Forum
alt kattaki komşunun oğlu son ses tarkan açıp bana kur yapıyor.cama çıkıyor gülüyor yandan yandan bakıyor. sdşalfksdf.
No love No glory..
No hero in her sky..
Ne ben komşularımı tanıyorum ne de onlar beni ![]()
rêve en noir et blanc ..
Apartmanda yaşamadığımız için gürültü problemi olmuyor ama yan apartmanda oturan komşumuzun sapık ve iğrenc bakışları bazen beni çileden çıkartabiliyor.
Cam acık müzik dinlerken camın önüne çocukların toplanıp seyretmesi
üstüne kiracının sesi kıs uyarısına aldırmayıp sesin cıtasının daha da yükselmesi ![]()
My Life İs Metal
"geceleri çok ses yapıyosunuz daha dikkatli olun"
kapıya yapıştırılan uyarılar sinrimi bozuyo gel adam hibi söle kardşeim sorun neyse ...
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
Hiç unutmam adam gelip kapıyı çaldı. Çok gürültü oluyor 8'den sonra gürültü yapmayın dedi.
Bende akşam 8'den sonra mı? sabah 8'den sonra mı? deyince adam delirdi merdivenden sinirle ve bağırarak indi. ![]()
Ey!.. Ademoğlu..
Ben sizin tapmakta olduklarınıza tapmam.
Siz de benim taptığıma tapmıyorsunuz.
Ben de sizin taptıklarınıza asla tapacak değilim.
Sizin dininiz size, benim dinim banadır...
yurtta diğer odalardan ses çok geliyor krolar gecenin bi vakti müzik dinliyor msn sesleri geliyor
eve geldiğimde huzura kavuşuyorum
Delirmiş bir komşumuz var. Saat öğlen 12 ve akşam 6:30 arasında piyano çaldığımda duvarları yumrukluyor, çığlık atıyor, son ses şıkıdım şıkıdım müzik açıyor. Neymiş o saatlerde uyuyormuş. Banane? Git normal insanların saatinde uyu, sen rahatsız olma diye sabah 4te mi çalacağım?
Kendisi gecenin 3ünde ciyak ciyak kocasıyla kavga etmeyi çok iyi biliyor ama, ondan sonra "Yeter artık oğlum başım şişti". Evde elektro gitar da var biz piyano çalıyoruz kadının yaptığına bak..
Neyse gür sesli bir alto saksafonum var ona bayram havası yaşatacağım bu bayram ![]()
Komşularımızın ve yengemin akrabalarının beni her gördüğünde "ne zaman evleniyon?" diye sormalarından bıkkınlık geldi artık. En sonunda birine laf sokucam da kendimi zor tutuyorum. Komplekse girdim lan evde kaldım diye. (Ece duy sesimi !!!)
Ben de artık komşularım beni rahatsız etsin istiyorum, sokakta top oynayan çocuklara kızmak istiyorum. Gecenin köründe komşu kapıyı çalıp beni uyarsın istiyorum.
Yaşadığım yer o kadar sessizki. Sokaklarda sadece köpek sesleri var. Yani azıcık müziğin sesini açsan ortalık inler herhalde. Allahtan çift cam ![]()
Bunalıma girdim ulan burda
Tamam güzel, İstanbul'un ortasında orman,çiçek böcek, temiz hava falan. Ama bir yere kadar, kafayı yedim artık ![]()
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Evleri değişelim mi? ![]()
Nerde oturuyorsunEvleri değişelim mi?
Burası Florya / Basınköy. Vallahi süper olur. Doğduğumdan beri kalabalık bir yerde oturduğum için alışamadım hala
Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya..
Gugıldan baktım baya süper bir yere benziyor ![]()
Bostancı'dayım ben, bizim zaten deli bir komşumuz var bütün köprü trafiğine bedel! ![]()
Ha bir de ayrıca 2 kat üstümüzdeki köpek besleyen kadın! Yeter be! Sokak köpekleri dana kadar olmakla kalmadılar, kurtlar vadisindeki ağalar gibi 10lu gruplarda geziyorlar! Akşam eve dönerken tırsmaktan psikolojim değişti! Yeter verme şunlara yemek!
Güzeldir güzeldir tam Atatürk Ormanının karşısında işte, pikniğe de gidersin pazar günleri ![]()
Vallahi ben artık sese hasret kaldım. Köpek havlamasından başka bi ses yok.
Bizde de yaşlı bi teyze var mübarek Basınköy civarındaki tüm kedileri etle besliyor resmen
Sokaklar kedi dolu. Bizim bahçede 20 küsür tane var
Gece kavga ediyor bi de bunlar
Benim de bunlar yüzünden piskolojim bozuldu yemin ederim zaten kedileri sevmem. Her bahçeden girdiğimde bacaklarıma sürtünüyolar ıhhhh ![]()
bide annemi fişfitlemezlermi seninopolan satanis olmus metal dinletme buna die... gel de kesme....
...Aynen banada demişlerdi.Seni gene metal dinlerken yakalamışlar
Ben Jimmy Hendrix dinliyordum.Demişler ki:
- A bu sağlık ocağındaki hemşirenin oğlu satanisttir çocuklarınızı yollamayın yanına , adam kesiyor , ....
En uyuz olduğum şey,
Kendilerinin pişirip beyenmedikleri yemekleri başka komşulara dağıtmak
Gecenin bi vakti sizde şırınga var mı? veya
Abisi doğukan ın çözemediği bi soru varmış bi yardım et.
Ya da bizim bilgisayar bozuk bi gel bak.çalışmıyor.(Bi baktım balta oğlu balta bilgisayarın karşısına geçmiş mal mal bekliyor.Kasa nın pover tuşuna bastım , adam tamam çık dışarı dedi . ![]()
Sırf bakkaldan bişey almamak için gelip :sizde 4 tane patates , bir avuç mintak , bir su bardağı pirinç , Dove saç kremi var mı demeleri de beni çok uyuz ediyor((HİÇ BİRİNİ UYDURMUYORUM.ESKİ MAHALLEDE GÜLSEVEN DİYE Bİ KOMŞUMUZ VARDI HEPSİNİ VE HATIRLAMADIĞIM
BİR ÇOK ŞEYİ DAHA ABARTISIZ YAPMIŞTIR))
Ev alma komşu al diyen hakkaten de bayağı bi malmış Veya Çok Manyak komşuları falan varmış
it can't rain all the time