Forum
eğer Türksen bilmen lazım.anlatmaya gerek duymuyorum.
değilim
beni kültürünüz hakkında biraz bilgilendirirmisin
değilim
beni kültürünüz hakkında biraz bilgilendirirmisin
değilsen zaten kendi kültürünü istediğin kadar serbest yaşayabilirsin benim görüşüme göre.problem yok.
açıklıyamıyosun. neyse seni daha fazla kasmiim.örf adetlerden bahsediğyosun ama bizim örf adetlerimizde senin dinlediğin müzik bu kültür veya giyim tarzın yokki.
nasıl kodum arkadaşlar
tebriklerinizi bekliyorum.
ortalık karıştı ya . hay allah görüyormusun. elalemin boyalı gızları yüzünden ne oldu canım kardeşlik...
peki lafı sen koydun,ben şu an ağlıyorum,birinci hep sensinaçıklıyamıyosun. neyse seni daha fazla kasmiim.örf adetlerden bahsediğyosun ama bizim örf adetlerimizde senin dinlediğin müzik bu kültür veya giyim tarzın yokki.nasıl kodum arkadaşlar
![]()
tebriklerinizi bekliyorum.
allı pullu giyinmekte cadde de gezmekte koparmaz dostum budur anladınmı. bi boku savunuyosun neyi savunduğunu kendinde bilmiyosun
tamam hellena dediğim gibi bu işlerin kompetanı sensin.arkadaşlarında seni alkışlıyorlar işte.lafı da kodun bana.hem ben ne savunduğumu bilmiyorum.sen gerçekten üstün bi kişiliksin.bırak benim gibi cahilleri.
peki bıraktım ![]()
sağol.
size söyliyeyim ozaman
yüz göz saç boyamakla türklügümüzden kimligimizden 1şey kaybetmeyiz
önemli olan içimizdekinin boyanmamasıdır fiziksel açıdan 1şey farketmez
ruhun temiz kalsın yetr
boşuna tartışıp birbirimizi kırmayalım sevgi dolu olalım kardeşlerim ![]()
Kronik..
high höh diyorum baska bisi diyemiyorum be kardesim ![]()
??NedeN??
??Neden??
hadi bende diyim höh be höh
i
Kronik..
sevgili high kardeşim, madde ile mana her zaman içiçedir.insanın ruhu ile bedeni alışveriş içindedir sürekli.ruhtaki bi değişiklik bedene bedendeki değişikliklerde ruha mutlak şekilde akseder.bu ikisinin etkileşimi muhakkaktır.bunu ben değil çağımızda bu konunun bilimiyle uğraşan uzmanlar söylüyolar.size söyliyeyim ozaman
yüz göz saç boyamakla türklügümüzden kimligimizden 1şey kaybetmeyizönemli olan içimizdekinin boyanmamasıdır fiziksel açıdan 1şey farketmez
ruhun temiz kalsın yetrboşuna tartışıp birbirimizi kırmayalım sevgi dolu olalım kardeşlerim