Forum
bu gece alt koşu deli etti beni
sen küçüksün ölemezsin.kefen bile giyemezsin diye abuk subuk bi türkü dinledi
penceremi kapatmak zorunda kaldım bu sıcakta ![]()
....generation of abortion....
sabahtan akşama elektrik süpürgesiyle evi süpürür üst komşu.. elektrik süpürgesi fetişisti midir nedir ..
.. sssshh ! höst !
bütün komşularımın.....
converslerimi her gördügünde aaa botun ne güzelmiş yeni mi aldın diyen teyzeye uyuz oluyorum atlıcam bigün üstüne
o bot degil laan diye bagırcam kadının suratına kalpten gitcek sonra başıma kalcak genç yaşımda ![]()
..I think of thousands of dark rainy nights
I dream of your face among the lightning flashes in the sky..
bizim alta yeni taşındılar 2 haftadır cumartesileri saat 9 da tadilat başlıyor ve matkap sesiyle uyanıyorum ama taşınsınlar hypocrsy nin tadına bakacaklar.intikaaaaaaaaamm.
aynı dert bende de var.
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
yanda kaymakamın evi var..
paso burayı qözetliyor.. ulan ne bakıyon malımız olsa, sanki senden mi saklıcaz.. o derece meraklı biri kerata : )
..Notalarına yaklaş aşkın !
haha ![]()
Bizim bi üsttekiler var panayır yeri gibi evleri mubarek her turden cocuk oluyor
bugunde öyleydi ama sinir olamadım cunku onlarla eglendik komiktilerde bazen söyle sesleri yok mu aleynaaaaaaaaaa kardesim yuh be ben daha asagıdan duyuyorum ne bagırıosun o kadar ? televizyonun sesinide dana kadar acılıyorlar asagıya naklen canlı yayın bn bi aksam televizyon acmadım ve onlarınkini dinledim düşünün
Birde sorunlu bi kiracımız vardı cocugu atardı harala gürele sorun yanii sırf allahtan onlardan kurtulduk bunlarıda mı atsak nee ![]()
Bu millet klima hastası oldu.Önüne gelen klima taktırdığı gibi 2 şer 3 er taktırıyorlar.Ama ben görecem onların götlerini kışın.Voltaj düştüğünde ben kıçım açık gezerken, onlar götlerine yamayacak battaniye arayacaklar ![]()
Yanda ki şahsiyetlere sürekli misafir geliyor, ne zaman dışarı adımımı atsam hep birileri girip çıkıyor. Birgün allah ne verdiyse tekme tokat girişecem "gidin lan burdan!" diye.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
üst katta sitenin yöneticisi oturuyor..altta bis yani ögrenci ewi dogabılecek sorunları sız dusunun : )
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
bizim üst katta erkek öğrenciler kalıyo bigün odaama tavandan su damlamaya başladı yukarı çıktım ne oldu evi su falan mı bastıki die oğlan evi yıkıyoz demez mi sağolun benimde yatakda bi güzel yıkandı temizlik imandan gelir nede olsa
ev yıkanır mı dedim biz bilmiyoruz dedi ya böylesinin ağzına s...
darkness of smyrna
merakından mektupları okuyan bi kişilik kim bilmiyorum.. sonra kapı dinlemelerii... bide alt komşumuz yaşlı ikiside ağır işitiyo ders çalışırken tv sesini bi açıyolar sanki bana duyuruyolar a.q ![]()
Sizin çürüğe ayırdıklarınızdanım....
alltaki karı keşke biraz grinddan anlasaydı![]()
Angeli Too˘.
yan komşumuzun müzik açtığımda duvara vurmasına uyuz oluyorum.
ve nasıl bir zihniyettir anlamıyorum köpeğimin kimseye zarar vermediğini bildikleri halde yanlarından dahi geçmesini istemiyorlar ayrıca çok dedikoducular sizene ya milletin ne yaptığından..! sabahın köründe iş yapmalarınada uyuz oluyorum özellikle yazları gece yarılarına kadar çene çalmalarıda ayrı bi sinir durum ![]()
Awake... For all is dying, even the dead
We are our past failing to come back
All of us visionaires
With a rope around our neck