Forum
Yaşadığımız müddetçe gerçeği anlamamız olanaksız. Gerçek bu işte.. SOn nefesten sonrasını beklemek gerekiyo
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
Gereksiz,konuyla alakasız,konuya yorumunuzu katmayan,karşılıklı diyalog,küfür vs içerikli mesajlar silinmiştir...

www.myspace.com/thetrustedband
Gerçek fiziksel anlamda duyu organlarımız vasıtasıyla beyne iletilen elektrik sinyallerinin görüntü, koku, ses olarak anlamlandırılmasından başka birşey değildir
Bu bağlamda tek bir gerçek var o da varoluşunun farkındalığını yaşayan zihin..Kendini bilen akıldır gerçek
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
öyle ki benim burda bunlar1 yazmam bile yaland1r...ben bile suan yalan söylüyorum....
Hayat yalansa ve sen şu an yalan söylüyorsan o halde hayat doğrudur kardeş
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
hahah. hıc bır sey ''gercek'' değildir dıyerek artıslık yapmaktır. gayet doğada ''varolan'' bır sey. ha doğru nedır. boyle artıs artıs yazarken buradakı cevapların sahıplerının zıhnımdekı komık goruntusudur. sokakta yururken goremezsınız dı mı =) akıl kurması.
breathe is just a clock.ticky.
bana mı dedin bilmiyorum ama philip dick okumanı öneririm. anlamana yardımcı olabilir.ister tasavvuf felsefesine bak, ister bilimkurguya hatta yer yer felsefeye (descartes mesela) çok farklı şeyler söylemiyorlar. Kuantum fiziğine de göz atabilirsin istersen. Ayrıca bana bir şizofrenin gerçeklik algısıyla normal olarak adlandırılan bir insanın algısı arasındaki farkı söyle. aslında İkisi de görüyor, kokluyor, duyuyor.Hangisi daha gerçek?Gerçek dünyada gerçek insanlarla gerçek ilişkiler kuran gerçek bir insan olduğunu sanıp, kavanozdaki bir beyin olma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu söyle bana.(bu teorik olarak bilim adamlarından kabul görüyor.Buna benzer birşeyi Descartes de söylemiştir.) Ya da neden köpeklerin, kargaların veya insanların aynı şeyi birbirinden farklı gördüklerini söyle. Hangisinin gördüğü gerçek sence? Ne görüyorlar? Evrende iç içe geçmiş elektrik dalgalarından başka birşey yok. Bunu ben demiyorum fizikçiler söylüyor. Senin görüntü, koku, ses dediğin bunların beyinin süzgecinden geçip anlamlandırılmasından öte bişey değil. Matrix tüm sorularını cevaplandıracaktır.
Bu arada aramızda artislik yaptığımızın farkına vardığını sanıp, bu farkındalığın bilincinde olduğunu öne sürerek prim yapmaya çalışan birileri var. Sanırım zekalarını ispat etmeye çalışıyorlar kendileri.(bahsi geçen kişinin tarzında cevap vereyim dedim.isim belirtmeden, birilierinin gocunmasını bekleyerek ve iğneleyici bir şekilde)
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
önce gerip soora çekme olayıdır "gerçek" ![]()
ılımlı satanizm ![]()
yok üle biey
gerçek, gerçek olduğunu sandığımız şeydir...
www.dansetbenimle.com
http://ysseulb.deviantart.com/
muhtemelen az cok ne dusunduğumu bılsen bana gecıp descartes demezdın. hayır nasıl cıkarabıldın. ''zıhnımdekı komık goruntu sokakta yuruyemez dı mı'' lafımdan mı kıllandın. yoksa ''ınsanların.zıhnımdekı komık goruntusu'' kısmından mı.
prıme gelınce. kulağa hos gelmıyor. ne ıhtıyacım var falan denılesı. ama olabılır tabı. prım de yapmaya calısmıs olabılırım. =) hahah.
ben kımseyı kendımden fazla asağılamam.
breathe is just a clock.ticky.
Yargılamandan kabul etmektir..
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
tüm yalanların toplamı!!öeeh nerde benim akinetonlarım
you know i'm born to lose, and gambling's for fools,
but that's the way i like it baby,
i don't wanna live for ever,
and don't forget the joker!
Karanlıkta yolunu kaybetmişken, gördüğün sahte ışık topluluğu.
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
Görmek istediğin şeylerdir.
Play the piano drunk like a percussion instrument until the fingers begin to bleed a bit!
sahte olmayan
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti