Forum
walla dunyada eşi yok, aşığım diyebilirim ama işte bide bu genel bunalım havası olmasa?
bence en güzel mekan ortaköy üstüne tanımam benim en çok orası hoşuma gidiyor ama tabiki istanbul yeditepe demişler
sevmiom istanbulu ama O istanbulda...
İstanbulun kıroların olmadıgı her semti qüzel...
..:: nightmare ::..
sokaklarında anılarım gizlendiği ve sürekli önüme çıkıp yolumu kestiği için istanbulu sevmiyorum...en yakın zamanda gidicem bu şehirden..
hiç istanbula gitmedim ama hayalimin şehri..bekle beni iatanbul össye az kaldı....
ben bu destana başlamadan önce
babamdan duyduğum anılar vardı
babam anlatmaya başlayınca
annem sessizce ağlardı.
UMUT ALEVLENDİ.....
Bahçelerde kereviz,
Bu ne biçim patlıcan
Ben annemi özledim,
Bu gün 23 nisan
tam suan kadıkoydeım bırasdan alem war![]()
artık benden sorumlu olanlar meleklerin yolunda dans eden şeytanlar...
kadıköy we beyolu
Sewgiyi bi kenara atma fuckat onu her zmn tehdit et çnk o bi sahtekardır!!!
aynenkadıköy we beyolu
is life over? this life's over! or has it only just begun?
istanbul istanbull sewerim istanbul'u istanbul diince aklıma rockncoke'ta laurimin iiiiiiiiiiiiiiiistanppuuul die bağırışı gelio aklıma
çok komikti yaw bi o kadar tatlıydı![]()
The ray of light cuts like razor the blazing fire burns in my eyes the day reveals the dreadful betrayer and his wicked mind and hide from the sun...
dünyanın en güzel yerii cenentten bi köşee sanki ![]()
sokaklarında anılarım gizlendiği ve sürekli önüme çıkıp yolumu kestiği için istanbulu sevmiyorum...en yakın zamanda gidicem bu şehirden..
Evet ben de aynen böyle düşünüyodum... Ama gidince İstanbul'un değerini daha iyi anlıyosun.. Şimdiyse geri dönücem Ocakta.. Hiç bi yer İstanbul gibi olamıyo yAaa..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
istanbul amel olmus yaaa
bakırköy,kadıköy ve beyoğlu taksim civarları...