Forum
vay anasini
marlboro man celil ;p
Şehr-i Harabe
vay anasinimarlboro man celil ;p
Oooo görmen lazım tipi biraz da pezevenklere benziyor , sivilde de İsmail Yekan gibi giyiniyor böylee görmen lazım Violate
it can't rain all the time
bizim mahallede alız adında asırlık bi teyze var.mahalleye yurtdışından akrabalar falan gelince direkt damlayıp para ister.bi ara istanbldn kuznlerm gelmişti onlardan bile istemişti ,enteresan bi kişilik![]()
o sizin oradan da çıkmıyordu
Sizin çökelek vişne Reçelini az yufka ekmeğin arasına koyup takma dişleri diş etlerini delene kadar zevkle yemekten mahrum bırakmıyordu hani ![]()
vay anasinimarlboro man celil ;p
Oooo görmen lazım tipi biraz da pezevenklere benziyor , sivilde de İsmail Yekan gibi giyiniyor böylee görmen lazım Violate
tahmin edebiliyorum , her lisede oldugu gibi bizim lisedede var boyle aynisi
ne kadar pis birsey ararsan ona gidersin Şehr-i Harabe
yalnız bir eksik var kendisi Malburo değil ; Winston kullanıyor.
Hemide kapaklı!
bizim mahallede alız adında asırlık bi teyze var.mahalleye yurtdışından akrabalar falan gelince direkt damlayıp para ister.bi ara istanbldn kuznlerm gelmişti onlardan bile istemişti ,enteresan bi kişilik![]()
o sizin oradan da çıkmıyorduSizin çökelek vişne Reçelini az yufka ekmeğin arasına koyup takma dişleri diş etlerini delene kadar zevkle yemekten mahrum bırakmıyordu hani
Başkalarını affet, ama kendini asla.
o kadin takma dislerini bile bedavaya almistir , sizin misafirlerinkini sokmustur yerinden...
yazik winston artik eski winston degil ki yahu. tipki camel'in eskisi gibi olmadigi gibi . neyse ben sigarayi biraktim
ki eskiden marlboro + captan black ile gezerdim ![]()
Şehr-i Harabe
o sizin oradan da çıkmıyorduSizin çökelek vişne Reçelini az yufka ekmeğin arasına koyup takma dişleri diş etlerini delene kadar zevkle yemekten mahrum bırakmıyordu hani
doğru tabi.bedava die boktn bişe dağıtsalr o yaşlı haliyle havada götürr , kadınn öyle böyle deil acayip bi iştahı var
ya altına giydiği onlarca pijama ?
Ne zaman ölecek alız acaba ? Helvasını zevkle yiyeceğim.Tabi Cemo nun annesi pişirirse ![]()
ne zaman olecek demeyin yahu. ilk sene ev arkadasimla birseyin farkina vardik,burada niye sela okunmuyor
ilginc dedik 2 gun sonra olumler basladi
rahat 20 tane cenaze kalkti 10 gun icinde.
Şehr-i Harabe
doğru tabi.bedava die boktn bişe dağıtsalr o yaşlı haliyle havada götürr , kadınn öyle böyle deil acayip bi iştahı var
ya altına giydiği onlarca pijama ?Hemide o sıcakta
Ne zaman ölecek alız acaba ? Helvasını zevkle yiyeceğim.Tabi Cemo nun annesi pişirirse
olm kadın elf lerin soyundan geliyor , ölmez bu kadın
ne zaman olecek demeyin yahu. ilk sene ev arkadasimla birseyin farkina vardik,burada niye sela okunmuyorilginc dedik 2 gun sonra olumler basladi
rahat 20 tane cenaze kalkti 10 gun icinde.
siz de acaip uğurluymuşsunuz.Tabutçu gelip elinizi öpsün , cami hocası da sopayla sizi kovalasın bence.
ya altına giydiği onlarca pijama ?Hemide o sıcakta
Ne zaman ölecek alız acaba ? Helvasını zevkle yiyeceğim.Tabi Cemo nun annesi pişirirse
olm kadın elf lerin soyundan geliyor , ölmez bu kadınbiz onun helvasını yiyeceğimize o bizmkini yiyecek
olum içimden bir his diyor ki
4 yıl sonra alız diker nalları!
Helvasını yiyecem şimdi , Kazım bey şekeri kendi bakkalından getirecek diye çimdik hesabıyla atar ,nenemin yaptığı kek kadar tatlı olur anca
ilginçtir ben helva sevdiğim halde biri ölünce yapılan helvayı yiyemiyorum okadar komşumuz öldü eve helva yolladılar eve geliyorum ooo.. helva diyorum tam yicem bi kağıt oluyor içinde"ruhuna fatiha" yazan, bütün iştahım kaçıyo yiyemiyorum.
ilginçtir ben helva sevdiğim halde biri ölünce yapılan helvayı yiyemiyorum okadar komşumuz öldü eve helva yolladılar eve geliyorum ooo.. helva diyorum tam yicem bi kağıt oluyor içinde"ruhuna fatiha" yazan, bütün iştahım kaçıyo yiyemiyorum.
Sabahtan akşama kadar çince konuşup yemek pişirmeleri !
mncvizyon hashmeth