Forum
ya bizim yan komşu 11 den sonra banyo yapmamıza kısıyolar uyuz oluyorum yha. .
.uyuyamıyomuş muş muş
. .insan su sesinden rahatsız olurmu ya . . .bide şarkı sölememden ![]()
No, you can't reach my love!!!!!!!!!
Komşularımın hiç birini tanımıyorum çünkü bana karışmıyorlar.. Artık yeni komşular taşınmış apartmana ve deb ne daha konuşmadım bızımkıler tanıyorlar.. ama babamın dediğine göre eve gec geldıgımı vede bangır bangır muzık dınledıgımı gecelerı rahatsız olduklarını soylemısler.. Babam da onu bana değil kendısıne soyleyın.. yılın 3 ayı harıc onun dısında bız burda yokuz demıs .. Hehe adam da tamam demıs ama daha kımse bırsey demedı..
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
kapi calar;
pardon muziin sesini kisabilrmisin biraz?
elbette ne demek!!!
kapi kapanir;
f.ck you mother f.cker!!!
daha uyuzu olduunu sanmiorum!
Üst kattaki yaşları 7 ve 4 olan 2 kardeşin yağmur,kar,çamur,gece,gündüz,bayram,tatil dinlemeden hiç aralıksız ağlaması neyse bu biyere kadar çekiliyo bide bunun yanında alt kattaki kadının oğluna habire OOnnurr OOnurrr die bağırması ve en üstte oturan komşunun o kadar çok akrabası varki gece saat 3 te patır patır haha hihi yaparak apartmandan iniyolar sinir oluyorum , karşı komşunun oğlunu matematik çalıştırmaktan bıktım çünkü o bir g**zekalı anasına diyicem bu çocuk oks yi falan kazanamaz daha denklem kuramıyo m*l ve aynı konuyu en az on defa anlatmak zorunda kalıyorum
![]()
Biz buna 403 diyoruz bazılarıda erişim engellendi !!
mahalledki tarihi eserlik kocakarılar günün 20 saatini balkonda gecirip milleti çekiştirmeleri
allahın belaları baykuş gibiler gece gündüz farketmio balkonda oturan kiloları 80 le 100 arasında değişen yaratıklar yanlarında da 3 kilo çekirdek benim sorunum yokta uyuz oluyorum böle tiplere çocuklara karıştıkları yetmio arabalara bile mudahale ediolar piş pişt sen sen önce o geçsin sonra sen geç ordaki sen az geri al sende biraz topla heh sen şimdi geç
![]()
output to rocker controlled..!
depodaki davulu apartmanın bodrumuna getiriyim dedim ağzıma ettiler nerdeyse annemi tanımasalar polise diyeceklermiş sanki çok takan var onları aldım şimdi yine depoya götürdüm insanlık bizde kalsın
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...
yaa sabah akşam demeden bi müzik sesi geliyo ama hangi komşumuzdan geldiğini halaa çözemedim yaa ..alt komşum yok yok olamaz onlar fazla uçmuş müzik fala dinlemezler
,karşı komşumuz yok olmaz onları seviyorum iyi insanlar ,,evet evet kesin üst kat hırr ![]()
-everybodys fool
sıkıntıı
apartmana girince kimdir diye kapıyı acıp bakmıyolar mı deli oluyorum ya kimse kim kardesim sana ne !?
benım komsum o kadar ıbne bırıkı tam death acıyorum kendımden gecerken adam ılahıden bır gırıyor amma medınee medınee vs vs bıgun elımde kalacak ıbnetor tabı sonunda zafer benım oluyor 300 luk anfımlen ![]()
apartmana girince kimdir diye kapıyı acıp bakmıyolar mı deli oluyorum ya kimse kim kardesim sana ne !?
bizimde karsı komsumuz kadın esini dırdırı yüzünden dier tarafa görderdi. sıkıntısından trlattı. evime bi arkadas çağıramıyorum yaa kimi çağırsam hemen kapıya çıkıyo önce süzüyooo sonra tamam eve girebilirsin izni verdikten sonra arkadaslarımı eve alıyorum.ve aksama bütün apartman bize kim geldi kim gitti öğreniyo. radar gibi kadın yada x-ray mi demeliyim?
komşunun çocuklarına kılım..bütün apartmanın çocuklarına kılım.. bütün mahallenin... evet böyle uzar gider bu..
Pattonist here!
http://twitter.com/dilakm
http://pokefarm.org/_ext/user/dilakm#0
köpeğime çirkin diyip kaçan evrim abla uyuz olyrm
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
Üst komşumuzun o lanet süpürge makinesini (hatta halı yıkama makinesi sanırım) her cumartesi ve pazar günleri açıp dıııırrrzzztttt sesine maruz kalmamı sağlamasından nefret ediyorum.. Birde karşı apartmandakilerin küçük veletlerinin sürekli bağırtısına uyanmaktan nefret ediyorum.. Ya elimde kalıcak parçalarına ayırıcam çocuğu yada büyümesini bekleyip öldürücem. Bi şekilde ölücek o aptal velet. Yazınca bile sinir katsayım tavan yaptı
adamlar gece okey oynuyolar çır çır kafa ütülüyo resmenn ya !!
sOnu olmayan bişi söleyinn !!!!!!!!!!!