTHs
(@amarths)
Honorable Member

Gönderen: @zirtapoz
ilginçtir ben helva sevdiğim halde biri ölünce yapılan helvayı yiyemiyorum okadar komşumuz öldü eve helva yolladılar eve geliyorum ooo.. helva diyorum tam yicem bi kağıt oluyor içinde"ruhuna fatiha" yazan, bütün iştahım kaçıyo yiyemiyorum.

:D :-D

Gönderildi : 01/05/2009 10:29 pm
(@mnckry)
Gönderiler: 4
Active Member

Sabahtan akşama kadar çince konuşup yemek pişirmeleri !

mncvizyon hashmeth

Gönderildi : 01/05/2009 10:47 pm
Sayfa 24 / 25
Paylaş: