İçeriğe geç

Forum

İyi bir sevgili iyi...

Bildirimler
Tümünü temizle

İyi bir sevgili iyi bir eş olabilirmi ? Evlenmek Doğru mu ?

140 Gönderiler
96 Üyeler
0 Reactions
17.6 K Görüntüleme
(@elifela3-7329)
Gönderiler: 1026
Noble Member
Konu başlatıcı

[#2113]

Hatırladığım kaç masal boyunca yazabilirim ,konu$abilirimki...sewgilim sana e$im diyemem.ben bana benzeyen birini sewemem...kabuğumu soy we beni öyle öldür.......
E$ e$ e$.....bana benzeyen biriyle niye ewleneyim ki.niye sewgili olayım ki...benden farkı benim ondan farkım olmalı ona bir$eyler wermeli we almalıyım.anlamsızlığa sürüklenmenin manası nedir ki..sizce e$ kawramı nedirki. eş karınızmı yoksa sizin kolanlanmış gibi görünen karşı cinsinizmi..size benzeyenle tıpkı ben gibi dediğiniz biriyle olmak mantıklımı sizce ?

Gönderildi : 17/03/2005 4:55 pm
GreenDay
(@greenday)
Gönderiler: 526
Honorable Member

bende katılmıyorum. eş aynı şeyleri düşünmek, aynı hayat felsefesinde olmak, aynı müziği dinlemek olmamalı, insan evleneceği kişiyi illa bana benziyor diye seçmemeli. konuşup tartışabileceğin, yorumlar yapacağın, alış veriş yapacağın bir durum söz konusu olsun ki evlilik yürüsün. yanlış anlamayın zıt olmaktan bahsetmiyorum. ama illada tıpatıp aynım olmamalı. ben kendimden sıkılıyorum bazen .. ki karşımda benim gibi birinin olmasıda zamanla beni sıkar diye düşünüyorum...

Gönderildi : 17/03/2005 5:00 pm
draconian
(@draconian)
Gönderiler: 1611
Noble Member

yaw zaten birebir kopyanızı bulup ewlenmiceksiniz
herhal.zaten bence bahsettikleriniz dostluklarda
olan şeyler .karşınızdaki ile hayat görüşünüz aynı fakat farklı yolları tercih ediyosanız eywallah. ama kalkıpta kendinden uzak bi insanlada ewlenmek sacmalık olur die düşünüyorum.dediğiniz üzere görüş düşünce paylaşımı illa ki (istesenizde istemesenizde) şart.farklılıklar mecburen olacak. bence ewlilikte önemli noktalar ortak,detaylar birbirinden uzak olmalı...

!!!!!! m/ METAL EÐLENCE DEÐÝLDÝR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.

Gönderildi : 17/03/2005 5:33 pm
thedevilcanfallinlove
(@thedevilcanfallinlove)
Gönderiler: 885
Prominent Member

bence tıpa tıp aynı olmamalı cunku sıkılabilirisn bazı yonleriniz ayrı olmalı nedenı birbirinizi tammlamanız yoksa baygınlık geçirirsin bu arada saygı ve anlayıs cok önemlı zaten boyler biri buldunmu daha n

evil will always triumph over good, because good is dumb.

Gönderildi : 17/03/2005 5:43 pm
(@mericnz-1500)
Gönderiler: 2514
Famed Member

bekarlık sultanlık ewlenmeyin beyler boşverin

Gönderildi : 17/03/2005 5:51 pm
balance
(@balance)
Gönderiler: 951
Prominent Member

bncede çk benzer yönler olmamalı....kafalar uydukça illa aynı şeyleri yapmak zorunda değilizz..ewlwnmek gzel bişii olabilir ama erken yaşta ewlenmek şimdilerde çk iiii olmayabilir

barışarock
metal müziği hayat felsefesi yapanlar satanist değildir!!!!

kardeşimi kaybettim........

Gönderildi : 17/03/2005 7:19 pm
(@altar-3013)
Gönderiler: 1196
Noble Member

bence ewlenmek için insanların kafa yapısı yakın olmalı çünkü aynı kafa yapısından olmayan insanlar belli bi süre birbirlerine katlanabilirler bence tabiki farklılıklar olur ama genel olarak aynı düşüncede olmak bence daha iyi

Gönderildi : 17/03/2005 10:18 pm
songsofdarkness
(@songsofdarkness)
Gönderiler: 1686
Noble Member

eğer zaten sen aşıksan ne gereği varki benzeyip benzemenin !!!
zaten sevmişsin aşıksın bıkabilicenmi ondan bıkacaksan zaten hiç sevmemişsin....
konuşulanlar aşk değil MANTIK bu tip evlilikler fazla yürümez :bence:
aşk bu değil bizim şu an tartıştığımız konu aşk olmaz olmamalı bu kadar küçülmemeli gözümüzde...

Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.

İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...

Gönderildi : 18/03/2005 12:27 pm
ancient_lich
(@ancient-lich)
Gönderiler: 550
Honorable Member

herkes iyi bi eş yada sevgili olamaz,ama aynı kişi çok iyi arkadas olabilir..yani herkes her işi iyi yapamaz...

Gönderildi : 18/03/2005 6:46 pm
(@sulueren-5159)
Gönderiler: 1333
Noble Member

bişeyler alıp bişeyler vermeliyim diyorsun ama farkında olmalısınki bişeyler alıp verince o yine sana benzeyecek.. bu konu beni aşar.. evlilik bana göre değil. en azından şuan.

Gönderildi : 19/03/2005 12:29 am
tragedian
(@tragedian)
Gönderiler: 258
Reputable Member

evlilik başlı başına mantık dışı bir olay zaten..

And I cannot ignore
Smiling at the memories
When I slaughtered the whore!

Gönderildi : 19/03/2005 2:10 pm
ruhban
(@ruhban)
Gönderiler: 317
Reputable Member

Bence saçmalık düşünsenize kendinizden farklı birini sectiniz kişiliğini iyi bilmiyorsun yaa çırtlak kavgacı bir manyaksa sen o kadınla nasıl birlikte olacak bir görüşleriniz ayrı diye böyle bir kadınla evlenmek istemezdim evlenmsem bile zararlı çıkardım boşanma davası nafaka filan ohh girdi walla..:P

Akın var Güneşe akın,Güneşi zaptedeceğiz,Güneşin zaptı yakın..!!

Gönderildi : 19/03/2005 2:38 pm
Anneke
(@anneke)
Gönderiler: 1089
Noble Member

Olmaz

Gönderildi : 19/03/2005 2:46 pm
ateme
(@ateme)
Gönderiler: 263
Reputable Member

evlenicegin insan zaten kendinle aynı yapıda tamamiyle benzer biri olursa zaten olay daha ilk andan bozulur.arada biraz farklı yonler olucak.ama hayata bakıs vs.. falan benzerlil te olcak..evlilik zor is ... ama güzel bisi...her insan evladına lazım...zamanı gelince!!!

| ®©™ [ DeriN Sessizlik Seansları...] |

Gönderildi : 19/03/2005 3:20 pm
sorghum12
(@sorghum12)
Gönderiler: 64
Trusted Member

Bence es demek tamamlayan demektir.yani sizin diger yan1n1z1 temsil etmeli sizi tamamlamali.ikiniz ^bir^ olmal19s1n1z ewlilikte devamlilii sürdürmek için bir araçtir bence

REBEL IN THE FUCKING DECEDANT GENERATION

Gönderildi : 20/03/2005 3:29 pm
Sayfa 1 / 10
Paylaş: