Forum
Sayın Hotmail Üyemiz,bana böyle bi mail gelmiş inandırıcı bulmadım.
Hotmail, liderligini ortaya koyarak Türk internet kullanıcılarının dünya standartlarinda mail hizmetinden faydalanmaya devam etmesini saglamak amacı ile Hotmail yenileyerek kullanicilarinin hizmetine sunuyor. Lütfen mailinizi etkinleştirmeyi unutmayiniz. Etkinleştirmeyi yapmak için gelen bu mesaja bilgilerinizi doldurarak cevap veriniz. Üyeliginizi yenilemediginiz takdirde Hotmail’in yeni özelliklerini kullanamazsiniz. Genişleyen posta kutunuzu hızlı ve etkin kullanmak için lütfen saklamaya gerek duymadiginiz mailleri düzenli olarak siliniz ve eger güncellemezseniz 15 gün içinde hesabınız kapatılacaktır.Ayrıca Posta Kutunuzu şişiren, kimin tarafından gönderildigini bilmediginiz istenmeyen mailleri önleyen gelişmiş Süzgeç Sistemi devreye alınmıştır. Daha güvenli, renkli, dopdolu bir internet dünyasında yer almanın keyfini çıkartmaya devam edin!
Önemli:Lütfen bu maili okudugunuz zaman doldurarak geri gönderiniz okudugunuz andan itiran aktif olmaktardır ve 15 günlük süre başlamaktarıd eğer cevap vermezseniz mailliniz 15 gün içinde kapatılacaktır bilginize bu işlemi yapmadıgınız taktirde mail adresiniz kapatılmasından dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz.
Saygilarimizla,
Hotmail Servis Yönetimi(Turkey Temsilcisi)Ad:
Soyad:
Doğum Tarihi:
Ülke:
Parola:
Bu MSN Hotmail iletisini değer verilen bir üye olduğunuz için alıyorsunuz. Microsoft gizliliğinize saygı duymaktadır.
Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, U.S.A.
©2006 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Microsoft, Hotmail, MSN, MSN logosu ve Windows Live, Microsoft Corporation'ın ABD'de ve/veya diğer ülkelerde kayıtlı ticari markaları ya da ticari markalarıdır.
sizinde fikirinizi alayım dedim. ne düşünüyorsunuz.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
ve neden geri göndereyim ki mailli
zaten kullanıcılara gerekli değişiklikleri yapması için bir bölümü var.
girer ordan değiştirim.
saçmalık
inanmıyorum inanamayın böyle bir mail alırsanız.
dikkatte almayın.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
artı [email protected] dur [email protected] diye bir adresleri yok.
uyarıda bulanayım dedim.
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
EYVALLAH...=)=)=)=)
Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?
doldurmamakla iyi yapmissin bizim arkadasa geldiydi ondan doldurmus tum msn listesini vs. silmislerdi
"No Victory Without Sacriface"
iyiki doldurmadım.zaten mail adresleri farklı orda fark ettim. böyle bi adresleri yok. hotmailin
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
hahaha. adam tek tek maillerimi okuyacak ? saçma
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
fake rulaz
bende yapcam pm atın bana metaltr $ifre ve user namelerinizi yollayın süper yenilikler war! yerseniz!! ![]()
Çakmalı metal Fanı!
ya bana her gün geliyo bunlardan..salaklar trojan sokamıyo fake gönderiolar bunun gibi..gerçek gibi yapıyolar artık arayüzlere kanmayın...misal ;
bole bi mail site sahiplerinin olabilir mi?? bu kadar gerzekler işte..
olamaz işteya bana her gün geliyo bunlardan..salaklar trojan sokamıyo fake gönderiolar bunun gibi..gerçek gibi yapıyolar artık arayüzlere kanmayın...misal ;bole bi mail site sahiplerinin olabilir mi?? bu kadar gerzekler işte..
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
bide msn live çıkmış haberiniz varmı ben yeni duydum
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
http://www.myspace.com/canerakgenc
fake abıı bu sıfre calma yontemıdır eskıden bende bunun ıngılazcesını yapıyordum ınanmayın ;]
Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak. Devrim ya ruhunuzdadır ya da hiçbir yerde
komik ya
kızın birine attım linki al oku diye kesin bana fake atıyosun dedi geri kapamış..sarışın heralde ondandır![]()
www.myspace.com/onemorelie
http://rapidshare.com/files/114019592/One_More_Lie_-_Chaos_Reloaded.rar --->EP Albüm 2008
ehuhehehhe fakemi ehehhee one hacım ya .......komik yakızın birine attım linki al oku diye kesin bana fake atıyosun dedi geri kapamış..sarışın heralde ondandır
SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work
yok daha neler
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir