Forum
durup bakıolar..dışarıda görünce durup nereye gidiom die bakmalar...allaim hepsini testereyle kesicem...yaaaaa...
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
alıştılar artık bana
pek sallamıyolar müziğin sesini filan
ama annemin zoruyla selam veriyorum
ama böle suratıma suratıma ölü balık gibi bakıyolar
şeytan dio ana avrat küfret
acaba ozaman nası bakarlardı ![]()
playing life makes death so good
yan komşumuz sürekli takipliyo yaa kapının deliğinden bile bakıo kim girio kim çıkıo die bide alt kattaki biras müzik dinlediğim kapıya dayanıo aaaaaaa olmaz ama dimi
ust komsu arabasını bızımkının g.tune yanastırınca depem atıyo.lan .bne ya lazım olursa araba bırde senı bulacaz dıyemı ugrasacaz.
1. kat da bitane küçük çocuk var sabahın köründe daha kargalar bokunu yemeden kalkıo kendi kendine bağıra bağıra konuşuyo nefret ediyorum
evil will always triumph over good, because good is dumb.
camdan cam'a bitmez sohbetler senfonisi..
üst komşunun 3 tane veledi var lahn gece vakit top oynuolar tepemde tamam gürültüyü anlarım ses olur ama top oynamak ne lahn bigün çıkacam kopartacam kafalarını...
Düşünde bile göremez işler , düşlerin gördüğü işleri..
valla bizim komşu değilda yan apartmanda oturan bi amca var her gece içip içip şarkı söylüyo acayip ses var herfite ya gülmekten bitiyorum walla bi dinlemek lazım herifi deli söylüyo muhaaa
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
Bizim karsıda uyuz bi karı var sokaktaki ogluna bagırıyo ama nasıl bagırıyo burdan anlatamam.. ve o sesi duyunca parmagımı bogazıma sokuyorum kusabilmek için..!
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
aşırı sesten rahatsız oldukları zaman tavanı kırıcaklarmış gıbı tepınmelerı sıkıosa gelsın kapıma sölesın ![]()
Fan Of Mark Jansen
gitarı amfime takıp çalmama uyuz ulur tüm apt. sakinleri ![]()
is life over? this life's over! or has it only just begun?
adam sabahın köründe araba yıkıyo yaa..
Quis Custodiet İpsos CustodeSs...
alt kattaki sopyla yukarı vurur pat pat pat içimden bi ses müziği kıs der dieri napaml death der istemeyen kulaklarını tıkasın tam bole içimle bi sürtüşme halindeyken o alttaki kocakarı gelmiştir , işte o an onun kafasını koparmak bin yıllık bağirsaklarını kedilere yem etmek içimden gelir ....
at, avrat, download..
+1 bi müzik dinlerken bi de film seyrederken...aşadan tavana vurmaları....delirtir...
Obituary - Azagthoth
www.azagthoth.org