Forum
nerey post atsam benden sonra post atma hastalığımı war olm uur sende? bu kadar çok altıma yatmak istiorsan söle hemen
yakınız zaten şu anda
www.psyradio.fm
nerey post atsam benden sonra post atma hastalığımı war olm uur sende? bu kadar çok altıma yatmak istiorsan söle hemenyakınız zaten şu anda
sie lan yakında görcen altı üstü
ilk basta kıl oldugum insanı sonrada seviyorum nedense.. ![]()
İlk başta kıl olduğum insana sonrada kıl olurum. Fitne fücur yürütürüm. Fesat olurum. Başarısını gölgelerim. Ortam'da koku, tip geyiğini onun üstünde patlatırım. Sevgilisinin gözünü boyarım.
sus ve izle.. kotu bir izlenim bırakırsın ama iyi izlersin
Bu ilk izlenim olayını hiç anlamam anlam da veremem, insan sarrafı mısınız birader?
aynen ondan
ilk izlenimler yanlış çıkabilir hatta genelde öyle çıkıyo yada ben iyi izleyemiyorum
ilk izlenim vardır önemlidir insanlar kendilerini ister istemez ufakta olsa ele verirler bir bakış bi davranış duruş bile önemlidir bence ne düşündüysem o kişi hakkında sonradan da aynı yoldan devam ederler hiç şaşmadı bugüne kadar karşımdaki kişi bana yakın ve uygun biriyse ufaktan ufağa ama mesafeli konuşur takip ederim haa bana uzak bi kişilikse bana uzak allaha yakın der ve susup bayık bayık bitsede gitsek bakışlarıyla izlerim
Kendimden soğuturum hayatıma dahil etmem o yokmuş gibi davranırım zaten oda benden haz almaz çünkü konuşmuyorumdur.o da beni sevmez otomatik olarak çok ta tınnnnnnnn
Benim hakkımda genelde ilk çok soğuk yorumu yapılır aslında o zaman sadece onu tanımaya çalıştığımı farkedemezler eğer kişi onaylanırsa ona kendi dünyamı açarım onaylanmazsa sadece kapıda kalır onun için hep soğuk biri olarak kalırım
![]()
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR
İlk başta kıl olduğum insana sonrada kıl olurum. Fitne fücur yürütürüm. Fesat olurum. Başarısını gölgelerim. Ortam'da koku, tip geyiğini onun üstünde patlatırım. Sevgilisinin gözünü boyarım.
![]()

çok iyi aga
en azından acık sözlüsün
aynen devam
koptum fitne fücur yürütürüm neydi ölee yaa dağıldımm

Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
ben hep aynı şeyle karşılaştıım için artık biliyorum hep ilk seferde kıl oluyolar havalı geliyomuşum sonra aaa sen böylemiydin diyolar
love fool person in doom tricks
beni ilk tanıyanlar herseyi bilen havalı biri oldugumu düşünürler
ama öle değilim bunu sonradan farkederler
bide öle bir his veriyormusum ki bütün kadınlar benim lan kralını tanımam gibi
ama sonradan öle biri olmadıgımı anlayınca kral ilan ediyorlar
birinizde dogru tanıyın be
ilk görüşte
özellikle sen küçük gökgürültüsü
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
ben ii izlenim bırakmamda zamanla işte
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
İnanmıyorum ilk izlenimlere ![]()
Bir süre gözlem yaparım sonra konuşmaya başlarım. Millet sen suskundun sonradan açıldın gibi abuk sabuk şeyler söyler. Bende ulen hayatın boyunca benlemi yaşadında böyle bir kara vardın dana. Demek isterim demem. Bende daha ne numaralar var derim. Dışardan başkalarına sakin akıllı uslu gözükürüm. Ama gerçek kişiliğimi yalnızca beni iyi tanıyanlar bilir.
INDE DEUS ABEST
reklam kokan sohbetler bunlar
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /