Forum
İzlenim: %90 dış görünüş,%10 iç...sadece dostlar dışa bakmaz...
Kırılmamış bakir gerçeklerin içinde,yaşamaktan bıktım
nası yapıyorum bilmiyorum ama girdiğim bir yerde muhakkak ilgi odağı olurum
aynen
mütevaziyet* patlaması yaşanmış yine
*:bööle bi kelime yoktur heralde,uydurdum
no beauty is everlasting, not even thine!
but O how I wished your heart would forever be mine...
yeni bir arkadaş yeni bir dert demektir uzak durmaya çalışırım
haklısın aslında ama bazen ne kadar uzakta duracağını bilemiyor insan işte öte yandan öle dostlar ediniyorsunki varsın derdi derdim olsun diyorsun
ama ne kadar az nekadar öz tanırsan okadar iyi sanırım 
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
ilk izlenim önemli olabilir belki ama bana göre sadece iş görüşmelerinde ilk izlenim önemlidir. bir arkadaş topluluğuna girdiğimde yeni tanıdığım insanları belli bir kefeye sokmam çünkü daha ilk görüşte tanıyamıyacağımı bilirim. birileri demiş önce soğuk olduğu sanırlar sonra alışırlar, diye. demek istediğim bu, ilk görüşte aslında hiç olmadığım gibi birisi olduğumu düşünebilirler insanlar. bence arkadaşlık anlamında ilk izlenim saçma kısaca
kaç yıl geçtiği halde bazen insanlar birbirini tanıyamıyor ilk görüşte mi bir yargıya varıcak, gülerim anca...
ex lanetli_peri
verdiğim izlenim tuhaftır...insanların kafası karışır...sinir olurlar...sevemezler...ikinci izlenimimi çok fazla kişi merak etmez zaten...
genelde şımarık gözyle bakarlar bana.yani öyle görünrmşm ha bide cok sert dururum
ama hiç alakm yoktr gayet sevecn bi kişiliğim (L)![]()
ve bnde herkes gibi insanları kıyafetleriyle karşılarım..düşünceleryle uğurlarım!!!
genelde şımarık gözyle bakarlar bana.yani öyle görünrmşm ha bide cok sert dururumama hiç alakm yoktr gayet sevecn bi kişiliğim (L)
![]()
ve bnde herkes gibi insanları kıyafetleriyle karşılarım..düşünceleryle uğurlarım!!!
bu söz iyiydi....
'Hiç iyi izlenim veremesem de sonradan durumu toparlarım' diyeyim çünkü ben hiç dikkat etmem böyle şeylere o anki konu neyse serbest ve her zmanki gibi herhangi bi tavır değişikliği icra etmeden olay hakkında veya konuşuln konu hakkında görüşlerimi ileri sürerim.bu durumda hani haticeye değil neticeye bakıcan derler ya neticede bi yerlere iyi ya da kötü gelmişim açıkcası gerisi pek umrumda değil arkamdan konuşmuşlar sevmişler vs tın etmez ![]()
![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
kendimi kimsye satamam beğenen beyenir umrumda diğil
amen!!
herkes tanışmaya korkuyoruz senle boğazlıcak gibi bakıosun dio çözümü buldum gözlükle geziom![]()
ÖLMEK İÇİN ÇOK ŞİRİNİM![]()
herkes tanışmaya korkuyoruz senle boğazlıcak gibi bakıosun dio çözümü buldum gözlükle geziom
aynen dersanede yanıma yaklaşamıyolardı
amen!!
umursamam ! zaten ilk başta sevmezler, sevselerde bırakmazlar![]()
Protectin' Kosovo
İlk tanıştığım insana gerçek yüzümü göstermem daha doğrusu gösteremem karşımdaki insanında gerçek yüzü olmadığını bilirim.Zamanla tanışılır ya da tanışılmaz ilk tanışmadaki kişiden ne kadar farklı olunduğu ortaya çıkar.İlk tanışıldığı gibi süremez sürse arkadaşlık olmaz![]()
Anlayışlı bir deli sersem bir akıllıdan yeğdir.
o diilde yeni tanıştığım birinin burnunu kırdım pogoda sonra kanka olduk ilk izlenim diilde ilk "iz" sağlam oldu ![]()
www.psyradio.fm
kötüdür