Forum
söylentiye göre bi zamanlar insan oğlu ucan araçlar geliştirmiş sonra devasa yapılar yapmış bazıları okadar uzunmuşki göçmen kuşlar camlararına carpıyorlarmış ve bu yapıların kapıları biri onlara yaklaşır yaklaşmaz kendiliğinden acılıyormuş yapıların içinde insanlrı yukarıya ve aşşağıya taşıyan küçük odalar bile varmış... dediklerine göre insan oğlu bir kutudan dünyayı izlermiş elindeki aygıtla istediği yeri izlermiş yerinden kalkmadan bir başka kutuyla bir başka yerdeki insanların o an ne yaptığını görür o insanları işitir ve hatta o insanlarla konuşurmuş bu aletlerin bazıları okadar küçükmüş ki insanlar bunları ceplerinde bile taşıya bilirmiş insanlar iten yada ceken bir hayvan olmadan ilerleyen araçlara binerlermiş genelde dahasıda var insan oğlu öğle araçlar yapmışki bunlar denizin altında denizin üstünde gidebilirmiş hatta insan oğlu dünyanın dışına cıkabilirmiş gördüğümüz o yıldızları daha yakından seyredebilmelerini sağlayan aletler bile yapmışlar.... daha böyle milyonlarca iletişimi, ulaşımı vs kısacası yaşamı kolaylaştıran aletler araçlar ve yöntemler geliştirmiş insan oğlu ![]()
siz hangi devirde yaşıyorsunuz yahu tarihi bir yapının uzaylılarca yapıldığını söylemek hatta bu yapıya şaşmak kendi zekamızı hafife almaktan başka bir şey değildir.
misal piri reisin haritasına şaşanlar filan olur çevirinde arkasını piri reis oraya kaynakcasını yazmış o devirde o bilgileri sizde edinmiş olsanız o kadar gözlemci olsanız yada sizde ona yakın bir harita yapardınız ( yanlış anlaşılmasın maksat yapılanları küçümsemek değildir tam aksine yapılanlarla gurur duymaktır ) Mısırda o çağda yaşayıp gök le okadar uğraşsaydınız sizde o tapınaklardan dikerdiniz sizde akım çekim küçük partüküllerin ışıması konularına hakim olsaydınız ve azimle çalışsaydınız erektiği bulabilirdiniz ( listeyi böylece uzatmanın mümkün olduğu konusunda hepimiz hem fikiriz sanırım ) tamam belki sıradandan daha fazlası vardı bu keşiflerde bulunan bu icatları yapan ve o mataryelleri o araçları geliştiren bulan insanlarda ve toplumlarda ama İNSANDILAR başka varlıkların yardımlarını aldılar yada bizzat bu insan işi değil bunları başka varlıklar yaptı etti demek insan oğlunun zekasını küçümsemekten başka bir şey değildir
keza onların ( sistemin, dünyayı yönetenlerin, siyasetin, üretken ve üreten kesimin vs... ) bizden ( sistematik toplumlardan, tüketmeye mecbur bırakılmış insanlardan ) umdukları da budur!!!! '' siz eskiden de böle pinekler dururdunuz ne yaptıysanız aslında başka zeki varlıklar yapmıştır siz olsa olsa kullanmışsınızdır '' demek ve bu değişe bizi inandırmaktır tüm gaye. Hiç bir şeye şaşmamak aksine ve inadına feyz almak lazım
hiçbir zaman unutmamak lazımdır ki
İNSAN kumlardan DAĞ yapar ve dağlardan KUM yapan da İNSANdır!
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
Oha ben origami yaptığım kağıtları bile kesmeye, ölçmeye üşenip yalayıp yırtıyorum. Öyle şekil 'veriyorum' tabîi olmuyo :Ç
Yankee Rose
EnuomIA:
http://www.metaltr.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4574
EnuomIA:
baksana keops diye birsey varmis ben sadece bar ismi oldugunu bilyorum
Mert EDNAH:
vallaha mi vay be
EnuomIA:
hee oyle diyor ilginc bisi
Mert EDNAH:
sende ayri bir ilgincsin yahu
EnuomIA:
neden ki ?
Mert EDNAH:
... =]
piramitler sanırım orion takımyıldızına göre dizilmişti; büyüklük oranları, yerler, falan. hatta başı insan bedeni aslan olan sfenks'in üzerine de Leo (latince aslan) yıldız kümesi mi ne düşüyordu, öyle birşey vardı.
bi' de yılda belirli iki gün ışık girmesini sağlayan o yollar da söz konusu takımyıldızların doğrultusundaymış, öldükten sonra ruhun oraya gitmesi söz konusu, cennet gibi bir yer sanırım.
yapılışlarına gelirsek fransız bir bilimadamı (fizikçi miydi, inşaat mühendisi miydi neydi?) spiral biçiminde bir ray düzeneği kullanılarak yapıldıklarını öne sürmüştü sanırım bi' ara, pek inandırıcı olmamakla birlikte o da olasılıklar içerisinde ama Meksika, Hindistan, Bosna gibi yerlerde de o takımyıldızı gösteren piramitler var bi' de Angkor Wat diye bilinen açıklanması piramitlerden daha güç yapılar var. ne olursa olsun belirli diremelerle kimi şeyleri kasmaya erek yok, geçmişte yaşamış yüksek bir uygarlık var işte. pisagor diye bilinen teoremin aslında pisagor daha doğmadan yıllar önce bu piramitlerde kullanılmıştı, - merkezdeki odanın köşelerini dikdörtgene mi neye tümleyen - bir 3/4/5 üçgeni vardı orda da.
bilgilerim taze değil ama bu yazdıklarım araştırma için esin kaynağı ya da öğrenmek için heves yaratma gibi bi'şey olabilirse sevinirim.