İçeriğe geç

Forum

Garip olduğu halde ...

Bildirimler
Tümünü temizle

Garip olduğu halde sürekli yaptıklarınız?

254 Gönderiler
173 Üyeler
0 Reactions
59.4 K Görüntüleme
pardayan
(@pardayan)
Gönderiler: 221
Estimable Member

Düşünmek... Düşünemeyeyim diye içiyorum, içtikçe daha çok düşünüyorum, sonra sızıyorum ve uyuyorum. Uyurken de saçma sapan bi şekilde yine düşünüyorum ya da düşündüğümü sanıyorum çünkü rüyalar peşimi bırakmıyor bu sefer de...

Kendi yaşamlarını ve kaderlerini kendi ellerine almaları ve gerçekliği dönüştürmeleri için net bir alternatifin yokluğunda, insanlar gerçeğe sırtlarını dönmeye çalışırlar...

Gönderildi : 28/02/2007 12:33 am
kirpi
(@kirpi)
Gönderiler: 209
Estimable Member

Gönderen: @cernunnos
Hıhı... Bi de uyumadan önce çok fazla düşünürüm.. Hemen herşeyle ilgili sürekli düşünüom...Hatta arada kendi kendime diom " ulan oolum sen uyican şimdi kontrolün elinden gitcek falan... Ne bok yicen" gibi şeyler...5 saat döndüümü biliom yatakta...

Ama bi de işin kötü tarafı sabahları geç kalkamam.En geç 11.Olmuo yani sanki dışarda insanlar bişeyler yapıolar ve ben bunları kaçırıom gibi gelio...Sanki konser varda evin bahçesinde :D :D :D :D

evet arkadşım işte budur başka söz yok...ha bide kafam çok karışık olduğu zamanlar düşüncelerimi düzeltior gibi saçımı düzeltirim.hele düşünürken...

içimde tanrıya yer açılırcasına!!!

Gönderildi : 28/02/2007 12:38 am
(@schismetal)
Gönderiler: 1187
Noble Member

bende yatmadan önce perdeden 3 kere bakarım ilk sağ sonra sol sonra sağ.. panjur takıldı artık bakamıom kendimi kötü hissediyorum

Gönderildi : 24/07/2007 9:00 pm
identical
(@identical)
Gönderiler: 4
New Member

sürekli denemez ama bi ara bazen kalabalık bi yolda hoşuma giden tipleri takip ederdim.ehehe kalabalık ya kimse de bişey anlamazdı=))çok zevkli bişey herkes ömründe bi kez de olsa yapmalı bunu!!

Gönderildi : 24/07/2007 9:05 pm
TokuariTakiariKari
(@tokuaritakiarikari)
Gönderiler: 67
Trusted Member

mouse 'ı elime alıp (mikrofon nıyetıne tabe:P) awazım cıktııgı kadaR baırmak baırmak sarkı solemeeeeekkkkk

DönüŞ YoK aRtıK GeRii
TaK! eTTi canıMa
Bu masKeLi BaLo we onun sahTe yüzLeri..

Gönderildi : 02/08/2007 12:39 am
Akeara
(@akeara)
Gönderiler: 87
Trusted Member

birine asık oldummu her türlü gariplik yapıom valla ben bile sasırıom :P ama ole bole deil

Warlock

Gönderildi : 02/08/2007 1:30 am
scream_of_the_angel
(@scream-of-the-angel)
Gönderiler: 66
Trusted Member

Biri bana herhangi bir konuda 'yapma' dediği anda kesinlikle yaparım...Neden bilmiyorm ama kendime hakim olamıyorm.
Ayrıca uyandğımda yüzümü yıkadıktan sonra tekrar yatar, 10 dk sonra yataktan fırlarm çünkü geç kalmış olurum.
Evde bir şeyden 2 tane varsa dayanamam.. Biri çöpe gider.Fazlalık olan herşeyden nefret ederim ve bulduklarımı çöpe atmak gibi saçma bir huyum war..
Ha bide evet bende yolda yürürken çizgilere basmamak adına saçma hareketler yapanlardanım... Bi yerde bunun sayısal zekayla alakalı olduğunu okumuştum, ne kadar doğru olduğu tartışılır tabi...

küllerinden doğmayı ihmal etmiyorsan eğer ;; ATEŞ kutsaldır...

Gönderildi : 02/08/2007 4:09 am
kugu_golu_pogosu
(@kugu-golu-pogosu)
Gönderiler: 391
Reputable Member

bir ara lavabo lara işemek gibi bi alışkanlığım vardı.. biliyorum çok delice bişi ama napiyim :)

şimdilerde ise insanların yüzüne öküzün trene baktığı gibi bakıyorum ve genelde hep sert tepkiler alıyorum..

ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`

Gönderildi : 02/08/2007 5:11 am
guard
(@guard)
Gönderiler: 24
Eminent Member

çok gıcık oluyorum kendime bu yüzden ama ewde ilk ben uyumazsam bidaha uyuyamıom.bide bi ara gece uyanıp kitap okuma sewdam wardıki neyse o kayboldu. :-D

Gönderildi : 02/08/2007 5:26 pm
Minerva
(@minerva-2)
Gönderiler: 1069
Noble Member

Cümlelerinin sonuna 3 nokta koyarım,ya da hızımı alamazsam bu sayı artar....(*Bu bir hastalıkmış)

Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?

Gönderildi : 02/08/2007 5:32 pm
deeperdown
(@deeperdown)
Gönderiler: 118
Estimable Member

Gönderen: @kugu-golu-pogosu
bir ara lavabo lara işemek gibi bi alışkanlığım vardı.. biliyorum çok delice bişi ama napiyim :)

bu bu ara bende de war yaw ama harika bişey. çok pratik. harcadıım zaman yarıya iniyo. çeşme hemen yanıbaşımda. harika ya şiddetle tavsiye ederim.
bi de şu vardır çok canım sıkkın olduğunda yaptığım; bi sigaranın filtresini kopartıp onu başka bi sigaraya ekler, 16 17 cm lik kocaman bi sigarayı zevkle içerim. birleştikleri yerden kopmaslarsa sorun yok demektir.ayrıca bi de birleştikleri yerden hava almaması gerekir yoksa çok hafif gelir tadı. şiddetle tavsiye ederim

Gönderildi : 02/08/2007 5:39 pm
HyperboreaN
(@hyperborean)
Gönderiler: 1181
Noble Member

Evde bi$eyler içerken gece bile olsa Sigara-İçki-Kuru hemsini balkonda içerim kafa dönerse balkona yatarım biraz bekler dü$ünürüm sonra içeri giderim

Darkness Always Kill The Light!

Blessed with Blood!

Gönderildi : 02/08/2007 5:56 pm
ironic
(@ironic)
Gönderiler: 1719
Noble Member

Dışarı çıkarken cep telefonumu yanıma almam,evdeykende sürekli çekmecede durur arayan bi türlü ulaşamaz çünkü çaldığını duymam .. bazen de bi kaç gün sürekli kapalı kalır ..

rêve en noir et blanc ..

Gönderildi : 02/08/2007 5:59 pm
katran
(@katran)
Gönderiler: 61
Trusted Member

ışıklı ortamları hiç sevmem,karanlıkta bos bos oturup müzik dinlemeye bayılıorum... uykudan önce müzik dinlemezsemve odamdaki posterleri incelemezsem uyuyamam...niye bilmiorum ama gündüzleri death metal dinleyemem...geceleri dinlemek daha zevkli oluo...

KILL MY SOUL!!!

Gönderildi : 02/08/2007 7:23 pm
(@blackist)
Gönderiler: 8
Active Member

simetriğim :) hastalık yani yamuk pencere kollarına dayanamam sözü bile irkitir beni.şu anda bile msjı attıktan sonra pencereleri kontrol edicem..
bir de birisi bana dokunmasından aşırı derecede sinir olurum babamda olsa arkadaşımda olsa kesinlikle dokundugu yeri elimle temizlerim ama reflex oldu artık istem dışı.

madem hayat bu kadar anlamsız neden yaşamakta ısrar eder ki ?

Gönderildi : 03/08/2007 6:37 am
Sayfa 10 / 17
Paylaş: