Forum
Bizim alt komşu üst komşu sorunumuz yok ev bizim bangır bangır müzik açayım kimse gık demez gün içinde evde kimse olmaz ama sokağa çıktığımda meraklı gözlerin beni süzmesi saçını böle yapmış şunu giymiş fısıltıları, elimde poşetlere bakıp yorum yapmaları beni uyuz ediyo, her sene bi düzüne çocuk türüyo mahallede ve sabahtan akşama kadar bağrışıp duruyolar sinir oluyorum, çok uzun yıllardır oturuyos burda bu seneki kadar kendini bilmez insanlar görmedim ben bu mahallede bir an önce taşınsalar diorum ama nerdeeee hiç nietleri yok gibi...... arka komşunun abaza oğlunun(16 yaşında bebe de olsa sinirleniyo insan rahat olamıyo kendi evinde odasında) paso dikizlemesi ayrı bi cefa perde zaten açılmaz benim odamda ama şimdi hiç hiç açmıyorum bi gün basıcam evini zükçem iti
..... bunun gibi saçma salak şeyler işte yaa ben kimseyle muhattab olmam kim ne giymiş ne almış hiç umrumda değil ama bunları nie bu kadar ilgilendiriyo anlamıyorum işinize baksanıza yaaaa 
"Kimseyle uyumlu olmak zorunda değilsin.Cesur, özgür ve güçlüysen yenersin. Yalnızsan başarırsın. Aksi halde de defol! İnkar et tüm sana öğretilenleri."
Giriş katında karşılıklı dairelerde oturan ve yalnız kalan iki yaşlı kadın var. Kapıları sürekli açık oluyor bazen. Apartmanın o ara kısmını evlerinin bir parçası olarak görüyorlar sanırım. Orada dolanıp duruyorlar. Bir taneside çok meraklı habire bişiler sorup duruyor ![]()
Mysteria
karsı komsulardan 1 tanesı ıle aram ıyı o da cook konusuyor yok boyle bır ınsan.
Aa ben karşı komşumu unutmuşum. Karşımda bir deli oturuyor. Evet gerçekten deli. Kadını çıplak gördüğüm bile oldu. Artık evden çıkarken önce bir delikten bakıyorm karşı kapıda durum nedir diye.
Mysteria
ben bizim mamure teyzeye uyuz olurum!!ufuuk die bagırmaları hayla kulagımda
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Alt komşuya sinir oluyorum en ufak sese bile dayanamıyorlar.Gündüz vakti annemin çalıştırdığı süpürge sesinde bile rahatsız olup kapıya dayandılar.Birgün hoparlörün sesini sonuna kadar açmıştım.Kapıya dayandılar.aldırış etmedim.Evde kimse yokmuş gibi devam ettim.![]()
Bir huyları daha var bunların.Adam öle bir horluyorki bazen gece vakti uyanıyorum.
müziğin sesini kapa derlerdi eskiden şimdi müziğin sesini kapalan
bi gün girişicem ama nezaman hadi hayırlısı
gerçi pijlikde bende
adam sesini kapa diyor tabi diyorum daha cok acıyorum
Want you hit me as hard as you can,you have a kind of sick desparation in your laungh,when you lose everything,you are free to do anything
Jalopy Rock Cafe;
ambarlı mah. cumhuriyet cad. ihsanbey sok. no.1 avcılar
gecenin bilmem kaçında, bağırıp çağırma inlemelerine uyandırılmama sinir oluyorum yavaş olun a.q
"aydınlık neden karanlık?
"http://spaces.msn.com/members/GaldorUngart
komşlarımı seviyorum...
bizimkiler saf çoluk çocuğu var yukarı çıkmaya korkuyolar ben varım diye..hatta hacı hoca ksımından bi herif evden taşınmıştı dua ediyorumki ev sahibiyiz yoksa hepten adımız çıkıcak..
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
alt komsum kapıya gelip ...
- "yavrıııım su müzüğün sesini kıs namaz sürelerini karıstırıyorum"
demesi ve sürekli sopayla duvarımıza vurması amk delirtiyo amk karısı benı yaa
paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com
4 tarafta koLon var ama yinede üstteki muzaffer abinin horLamasını duyuyorum :S
..Notalarına yaklaş aşkın !
üff ya bizimde yukarıda ki komşumuzun 5 yaşında bir kızı var sürekliyo ağlıyo koşuyo gürültü yapıyo sinir oluyoruumm durmadan ağlarr b*k var sanki yaa uyarmama ramen böyle devam ![]()
Bakire bedende fahişe düşünceler...
benim bi çözümüm var.. çok kıL oLunca yaparım ,üff ya bizimde yukarıda ki komşumuzun 5 yaşında bir kızı var sürekliyo ağlıyo koşuyo gürültü yapıyo sinir oluyoruumm durmadan ağlarr b*k var sanki yaa uyarmama ramen böyle devam
şeytanca bişey ama payLaşayım...
[b]Horlaıp Rahatsız eden bi komşun varsa ya da çicok ağLamasını duymayan biri varsa çevrenizde... Arayın onLarı uyandırın ve sonra siz uyuyun onnar kıLLansın :[/b![]:D](/wp-content/uploads/wpforo/smilies/PDT_smellie_lol.gif)
benim bi çözümüm var.. çok kıL oLunca yaparım ,üff ya bizimde yukarıda ki komşumuzun 5 yaşında bir kızı var sürekliyo ağlıyo koşuyo gürültü yapıyo sinir oluyoruumm durmadan ağlarr b*k var sanki yaa uyarmama ramen böyle devam
şeytanca bişey ama paylaşayım...[b]Horlaıp Rahatsız eden bi komşun varsa ya da çicok ağLamasını duymayan biri varsa çevrenizde... Arayın onLarı uyandırın ve sonra siz uyuyun onnar kıLLansın :[/b