Forum
insanlar kirletiyo memleketi.
sewiyorum ama bu laleler yüzünden gitmek istemiyorum.yawsak herifler.s*çtılar güzelim memleketimin içine.
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
MÜKEMMEL YER
.................
istanbul istanbul diip duruyursun
nedir bunun esaası?
Zayl
all time kadıköy
. . . s a l ı n c a k k o p m a s ı n . . .
( an y d i e ' s s e c r e t )
istanbul ; tüm boğaz kıyıları gerisinin .....mına koyiim okadar.....
üsküdar ve ortaköyde keko dolu a.k. ne sahili anca kızkulesine gidecen o saman belki. Her tarafı işgal etti herifler arkadaş hayatında deniz görmemiş mallar boğazı seyredio a.k. ![]()
Zayl
katıla katıla gülüomusun yani
katula katula
Zayl
İstanbul İstanbul olalı böle zulüm görmedi.
ya aslında cok acık ki istanbulu güzel bulamıyoruz artık en asından randımanı çok düşük . nasıl bir cümle olduysa öyle işte. sonradan gelenlere her daim güzel gelir çünkü böle bişey görememişlerdir. Ama biz daha mükemmelikleri gördüğümüz en azından duyup bildiğimiz için tatmin etmiyor artık bizi!
Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz..
Lord of all Noldor...
"...A star in the night and a bearer of hope
He rides into his glorious battle alone
Farewell to the valiant warlord..."
onu bilmeyenlere söylicen ülkenin a.k. lara söylicen laf anlatabilirsen tabi kafalarına laf girerse
Zayl
uLan onlara laf anlatana kadar eşe sölesen simdiye anlardı onlar anlamaz anca alır lar bi karı yaparlar 15 cocuk agır gibi bi odada yatarlar krolar peşinden doymazlar alırlar 2 kuma daha yaparlar onlardan da 5-1o cocuk al sana senin benim sülalem kadar insan
aha bunlar yurdum insanı 1-2 cocuk 1 karı neyine yetmez istanbuLu yok ettiler kardesim
sezen aksu aplama sölicem istanbul istanbul olalı böle hiç görmedi böyle keder
ölüyoruz krolardan
kurtar bizi eheheh

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr
oh izmir gibisi yok bee,fazla kekomuzda yok,ilerdede olmas insallah
istanbuldaki kroları atamıyolar.bari izmir'e
weya yurdum illerine daıtsınlar.....![]()
!!!!!! m/ METAL EÃLENCE DEÃÃLDÃR m/ !!!!!!
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
5 milyon insan köyüne dönse we gecekondular yıkılıp güsel binalar yapılsa alt yapı sorunuda atlatıldımı kesinlikle dünyanın en iisi olure.AMA hala en iisi
.................