İçeriğe geç

Forum

İyi bir sevgili iyi...

Bildirimler
Tümünü temizle

İyi bir sevgili iyi bir eş olabilirmi ? Evlenmek Doğru mu ?

140 Gönderiler
96 Üyeler
0 Reactions
17.5 K Görüntüleme
AzO_
 AzO_
(@azo)
Gönderiler: 691
Honorable Member

insan dunayaya yanlız geldı yanlız gidicek.bende...

hep senden ileride olan birileri vardir!

Gönderildi : 25/03/2005 3:28 pm
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member

walla yanımda bi kızla dolaşacama en iyi doslarmla muabbet ederim daha iyi , daha makbule geçer benim için :)

Gönderildi : 25/03/2005 3:43 pm
(@firefly)
Gönderiler: 235
Estimable Member

saçmalamiyn arkadslar niye böyle diyosunuz su dünyda asik olmaktan daha güzel ne olablr ki ask olmasa a.q hayati nas1l çeklcekti?

and the wind blows though my heart..

Gönderildi : 26/03/2005 11:40 am
(@hellena)
Gönderiler: 259
Reputable Member

bence sevilmek sevmekten daha güzel. seviliyosun abii varmı ötesi. ahhhhhhh nerdesin beyaz atlı prensim :)

Gönderildi : 26/03/2005 11:43 am
AzO_
 AzO_
(@azo)
Gönderiler: 691
Honorable Member

Gönderen: @firefly
saçmalamiyn arkadslar niye böyle diyosunuz su dünyda asik olmaktan daha güzel ne olablr ki ask olmasa a.q hayati nas1l çeklcekti?

anlasılan abi aşk :D
kolay gelsın. ama zor ya dıkkat et canın yanmasın!

hep senden ileride olan birileri vardir!

Gönderildi : 26/03/2005 12:02 pm
GreenDay
(@greenday)
Gönderiler: 526
Honorable Member

Gönderen: @legion
walla yanımda bi kızla dolaşacama en iyi doslarmla muabbet ederim daha iyi , daha makbule geçer benim için :)

bu konu çok ilginç ya. bunu tek hisseden siz erkeklersiniz sanırım. ne yani ewlenmeyip evde turşunumu kurcan. bugün böyel düşünürsün ama bir kadınla paylaşacağın şeyleri erkek arkadaşın veremez sana;)
oysa olayın güzel yanı sadece erkeklerle oturup futbol, müzik, siyaset paylaşmak değil. hayat bu değil bazen erkekler en yakın erkek arkadaşlarına anlatamadığını anlatır kız arkadaşlarına. ve hiç bir kız sırlarını başkasına anlatmaz. konumuz evleneceğiniz eşti sanırım. ama konu yine başka yerlere taşınmış. normaldir ..

Gönderildi : 26/03/2005 3:05 pm
teduva
(@teduva)
Gönderiler: 155
Estimable Member

evlenmek bi ihtiyac degildir bence.olursa olur olmazsa olmaz. ama olacaksada farklı olmamalı. biraz bana benzemeli.

Gönderildi : 26/03/2005 3:12 pm
GreenDay
(@greenday)
Honorable Member

Gönderen: @teduva
evlenmek bi ihtiyac degildir bence.olursa olur olmazsa olmaz. ama olacaksada farklı olmamalı. biraz bana benzemeli.

sana benzeyen birinden ne labilirsin veya sana benzeyen birirnden en kadar heyecan duyabilirisn . belirli bir zamandan sonra insan sıkılır

Gönderildi : 26/03/2005 3:15 pm
teduva
(@teduva)
Gönderiler: 155
Estimable Member

farklıları zaten denedim. sonuc dediklerinin tam tersi oldu ying yang felsefesi tamamen sacmalık. biz bir butunuz bizim tamamlanmaya degil, anlaşılmaya ve sevilmeye ihtiyacımız var.

Gönderildi : 26/03/2005 3:19 pm
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member
Konu başlatıcı

ewlenmek gibi bi idealim olmadı.ama ewlenmeyi çok istedim birara.yine kendimi umarsızca hiçe sayıp eksikliği tamamlamak taşları yerine koymak uğruna. fakat fakat fakat fakat.

Gönderildi : 26/03/2005 3:20 pm
GreenDay
(@greenday)
Honorable Member

Gönderen: @teduva
farklıları zaten denedim. sonuc dediklerinin tam tersi oldu ying yang felsefesi tamamen sacmalık. biz bir butunuz bizim tamamlanmaya degil, anlaşılmaya ve sevilmeye ihtiyacımız var.

farklı dediysem abartmasak yani illada tam zıttın olsun demiyorum ama yinede farklı bir yanı olmalı tıpa tıp aynısından neden olsunki ... ;)

Gönderildi : 26/03/2005 3:22 pm
bLack_robe
(@black-robe)
Gönderiler: 233
Estimable Member

Evlenince anlarsın..

Gönderildi : 26/03/2005 9:06 pm
rauko
(@rauko)
Gönderiler: 54
Trusted Member

GreenDay..... SearMe..... budur abi aynen katılıyorum...bazen herşeyi,herkezi kendinizi
bile çekemez durumuna geliyosunuz......

o gün bu günse bu gün o gündür...

Gönderildi : 27/03/2005 7:42 pm
Karadul
(@karadul)
Gönderiler: 1958
Noble Member

kocam dinlediğim müziğe karışmayacak,
hatta bazen benle kafa bile sallayacak,
benimle gezecek tozacak,
bıkkınlık gelince kısa bi dönem uzaklaşıp tekrar geri dönecek olursa anında evlenirim
(umarım böyle birine bu yüzyılda rastlarım)

-Bütün Kadınlar Şeytandır-

Gönderildi : 27/03/2005 9:52 pm
DeadAnGeL
(@deadangel)
Gönderiler: 650
Honorable Member

ya ben ya bole evlenirsem cok erken yasta evlenirim bole 23 felan gibi yada hiçç evlenemem böle bi dedliligi yapamam:)

LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS

Gönderildi : 27/03/2005 10:07 pm
Sayfa 3 / 10
Paylaş: