İçeriğe geç

Forum

Komşularınızın Uyuz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Komşularınızın Uyuz Eden Hareketleri

365 Gönderiler
254 Üyeler
0 Reactions
63.8 K Görüntüleme
bloodyslayer
(@bloodyslayer)
Gönderiler: 2128
Noble Member

her gün gidip modeme reset attırıyorum adam gıcık oldu bana :D

Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...

Gönderildi : 05/12/2008 5:09 pm
bindokuzyuz84
(@bindokuzyuz84)
Gönderiler: 3149
Famed Member

garip bi konuşması var üstteki komutanın...
işini evine getirdiği belli.. durmadan baarıyor

..Notalarına yaklaş aşkın !

Gönderildi : 07/12/2008 1:55 am
ZealoT
(@zealot)
Gönderiler: 580
Honorable Member

Alt komşu sırtaki yapmakta... üst komşuda ölemedi gitti olay isimle alakalı olsaki Yaşar adını sonuna kadar haketmekte... Allaaa uzun ömürler versin..

Yürüyorum üstünde ölülerin. Ayaklarım tilki ayakları .

Gönderildi : 07/12/2008 7:56 am
desiderius
(@desiderius)
Gönderiler: 1128
Noble Member

Yanımıza taşınan 2 kardeşin gecenin 4 ünde bile ses çıkarabilme yetileri var. Duvarı yumruklamak tıklatmak hiç bir işe yaramıyor. Arada yüksek sesle yaptıkları karaoke ve -sanırım ara sıra da göbek atıyorlar karşılıklı- birbirlerine karşı kullandıkları o güzel hitap şekilleri ve arada eve gelen kız arkadaş çığlıkları ya onları öldürmeme sebep olacak ya da evsahibine doğru çark etmeme.

Disconnectus Erectus

Gönderildi : 07/12/2008 10:34 am
dawnofthedead
(@dawnofthedead)
Gönderiler: 1304
Noble Member

bizim komşulardan yana bir sorunumuz yok şimdilik öğrenciyiz diye ha bire birşeylerde getiriyorlar ama nedense tavan başımıza çökecekmiş gibi geceleri çatırdıyor sünek kırılma olduğu kesin de ne zaman çöker başımıza bilinmez :) bakalım komşularla aramız ne zamana kadar iyi olacak

belki de en güzeli böyle...

Gönderildi : 07/12/2008 1:38 pm
(@metabolic)
Gönderiler: 1741
Noble Member

komşularımız yaklasık 35 senelik insanlar. Bana alıştılar elleri mahkum daha hiç birşey demiyorlar. Hatta annem biraz seslenmeye başladı mı ''karışma çocuğa o genç '' diyorlar. öpesim var onları ara ara.. :D:D

bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein

Gönderildi : 07/12/2008 2:32 pm
Dushatar
(@dushatar)
Gönderiler: 1235
Noble Member

Gönderen: @skullchukka
Gugıldan baktım baya süper bir yere benziyor :D

Bostancı'dayım ben, bizim zaten deli bir komşumuz var bütün köprü trafiğine bedel! :D

Ha bir de ayrıca 2 kat üstümüzdeki köpek besleyen kadın! Yeter be! Sokak köpekleri dana kadar olmakla kalmadılar, kurtlar vadisindeki ağalar gibi 10lu gruplarda geziyorlar! Akşam eve dönerken tırsmaktan psikolojim değişti! Yeter verme şunlara yemek!

zehirli kıyma garanti çözüm ancak insanlar köpeklerini sokağa atmadığı sürece

Gönderildi : 07/12/2008 9:48 pm
Zoolica
(@zoolica)
Gönderiler: 337
Reputable Member

biri bişe derse çizeceğimden korkuyorlar o yuzden ses cıkaramıyorlar:D

O Gerçekten Konuşuyor...

Gönderildi : 08/12/2008 4:21 pm
Zoolica
(@zoolica)
Reputable Member

Gönderen: @freddy-myers
Gönderen: @rahszagal
bide annemi fişfitlemezlermi seninopolan satanis olmus metal dinletme buna die... gel de kesme.... :evil:

...Aynen banada demişlerdi.Seni gene metal dinlerken yakalamışlar :-D Ben Jimmy Hendrix dinliyordum.Demişler ki:

- A bu sağlık ocağındaki hemşirenin oğlu satanisttir çocuklarınızı yollamayın yanına , adam kesiyor , ....

En uyuz olduğum şey,
Kendilerinin pişirip beyenmedikleri yemekleri başka komşulara dağıtmak
Gecenin bi vakti sizde şırınga var mı? veya

Abisi doğukan ın çözemediği bi soru varmış bi yardım et.

Ya da bizim bilgisayar bozuk bi gel bak.çalışmıyor.(Bi baktım balta oğlu balta bilgisayarın karşısına geçmiş mal mal bekliyor.Kasa nın pover tuşuna bastım , adam tamam çık dışarı dedi . 8O

Sırf bakkaldan bişey almamak için gelip :sizde 4 tane patates , bir avuç mintak , bir su bardağı pirinç , Dove saç kremi var mı demeleri de beni çok uyuz ediyor((HİÇ BİRİNİ UYDURMUYORUM.ESKİ MAHALLEDE GÜLSEVEN DİYE Bİ KOMŞUMUZ VARDI HEPSİNİ VE HATIRLAMADIĞIM
BİR ÇOK ŞEYİ DAHA ABARTISIZ YAPMIŞTIR))

Ev alma komşu al diyen hakkaten de bayağı bi malmış Veya Çok Manyak komşuları falan varmış

BerZe.....

O Gerçekten Konuşuyor...

Gönderildi : 08/12/2008 4:23 pm
Zoolica
(@zoolica)
Reputable Member

mintak ne oluyor hani demişsin ya bir avuç mintak :D

O Gerçekten Konuşuyor...

Gönderildi : 08/12/2008 5:39 pm
Freddy_myers
(@freddy-myers)
Gönderiler: 1823
Noble Member

Gönderen: @zoolica
mintak ne oluyor hani demişsin ya bir avuç mintak :D

Annene sor hani bulaşık yıkarken ve bazılarının!! mastürbasyon yaparken eline sürdüğü yeşil bir madde.Genelde katı ile sıvı hali arasında bulunur. :-D
Çakkaaal.Sen müstakil evde oturuyorsun tabi.Döt

it can't rain all the time

Gönderildi : 09/12/2008 2:04 pm
metalicrazy
(@metalicrazy)
Gönderiler: 1192
Noble Member

Onların evlerinde 24 saat tadilat oluyor ve müzik dinlemem bile batıyor!!!

İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..

Gönderildi : 03/01/2009 8:48 pm
prideandjoy
(@prideandjoy)
Gönderiler: 28
Eminent Member

her ay duzenlı olarak ev sahıbıne sıkayet etmelerı:@

i cry out for magic,i feel it dancing in the light..
it was cold,lost my hold to the shadows of the night..

Gönderildi : 14/04/2009 2:02 am
AurorA
(@aurora)
Gönderiler: 6759
Illustrious Member

Üst kattaki insanlar sürekli evde kapı açıp kapatıyorlar. İşin kötüsü Arx Fatalis'teki gıcırtılı kapı efektini burada oturmuş olan birinin kaydettiğine iyice emin olmaya başladım... Birkaç kat üstte de "emlakçı" kelimesini "mllahçi" diyen apartman yöneticisi, aynı zamanda yerleri temizleyen teyze var... Pek muhabbet etmeye gelmiyor, 2 dakika konuştuğunda normal telaffuzları bile anlamamaya başlıyorum... Bunun yanı sıra apartmanın p*çleri diyebileceğim bir grup çocuk var. Hayır kimin çocuğudur onu bile çözemedim... Merdivenlerden o kadar pata köte iniyorlar ki sanırım ümit hepsinin anasıyla ve avradıyla bugüne kadar defalarca tanışmıştır... Bir de bahçede oyun oynamaları yok mu... "Şşşt gidin başka yerde oynayın" derseniz, camınıza taş vs atıp iyice sinir bozuyorlar ki işte o zaman ümit onların anasınııı bacısını... ahahah neyse... Bir de altta sanırım mermer atölyesi var. Eğer gündüz yeterince erken işe kaçamadıysam "darrrrrr" sesine maruz kalıyorum... Yine de iyi be :) Değiştirene kadar dandirik de olsa seviyorum evimi :)

Ben de insanım lan!

Gönderildi : 14/04/2009 9:33 am
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

Bu kadar çok komşu olması ilginç :) Bizim apartmanda sanki tek biz varız,herkes çok sessiz ve kendine müslüman..

Gönderildi : 14/04/2009 9:53 am
Sayfa 21 / 25
Paylaş: