İçeriğe geç

Forum

Kimlere emanet edil...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kimlere emanet edilmişiz...!! okuyun.

71 Gönderiler
57 Üyeler
0 Reactions
112.3 K Görüntüleme
robertpaulson
(@robertpaulson)
Gönderiler: 1559
Noble Member

Oğretmenlerden oldum olası nefret ederm...İlk okulda hep çocukalra oğretmenler anneniz gibi empoze edilirdi...Ama ole değiller tabiki...Turkiye burası...Hiç bişe duzgun değil ki bu olsun...Çocukları daha küçük yaştan ruhsal bozuklua surukluolar...Oğretmnlerin çoğu sorunludur...Çoğu istemeden hoca olmuşlardır...Ozellkle ilkokuldaki kabus gibidr...Çnkü hepsi insan musfettesi emekliliği gelmiş menopoz tipler olurlar...Ortaokul ve lisedekiler de genelde okuldaki yada hayatlarındaki bozgunu karşısındaki oğrenciden çıkarır...Aralarında iyi olanlar gerçekten azdır..onlarda genelde oğretmenliği basamak olarka kullandıkarlı için bu işte kalıcı olmazlar...Bole iğrenç bir eğitim sistemimiz var...Ondan sonra neden binlerce oğrenci sınıfta kalıoda neden universiteye girme oranları düşükte bilmemne ...Al işte nedneelrden biri ondan sonra çocukalr kurtlar vadisini seyredip babasının silahını alıp dayılık kesip mafya babası olacak dio..Topunun anasını avradını... Nese...Susuyorum keşke gormeseydim bu topiği daha yazacaklarım vardı

Gönderildi : 25/08/2005 4:21 am
informal
(@informal)
Gönderiler: 1152
Noble Member

yapma baba kendini düzeltmek için kendinle savaş...unut bunları gitsin diyecem ama empati yapınca zor bi şey olduğunu anlıyorum...:(

Gönderildi : 25/08/2005 9:38 am
FilthonianEmperor
(@filthonianemperor)
Gönderiler: 467
Reputable Member

ya bide fen lisesi hocaları var aq giriyolar yeterlilik sınavına kazanıyolar baska hiç bişe sormuyolar zaten anlatamıyo bi soru soruyon cvp veremiyo ya da bu soru yanlıs, orjinal deil(bahaneye bak) devletin fen lisesi ya bu borumu madem ogrencisinden bişe bekliyon adam gibi adam gonder ya da adam yoksa hocalarını ii yetiştir. bi de sac konusuna gelince sac tam sole sallanmaya baslıyo kestir ya aq size ne benim sacım deilmi
ben bole egitim sisteminin ameleleriyle akraba olcam ya neyse

Look at that shell that is you;
Empty, fragile, weak;
Soon the battle is over,
Lost to Apathy...

Gönderildi : 25/08/2005 10:12 am
songsofdarkness
(@songsofdarkness)
Gönderiler: 1686
Noble Member
Konu başlatıcı

Gönderen: @anemia
ogretmeninle yasak ask yasamak ıstıorm,onun adresını yada telını bulup yollarsan vatan mıllet yararına cok faydalı bır ıs yapmıs olacagım
Öldü .!!! keşke ölmeseydi bu aklımla ona neler sorardım suratına tükürür... azını siterdim.

Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.

İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...

Gönderildi : 25/08/2005 11:16 am
(@ekaya19-13546)
Gönderiler: 570
Honorable Member

FUCK'EM ALL

Gönderildi : 25/08/2005 1:21 pm
RaHsZaGaL
(@rahszagal)
Gönderiler: 3582
Famed Member

bırakın nie saç uzun okula gidilmiyoki m.k....

yani saç uzun olunca nooluyo dersi anlamıyomuyuz sanki gündelik hayatımız okuldan ibaret ... saçımızı kestiriyolar sonra haftasonları taksim de kamil gibi gezioz.... bıktım ya... mına goycam hocaların...

..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King

Gönderildi : 25/08/2005 1:59 pm
ateninlaneti
(@ateninlaneti)
Gönderiler: 481
Honorable Member

okurken bi acayip oldu içim kendi küçüklüğümü hatırladım o saf,o asosyal kediyi. Senle tam olarak aynı olmasa da yaşadıklarım emin ol benim de küçüklüğüm iğrenç geçti tek bi sorunum vardı yalnızlık tek çocuktum ben iletişim kuramazdım kimseyle kimseye anlatmazdım susar ağlardım bi köşede ama büyüdüm bunlardı büyüten beni bunlardı artık kolay kolay ağlamamayı öğreten bana bunlardı hayata o biçim bakmamı sağlayan hayata inadına sırıtmamı sağlayan da bunlardı başka bişey değil.hep derim kendi kendime neden her güzel şey gibi güzel insanlar da acıya mahkumdur diye şimdi anladım ASLINDA GÜZELİ GÜZEL YAPANMIŞ ACILAR!!

Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz

Gönderildi : 26/08/2005 4:55 pm
hellraiser1s
(@hellraiser1s)
Gönderiler: 642
Honorable Member

o hoca da harbi cırtmış...

insanligin kaderi surekli mucadele icinde olmaktir.Bunun tersi olan "baris" Onun mezari olacaktir.

Gönderildi : 26/08/2005 10:12 pm
queeNBuzzo
(@queenbuzzo)
Gönderiler: 533
Honorable Member

topunu sallandırcan beşiktaşta arkadaşlarımdanda öğretmenlerimdende etrafımdaki herkesten nefret ediyorum bedenini gördüğüm herkesten, çok boktan bi okul olduğunu söliyemicem şimdi okuduğum siktiğimin kadr has lisesi hepsinden berbat öğretmenler daha hzr lıkta 0 vercek kadar nefret etmiş benden babamda yüzüme vurup duruyo zikecem eğitimin onun bunun gelmişini geçmişini

'Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın ?
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!'

Gönderildi : 26/08/2005 11:18 pm
fatal_evil
(@fatal-evil)
Gönderiler: 520
Honorable Member

bnada 1 kere üle 1 olay olmşt sni anlayblyrm kimlere emanet edildiimz ise meçhul!!

Sewgiyi bi kenara atma fuckat onu her zmn tehdit et çnk o bi sahtekardır!!!

Gönderildi : 27/11/2005 7:25 pm
(@blackrazor-89)
Gönderiler: 289
Reputable Member

Spirit_Crusher:

FUCK'EM ALL

çok doğru :evil: :twisted: :twisted:

Gönderildi : 29/11/2005 8:35 pm
(@navaho)
Gönderiler: 9
Active Member

vay be bizi zibidi, beş para etmez, bi baltaya sap olmaz, serseri gibi gören toplum şu sitede şu yazılanları bi okusa keşke... (Yoksulluğunda onurlu bi yanı var dostum... Geçmişini unutma ama ondan utanmada...)

navaho

Gönderildi : 30/11/2005 6:19 am
RaHsZaGaL
(@rahszagal)
Gönderiler: 3582
Famed Member

demonicdreams:

14 sene önce benim için "bunu okuldan alın, bi işe verin. hayatta adam olmaz bu demişti" eğitimci olduğunu iddia eden adamın biri babama. ama babam sımsıkı arkamdaydı. belki o eğitimcinin adam dendiğinde aklına gelen mühendis ya da doktorlardan biri olmadım ama insanların sevdiği, değer verdiği bir adam oldum.
amphetamina ve songofdarkness'ı iyi anlıyorum. o adamlarında a.k. canları cehenneme

aynısını bana bisim orta okuldaki fenci anneme demişti...

adam dio ki bide eğitimci olucak oklulu sevdirecek...

okuldan alın bunu bisim orda otopark var araba yıkasın hem bis kurtulurus hem siz...

ben duydum lafı çok kısdım yasılılarım da iidi... sonra babam gitti m.qodu adamın.. adam beni okuldan attıracak kadar uurastı... gecen gördüm aldım sigarayı pişt amca ateşin varmı dedim oda adam olmamıssın dedi..

bende senden çok para kasanıyom su an dedim :D :D nası dedi bende bilgisayar programcılığı web tasarım flan dedim :D

g..t oldu armut :D

..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King

Gönderildi : 30/11/2005 12:46 pm
Slash_ngb
(@slash-ngb)
Gönderiler: 776
Prominent Member

her çeşit insan war işte yaşadığımız bu dünyada..
benimde galiba 3. sınıfta bi bayan hoca yemeğimi onunla paylaşmamı istedi bende işte çocuk psikolojisi hyr demişim.. kadın kızdı bana fln .. lan aq dum yemek benim değilmi weririm wermem yada herhalde orda arklara rezil oldu die de böle bi aptallık yapmış olabilir..

Long live Rock n Roll...

Gönderildi : 30/11/2005 7:03 pm
tavuk_suyuna_corba
(@tavuk-suyuna-corba)
Gönderiler: 976
Prominent Member

güzel yazı.

Quis Custodiet İpsos CustodeSs...

Gönderildi : 01/12/2005 6:27 pm
Sayfa 4 / 5
Paylaş: