Forum
aman sureklı bıse ıstemelrı,tmm komsu komsunun kulune muhctr sozu var ama buda bu kadr basıte ındrılmezkı cnm..neymıs adam gelmıs elektrklı battanıyeyı ıstıo yaw olaya bak yaww nelere kldıkk ![]()
exodus
ya bizim üst komşu botoks yaptırmıştı...ne zmn görsem bu kadın niye şaşırıo diodum.sonradan örendim
I'm The Enemy,I'm The Antidote,Watch Me Closely...I Will Stand Up Now!!...We Will Rise
aaa bakın bakın kmle gezio ....
biz rockırlar herşeyi geride bıROCKırız!!!!
simsiyah yine her taraf!!!
işim var rahatsızetmeyin dediğiniz halde canı s'k'l'yo abisi diip adamı s'klerine bile takmamaları
bizi çok izliolardı abimle fln ben de her gördümde suratına tükürüyorm manasında yere dükürüodum ![]()
mahallede kimseye selam vermem doğru duzgun ama nasılsa her yaptığımı biliyolar
istikparat super karılarda
MİT gibiler m.q
http://www.huunhuurtu.com/
eve kedi aldık tüm bina bize gelmişti kediyi kesmiyeceksiniz diye sormaya komşuların bize sato gibi bakmasından nefret ediyom bide kapıcının bu kaçıncı hatun diyip kızları benden sogutmasına kıl oluyorum
neden hep ben yaaa.......
Bir alttaki uyuz karıyı tanımıyorum koca apartmanda oda paso aşşağı kata su akıyormuş bizden nerdense su basmış aşağısını bu da gelmiş ağlıyordu cırtlakta bir sesi var adamın sinirini tepesine çıkarıyor şöe 1.45-1.50 lik bir yer cücesi ayyy rüyalarıma bile girdi sesi hala kulaklarımda kışşşt kışşşt.
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
Iyyyyy benim bir tane yan komşum var allam deli eder insanı o karı gece gece balkon demirlerinde ne yapıyorsa artık tak tuk sesler geliyor birde tuvaleti girip çeşmeyi bir açıyor gece yarısı bende inat olsun diye tak tak duvara vuruyorum sussun diye sonra kesiliyor çeşme ve sesler .. ![]()
Gençlik 'DENİZ' olmak istiyor!
Bugün 2 cins karı balkondan balkona '' Hafizenin kızı evleniyomuş duydun muuuuu' gibilerinden dedikodu yapıyodu.. Ulan size ne hafizenin kızından.. Sanki gerdeğe onlar giricek..!
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
tam apartman kapısından içeri girecekken komşu teyzenin evladım git bi ekmek al demesi çok uyuz ederdi..2 senedir karşılaşmıyorum bu istekle ne mutlu..
tam apartman kapısından içeri girecekken komşu teyzenin evladım git bi ekmek al demesi çok uyuz ederdi..2 senedir karşılaşmıyorum bu istekle ne mutlu..
belki kadın ölmuştur
banada çocukken böyle seyler istiyolardı bende tıpış tıpış gidiyoduk alıp geliyodum ... harçlık bile veriyolardı cok mutlu oluyodum
şimdi kimse bi yere gönderip para vermiyo ![]()
hersey çocuklukta güzel hocam ![]()
http://www.huunhuurtu.com/
vala bızım karsı komsu cocuklugumdan berı sewerım kendısını ama ne zaman kahvaltıya baslasak damlar bize gelmedımı merak ederız onu bıseymı oldu dıe
bide ogluyla benı kıyaslamasına uyuz olurum
Dream Theater birdir John Petrucci de onun elçisidir...
üst katta küçük çocukları olan bi aile var veletler her dakka çığlık atıp koşuşturuyo tepemde, bu da yetmiyomuş gibi maç günleri ailecek tepiniyolar. televizyon odasıda benim odamın üstü heralde sinir oluyorum
![]()
benim üstteki teyze tam bi manyak,temizlik delisi..gece 3te elektrik süpürgesini açtığını biliyorum har har!!! ama aşure yapıp getirmiş bugün ![]()
leaving vitality
so serene breeds my darkness...
ÖZGÜRLÜĞÜN GELDİĞİ GÜN O GÜN ÖLMEK YASAK