Forum
bizm yan komşunun hemen hemen her ay evine uzun süren tadilatlar yapması (ustaya evlernde bi oda verip canları sıkldıkça tadilat yaptrdıklarını dusunmeye başladık artık
ve bunlarıda her sefernde ben biraz kafa dnlemeye ailemn yanına gittğim zmana denk getirmesi, beni uykumun en guzel yernde tak tuk sesleriyle uyandrması ve bu yuzdne koşar adım tkrar ist.e kaçmama neden olmalarına uyuz oluyorum!!
While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for
üst katta bi kari var kopeim balkondayken havlamis ona tutun kopegi falan diyor sanirsin kopek 1. kat balkonundan senin üstüne atliyacak
40 yil ac kalsa yanina yaklasmaz itoglu!
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
gecenin bi vakti camdan aşşa çöp atmaları
üst kattaki veletler paso dörtnala koşuolar..sanki şantiye var üst katta..çocuk mu dozer mi belli değil :S
bu forumda bikaç sayfa önce yine yazmıştım...''alt komşumun bebeği var ve müzik sesinden uyuyamıo'' demiştim. onlar sesten rahatsız oldukları için 2 sokak aşaı taşındılar..yeni gelenler de paso zopayla tavana vuruolar..bende inadına daha da artırıom sesi ![]()
![]()
Arnold Civardagezer
gürültü yapıo saygısızlar
bide dedikodu :/
üst kattaki komşunun oğlu sürekli balkondan aşağı oyuncaklarını atıyo ona çok sinir oluyorum
yeter mustafa top oynama artık diolar
Çok FarkLı İmzaLarLa GeLicem BekLeyin...
üsttekiler paso tamirat yapıo bu eve taşındığımızdan beri. şimdide başladı yine matkap sesleri deli oluyom ya.. bende müziğin sesini açıyom iice
bn komsularla hiç ılgılenmem ama onlar bnle o kadr ılgılenıolar kı.....kendı aralarında satanıst fln dıe fısıldanıolarmıs dedıkoducu bı komsu bıgun benı uyardı...(iyi komsu)
a.q her b*-ka karısıolardı bn tınlamaynca sustular
AMA ordan tasındıkkkkkkkkk
lanet olasılar tam susmuslardı kı yenı komsular var sımdı bas belaları yaa...
hepsını baglayıp once sevmedıklerı gurultu o baska bısı deıl dedıklerı metal muzıgı bı guzel dınletcem onlara sonra atese vercem hepsını....yıllardır gülmüyorum ve aglamıyorum onlara saklıyorum ....kullerının uzerınde kahakahalar atıcam ...tabe nası gulunur unutmadıysam
ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...
sabahtan akşama kadar aynı müzikler dinlenilmezki canım gece bi ara vızıltı duyuluyor.....yandaki komşum pop çalıyo birde intihar girişiminde bulunmuştu acaba ölmüşmüdür die soruyorum bazen kendime çünkü hep aynı şeyler çalıyo......birde sevmiyorum şarkıları birde vızıltı gibi geliyo tam işkence
zzzzzzzzzzzz......!
bi cof şarkısı sonrasında mustafa sandal ,bi bg sonra ibrahim tatlıses dinlenirmi yaaa deliricemm :S
canım cehenneme...
üst komşu psikopat arada esince bütün mutfağı indiriyo...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
hemen evin bitişiğindeki komşum,gece gündüz bahçedeki köpeğiyle uğraşır..o ve aptal köpeğinin gıcık eden havlamaları...
anneme gelip tamam müzik dinlesin ama bu nasıl müzik ya demeleri
deli oluyom sen ne anlarsın W.A.S.P tan motörhead manyak karı
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll