Forum
ipini koparan istanbula gelince vaziyet bu durum tabii ki trafik insan çöplüğü soron soron....var tabii ama istanbul gibiside yok şu ülkede bence istanbulda yasamk avantaj ve büyük bi şans çok memnununm yurdumun şehirinden
and the wind blows though my heart..
ipini koparan istanbula gelince vaziyet bu durum tabii ki trafik insan çöplüğü soron soron....var tabii ama istanbul gibiside yok şu ülkede bence istanbulda yasamk avantaj ve büyük bi şans çok memnununm yurdumun şehirinden
ne güsel sölemissin...bencede bu sehirde yasamak bir avantaj
tarığa göre:sarıyermiş nedenini bilmem ve taksim(anisi var herhalde)
bana göre: küçükçekmecedeki mağaralar
prınce off the dark...
ölürüm ben bu şehre. havasına suyuna, taşına toprağına... allahım boğazda oturmak nazip olacakmı bana. bir sandalye bulsam oturacamda yok. kız kulesi. kadıköy, taksim, beşiktaş, ortoköy, seviyorum ya. aşığım resmen.. ben kesinde götürmeyin başka memleketlere...
aşığım bu şehre
kadıköy, beşiktaş, taksim derim. taksimin çok hayranı değilim ama neredeyse bütün etkinlikler orda. ayrıca turist kızın başına gelenin bir benzeri de benim başıma geldi. hem de güpegündüz. kadıköy desem, tek sevdiğim yanı dönüp dolaşıp aynı yere çıkabiliyorum. upuzuuuuun bir caddeden ibaret değil. taksime göre bana daha samimi geliyor. ama istanbul dışında bir yerde de yaşayamam. her gün fordlansak da, laf yesek de...
http://iurk.org/
Beyoğlu
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34024552
walla izmirli olmama rağmen istanbula taparım yani.ama o sehirde yasanmaz abi çok kalabalık..eğlenmek coşmak için gitceksin yani..kafa dinlemek istersen olmaz...ahh avrupa yakası ahh..ne günler geçti istiklalde..
vallahi hatun olmanın dezavantajını bilmem ama ben erkek olarak mutluyum istanbulda
semt olarakta tüm etkinliklerin yapıldığı taksim ister istemez en sevdiğim semt oluyor

nefret ediyorum bu şehirden..öss yi kazanıp başka bi şehre gidicem
istanbul guzel ya genelde ayda bi kere gidiyorum mecburen ama bence en guzle burası hatay iskenderun neden bilmiorum ama seviyorum cok kişinin bile bilmediği bir çok yeri var insanları kro değil burası guzel seviyorum burayı soğukolukta kafa dinleniyo arsuzda gozde mekanlarda geceleri demlenmek gibisi yok heryer yakın trafik sorunu yok bizim oturduğumuz yerde insanlar cok rahat istersen kapını kitleme yat uyu hırsızlığın en az yapıldığı yer burası hatta hiç yok diebilirim genede bazı yerlerde oluyomus
evil will always triumph over good, because good is dumb.
kadıköy
fatih... ![]()
BİR ÇOCUK CESEDİ DURUR KARANLIĞIMDA...
7 tepe her teri güssül ama ben en çok Beyoğlu ve Kadıköy'den yanayım
karaköy karanfil sokak
![]()
evil will always triumph over good, because good is dumb.