Forum
acı olan şeyler..
karanlık,,sessizlik we soğuk..gölgeler we hiçliğin kokusu..
hiçbişey yapmayan hiçkimse yok o yüzden hiçbişey deişmedi...
sahtelikleri farketmendir..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
örnek vermek istedin galiba(:Gereksiz,konuyla alakasız,konuya yorumunuzu katmayan,karşılıklı diyalog,küfür vs içerikli mesajlar silinmiştir...
şarhoş olmadan anlayamayacağın şeydir gerçek.Genelde ekşidir göz yaşartır.Şizofren insanlar bizden daha iyi biliyor sanırm lovecraft):
Bu hayatta ne işi var gerçeğin =)) ölmeyi bekleyelim ancak o zaman anlarız gerçek neymiş
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
varmı ki???sahte herşey...tek gerçeğim kendi içdünyam...
sometimes;the death is the last way to put an end your pain...
gerçek şu ki,,,ben feci şekilde şifayı kaptm :S
karanlık,,sessizlik we soğuk..gölgeler we hiçliğin kokusu..
hiçbişey yapmayan hiçkimse yok o yüzden hiçbişey deişmedi...
ölüm.
false love turn to pure hate..
GerÇek = Germek ve Çekmek, o da = Gererek Çekmek o da = Gerçek = Gererek Çekmek ![]()
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
vala aradıkça gerçek olmayan şeylere batıyorum,en iyisi hiç ilişmemek
gerçek yalandır yalan gerçek
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
gerçek bilimselliği kanıtlanmış olandır.ne tanrının bilimselliği kanıtlanmıştır nede aptalca hurafelerin.kitapta ilimin faydalarından bahsedilir ama ilim kitabı kabul etmez..böyle savsata bir dünyada yaşıyoruz işte
ziggurat&demogorgan keyboard
www.myspace.com/zigguratband
www.myspace.com/paradoxlifes
www.myspace.com/paradoxxlifes
the fire of demogorgan...
gerçek karşınızdakinin duymak istedigi şeydir çogu zaman
gercek yoktur.olsa bile insanlar tarafindan anlasilamazdi.anlasilsa bile zamana,yere ve duruma gore degisirdi.
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 600 karakterlik bir limit vardır
HTML Kapalı
BBCode Açık
Smililer Açık
Gerçek iki çeşittir
1) Öznel
2) Nenel...
Öznel: Sadece kişinin kendisine ait olan, kendi gerçeğidir. Bu gerçeklik kişiden kişiye değişir. Örn: Allah inancı.
Nesnel: Artık gerçekliği ispatlanmış olan şeylerdir, buna bilim ile kanıtlanan her şey girer.
ki bunlardan Oznel gerceklik insani cikilmaz yollara ve buyuk yanilgilarin icine iter cogu zaman.. cunku cevrenin kavranabildigi oranda kisi kendi gercekliginin farkina varir ve cevrenin kavranmasi da basli basina Nesnel gerceklik demektir.. Öz madde ve enerjidir, Nesnelin tanimi bundan, yani bilimden ibarettir.
ispatlanmısın kaynağı da ıspatlanmıs olanlar madem. nasıl ''ben'' dıyebılıyorsun?
breathe is just a clock.ticky.