Forum
size sağlık ocaıı açacağim...size en son tıbbi makinaları alacaımm..ağlamayın siz...Rüyanızı anlatın..derde dewa olmak için ba$ka sayfada acarız ![]()
hakketen ya . öle bir sayfa açalım. ben güzin teyze olurum ![]()
tamam açıyorum ozaman..
salıncakta sallanan çocuk kafası görmüştüm yıllar önce...ıyyy irkildim.
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
ben hasta olduum zamanlar görürdüm bizamanlar çok karışık bişilerdi aynı rüyaydı hep çok korkar uyanır annemin yanına giderdim...
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
bi tane iş adamı ölmüştü 2 sene oluo onu görmüştüm...adamın cesedinin yanına gidiodum tam yanına geldiğimde adam kalkıp bna doğru yürüodu..çk etkilenmiştim
barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!
kardeşimi kaybettim........
benim rüyamda kıyamet kopuyodu mahşer denilen yerde herkes toplanmıştı günahkarlar direk gökyüzüne çekilip cehenneme gidiyolardı digerleri yeryüzünde kalıyodu sıra bana geldiğinde bende gökyüzüne çekildmiştim direk cehenneme yani
bayaa tırsmıştım
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34024552
kabuslarımda kovalanmaktan nefret edıorum ve çok tırsıorum ... bööle bn koşamıom,yavaslıom ama arkamdaki hain canavar hızlı .. nedense hiç yakalayamıo.. belki de yakalayamadıı için çok korkunç.. hemen yakalasın naapçaksa yapsın :p
-anneeeeee bn aseksüel oldum...
-peki ..
bence sen fazla film izlemişsin.. benim öyle kabuslarım yok bazen stresden dolayı gördüğüm şeyler var ama onlarda sayılmaz artık.. yok bende öyle şeyler...
Sizin ne güzel ya. Bari rüyanızı hatırlıyorsunuz ben gene sabah kalktığımda hiç bir şey hatırlamam heralde inek gibi uyuyorum ![]()
piç SearMe yi gördüm..
And I cannot ignore
Smiling at the memories
When I slaughtered the whore!
kabuslarımla kanka oldum artık.onlar bensız yapamıyor,sandman e bi kotulugummu dokundu bilmem...
en kotulerınden bırınde bi ölüyü yakıodum,sonra kullerını...neyse bu kısmı gecelım.."like blood in my veins" dıe acı ıcınde bagıra bagıra aglarken uyandım.
The storm, that the flames of black art have started,
The storm, which has left the symbol of thousand fires...
en son gorduğum kabus
okuldayım. eski kız arkadsımda yanımda. onumde oturuyo. kızda bişi yokken elınde bır bebek belırdı. bu bızım cocuğumuz falan dedi. bene şoktayım....
hep senden ileride olan birileri vardir!
resident evil gibi bi kabus görmüştüm ya ailem dahil herkes zombiydi üstüme geliolardı her yerde içinde ölülerin çürüdüğü bataklıklar vardı korkunçtu ya
ne zaman içime biraz fazla baksam yükseklik korkum depreşir...