Forum
saatlerce bu böyle sürdü sandım....
musaalla ta$ı gibi bi$eye sırt üstü yatırmı$lardı beni...9tane ye$il cübbeli ellerinde mumlarla we yüzleri görünmeyen yaratıklar wardı, etrafımda halka yapmışlardı.bende onlar gibi giyinmi$tim. konu$cam konu$amıyorum hareket edemiyorum onlarda sessiz dönüyorlardı etrafımda ve içlerinden sadece birtanesi elindeki mumu hançere çewirip alnıma saplamı$tı..we ben nasıl fırladım yataktan anlatamam.seneler önce görmü$ olduğum bir rüyaydı bu.we osabah kalkıp aynaya baktıımda 1sene boyunca yüzümde dolanan sivilcelerin ilk tohumları wardı..onlarca...hic unutamam....
biyerden aşşa düşüyodum çok yüksekden çok acaipdi sanki hiç bitmicek gibiydi snra bi düşdüm çat uyandım bi 4 5 kere bu rüyayı gördüm pek kabus sayılmas ama
çocukken içime işlemiş olcakki gariptir ne zaman başım arısa we kafayı koyup yatsam yeşil bi kaç yaratıın gazabına uruyom paso dayak yiyom bi türlü kendime gelemiyorum yarı uyyorum yarı uyanığım ilginç bişi bu arada bu yeşil yaratıklar ninja kaplumbaalar olabilir ![]()
ben ölüyordum....
o beyaz çarşafı giydirip beni saldılar karanlık sulara her kezi görüyordum ama sesim duyulmuyordu cesedimi görebiliyordum alnımda karanlık bir is vardı ve bunun yüzünden bana kimse yardım etmiyordu bir ses bana sen nereye gidiyorsun diye sordu bende hiç olmayana diye bişeyler söledim....
artık ışıktan çok uzakta kalmıştım ve kaygılarıma rtıyordu içimde bu karanlık soğuk yer korkutuyodu beni irkildim kalktım uykudan
kalktığımda yatağımda değildim ve karşımda bi kadın duryordu bazı parmakları eksikti ve yara bere içindeydi gözleri beyaz bana anlamadığım şler söledi tam bana ellediği sıra korktum ve tekrar uyandım
rüyamın içinde rüya görmüşüm ama bazen hala öle rüyalar görecem diye uyumak istemiyom
((
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
dun gece ruyamda sevgilimle ayrıldıgımı gordum. snra bunu okuldan bikac ark.ımla konusuoduk bi anda deliler gibi aglamaya basladım dısarı cıktım dısarda acaip bi yagmur vardı orda da bagıra bagıra aglıyodum snra uyandım, uyandıımda da aglıyodum. butn gunum rezil oldu valla moral sıfırdı.
each and everyone would die at my hand..
ewet abi
17ağustos depreminin olduu gece annemle beraber komşunun yazlığına gidios orda bi adam warmış arada bi deliriomuş.akşam wakti gelio anneme doğru senin canını alcam dio(yazarken bile tuaf oldum ya) o sırada komşu kapı arkasında saklanmış ordan çıkıp adamın gözlerini oyuyo we sonra ben uyandım we 5sn sonra o kötü deprem oldu
.................
geçenlerde annem btn gece boyunca senin gözündeki far ne renk öle die sorduu yeter die baırıp uynadım valla kabus gibiydi...
hayat zaten bir kabuss
eh heee çok arabeks oldu bee. gorurum tabı. bazen dusuyorum o kotu oluyor. ayagım kayıyor sankı uyanıyorum. genelde open the popo olayı rakadaslar. sıkı ortun ustunuzu. annenızı cagırın yatarken sıkıca örtsün yorganı uzerınıze![]()
bazen köpekler kovalıyor....geceleride müzik dinleyerek uyurum ben..bilek metal felan diniyorsam kesin yaratıklar basıyor ogece beni ahha
bazen köpekler kovalıyor....geceleride müzik dinleyerek uyurum ben..bilek metal felan diniyorsam kesin yaratıklar basıyor ogece beni ahha
bence dınleme.. allahım gurultu o yaaa.
doom urum....bilek kafa becerendir adını söylemek istemiyorum ama.......yaa nasıld ersin böyl ebir$ey..neyse
susuyorum bu konu için
az sonra my dying bride- for you...soft olalım mdb rulz..
doom urum....bilek kafa becerendir adını söylemek istemiyorum ama.......yaa nasıld ersin böyl ebir$ey..neysesusuyorum bu konu için
az sonra my dying bride- for you...soft olalım mdb rulz..
maksat tartışmak değil SearMe cim. Başım ağrıyoo
Midem Bulanıyor..Paranoyalarım başlıyor.
paranoya.....hums.....beynimdeki kirli i$aretlerin sebebi...
buaralar sık sık rüyamda hastaneye gittiğimi görüyorum...
iine yapıyolar.
yaw reva mı bu yaa??
deli gibi iine fobim var zeten..
hep ama uyandıımda aalamış oluyorum...
çok enteresan bişey...
BİR ÇOCUK CESEDİ DURUR KARANLIĞIMDA...
buaralar sık sık rüyamda hastaneye gittiğimi görüyorum...
iine yapıyolar.
yaw reva mı bu yaa??
deli gibi iine fobim var zeten..
hep ama uyandıımda aalamış oluyorum...
çok enteresan bişey...
ah yazık kıyamam ağlama sen.. şey yap çocuğum yatmadan önce 3 kulfu 1 nas 1 de fatiha oku. çok iyi geliyor. bide üstünü sıkı ört...hemşireyimde...